Hyppää pääsisältöön

Andreas Brantelid

 • Yhdysvaltalainen Brannon Cho voitti Paulon sellokilpailun 2018

  25.10.2018 Kansainvälinen Paulon sellokilpailu 2018

  Kaikki Paulon sellokilpailusta Yle Areenassa yle.fi/paulo.

  Kansainvälinen Paulon sellokilpailu huipentui jännittävään viimeiseen finaali-iltaan Helsingin Musiikkitalossa torstai-iltana 25. lokakuuta, kun tuomariston puheenjohtaja, professori Arto Noras julkisti kilpailun tulokset.

 • Tutustu Paulon sellokilpailun historiaan ja suomalaiskilpailijoihin

  12.10.2018 Kansainvälinen Paulon sellokilpailu 2018

  Tuhti paketti Paulon sellokilpailutietoutta.

  Vuonna 1991 ensimmäistä kertaa järjestetty Kansainvälinen Paulon sellokilpailu on vakiinnuttanut paikkansa maailman tärkeimpien sellokilpailujen joukossa. Nyt kuudetta kertaa järjestettävään kilpailuun on osallistunut lukuisa määrä lahjakkaita sellistejä. Moni heistä luo hienoa kansainvälistä uraa konserttilavoilla ja toimii tärkeissä opetustehtävissä.

 • Tee se minkä Faurélle voit

  15.09.2017 Klassinen

  Levyarvostelu

  Gabriel Faurén musiikkia on kenties maailman helpointa esittää. Ranskalaisen suurmiehen makea pursote osuu juuri siihen lokeroon, jossa reilumpikin unenomainen pöpperöiminen saattaa saada sekä esittäjän että yleisön puolihuolimattoman hyväksynnän. Helpompaa musiikkia on tietenkin olemassa faktisesti, mutta sudenkuoppaklasarin metsästä ainakin puoli hehtaaria on varattu jättiläisten vanavedessä aina tulevalle nimelle Fauré. Kolmekymppinen sellisti Andreas Brantelid ja pianisti Bengt Forsberg eivät lukeudu kuitenkaan Faurén alisuorittajiin.