Hyppää pääsisältöön

game jam

 • Pikku Kakkosen Game Jamien pelit ja pelihahmot

  18.10.2018 Lapset

  Pikku Kakkosen Game Jameilla suunniteltiin pelejä.

  Pikku Kakkosen Game Jameilla suunniteltiin ja toteutettiin yhteensä kuusi erilaista peliä. Lähtökohtana pelien suunnittelulle toimivat lasten piirtämät pelihahmot. Osa pelihahmoista päätyi lähes sellaisenaan peliin, osa puolestaan toimi inspiraation lähteenä.

 • Pikku Kakkosen Game Jamit

  18.10.2018 Lapset

  Kolmisenkymmentä pelialan ammattilaista kehitti pelejä.

  Kolmisenkymmentä pelialan ammattilaista ja kasoittain lasten piirustuksia erilaisista pelihahmoista. Siinä oli Pikku Kakkosen Game Jamien lähtökohta 12.10.2018 perjantai-iltana. Kaksi vuorokautta myöhemmin kuusi tiimiä oli saanut kasaan kuusi lasten peliä, joita 5-7-vuotiaat olivat jo testailleetkin.

 • Pikku Kakkosen Game Jamit

  20.09.2018 Lapset

  Lapset osallistuvat pelikehitykseen.

  Joukko Suomen innokkaimpia digitaalisten pelien tekijöitä kokoontuu pelijameihin lokakuussa Tampereelle Mediapolikseen. Sunnuntaina 14.10. lapset pääsevät pelaamaan kehitteillä olevia kosketusnäyttöpelejä ja tutustumaan siihen, millaista pelien tekeminen voi olla. Ilmoittautuminen on päättynyt!

 • "Artistit piirtävät vihkoon asioita, minä teen pöytälaatikkoon pieniä pelejä" – näin syntyy videopeli parissa päivässä

  07.09.2018 Kulttuuricocktail

  Pelien tekemisessä tärkeintä on yhteinen visio.

  Jos pelaaminen on hauskaa, sitä on myös pelien tekeminen. Game jameissa improvisoidaan pelejä lyhyessä ajassa yleensä tiimeissä.