Hyppää pääsisältöön

Ronja Alatalo

 • Uusi Päivä: Joutsen -musiikkivideo

  15.01.2019 Uusi päivä

  Stella esittää suositun Joutsen -kappaleensa.

  Stellan kaunis Joutsen-laulu sai arvoisensa musiikkivideon.

 • Hanna Kaila näyttelee Stellan äitiä: "Hanna-Riikka buukkasi minut"

  13.11.2018 Uusi päivä

  Stella-hahmolle löydettiin samannäköinen äiti.

  Tarvittiin näyttelijä, joka osaisi laulaa ja tanssia. Mielellään myös joku, joka näyttäisi uskottavalta Stellan äidiltä. Hanna Kailassa kaikki palaset vain loksahtivat paikalleen.

 • UPplus: Bäkkäri - Kaksi tapaa olla somessa

  11.01.2018 Uusi päivä

  Bäkkärissä puhutaan nyt sosiaalisesta mediasta.

  Bäkkärissä puhutaan nyt sosiaalisesta mediasta. Vaatiiko julkinen työ kaiken julkistamista? Ronja Alatalo jakaa melkein kaiken, kun taas Amelie Blauberg pitää tilinsä yksityisenä. Miten he neuvoisivat nuoria somen käytössä? Entä miten he pärjäävät emoji-kisassa?

 • UPplus: Salaiset paheet paljastuvat

  28.09.2017 Uusi päivä

  Ronja ja Joel vastaavat fanikysymyksiin.

  Miksi UP:ssa kukaan ei omista lemmikkejä? Oletteko yhdessä vapaa-ajalla? Mitkä on teidän salaiset paheet? Syksyn ensimmäisiin fanikysymyksiin pääsevät vastaamaan Lennin näyttelijä Joel Bonsdorff ja Stellan näyttelijä Ronja Alatalo.

 • UPplus: Studioesittely

  21.09.2017 Uusi päivä

  UPplus vie sinut kulissien taakse.

  Uuden Päivän studio on täynnä salaisuuksia. Mitä Haavistojen jääkaapista löytyy? Kuka on jäänyt treenaamaan soittoluokkaan? Entä mitä kolinaa Kuuslan portaikosta kuuluu? UPplus vie sinut kulissien taakse. Oppaina toimivat näyttelijät Atte Reunanen, Ronja Alatalo ja Toni Nikka.

 • UPplus: Bäkkäri - Lapsinäyttelijän arki

  04.05.2017 Uusi päivä

  Bäkkärissä vieraina ex-lapsinäyttelijät Ronja ja Atte.

  Jakso 7. Millaista on lapsinäyttelijän arki ja miltä kuvaukset näyttävät lapsen silmin? Omia kokemuksiaan ja muistojaan lapsinäyttelijyydestä pääsevät jakamaan Uuden Päivän näyttelijät Ronja Alatalo ja Atte Reunanen.

 • Hassutteleva herkkis

  20.03.2017 Uusi päivä

  Stella Kuparinen

  Stella on viaton ja kokematon, muttei mikään nössö. Hänellä on vilkas mielikuvitus ja rikas tunne-elämä. Hän purkaa usein tunteitaan päiväkirjaansa ja kirjoittaa myös runoja.

 • UPplus: Noin 20 kysymystä Ronja Alatalolle

  16.03.2017 Uusi päivä

  Stellaa näyttelevä Ronja Alatalo joutui nettitiimin tenttiin

  UP:n nettitiimi törmäsi Stella Kuparista näyttelevään Ronja Alataloon. Villivarsaksikin itseään luonnehtiva Ronja rakastaa esiintymistä, ja on nauttinut työstään Uudessa Päivässä.

 • Mitä kuuluu Jenni Jaakkola?

  14.02.2017 Uusi päivä

  Jenni kertoo muistoistaan UP:n kuvauksista.

  Uusi Päivä teki ystävyydestä kertovan Paperisetelit -musiikkivideon syksyllä 2016 yhdessä KIDsing -laulukilpailusta tunnetun Jenni Jaakkolan kanssa. Musiikkivideon kuvaukset sekä vierailu Uuden Päivän sarjassa oli Jennille ikimuistoinen kokemus. Mitä Jennille kuuluu nyt ja mitä muistoja musiikkivideon sekä sarjan kuvauksista Jennille jäi.