Hyppää pääsisältöön

kimchi

  • Hapankaali ja muut hapantuotteet ovat balsamia vatsalle

    11.10.2019 Strömsö

    Näin hyödynnät valkokaalia ja lanttua

    Hapankaali on arkiruokien moniottelija. Sitä voi käyttää kaikkeen pataruoista ja keitoista salaatteihin tai vaikkapa hampurilaisen täytteenä. Hapankaali sisältää sekä C-vitamiinia että maitohappobakteereja, kuin myös Andersin lanttukimchi. Voit lukea lisää maitohapatuksesta täältä.

  • Kokeile korealaista kimchiä – maustettua kiinankaalia

    17.10.2018 Strömsö

    Kimchi valmistetaan kiinankaalista hapattamalla.

    Perinteisesti kimchi valmistetaan kiinankaalista hapattamalla. Tässä versiossa käytämme mausteena valmista hapankaalia. Valmista tulee 30 minuutissa.