Hyppää pääsisältöön

Säädyllinen murhenäytelmä

 • Lukupiirissä lauantaina: Voiko onnettoman avioliiton välttää?

  05.05.2017 Kirjojen Suomi
  Nämä ovat aikuisten peruskysymyksiä: Kuinka elää parisuhteessa onnellisena, vai onko tärkeämpää pitää kulissit pystyssä? Pitääkö olla uskollinen, perustuuko olemiseni elämänvalheelle ja en kai nyt vaan näivety hiljalleen? Kirjojen Suomen lukupiirissä käsitellään muun muassa näitä aiheita Helvi Hämäläisen Säädyllisen murhenäytelmän (1941) kautta. Osallistu Kirjojen Suomen lukupiiriin la 6.5. klo 19 täällä!
 • Katso Kirjojen Suomen lukupiirin videopäiväkirja ja osallistu keskusteluun!

  27.04.2017 Kirjojen Suomi
  Kirjojen Suomen lukupiirissä luetaan tällä hetkellä Helvi Hämäläisen Säädyllistä murhenäytelmää. Lukupiirin vetäjällä Kaisa Pulakalla on keulinut, ja hän lukee kirjaa jo toistamiseen. Lukupiirin loppukeskustelu on lauantaina 6.5. klo 19 alkaen.
 • Hetkonen, Säädyllinen murhenäytelmähän on kostopornoa

  20.04.2017 Kirjojen Suomi
  Tervetuloa Kirjojen Suomen lukupiiriin! Luettavana on Helvi Hämäläisen Säädyllinen murhenäytelmä, jossa kuvataan 1930-luvun kulttuurielämää niin rankasti, että osa kohtauksista sensuroitiin heti kättelyssä. Tällä kertaa lukupiiri toteutetaan yhdessä Radion lukupiirin kanssa, ja sen vetäjänä on toimittaja Kaisa Pulakka. Osallistu keskusteluun ja lue kirja suoraan täältä!
 • Näin osallistut Kirjojen Suomen verkkolukupiiriin

  17.01.2017 Kirjojen Suomi
  Kirjojen Suomen seuraavan verkkolukupiirin vetää toimittaja Maryan Abdulkarim. Kirjaksi Abdulkarim valits i Reko Lundánin Rinnakkain. Lue kirja ja keskustele siitä verkossa. Et lue yksin!