Hyppää pääsisältöön

Revolver

 • Avaruusromua 29 vuotta: Onko tämä muka rockia?

  28.05.2019 Kulttuuri

  Ne kaikki oudot äänet...

  Minulta on aina silloin tällöin kysytty mikä oli se, joka sai minut innostumaan kokeellisesta ja elektronisesta musiikista. Olen aina vastannut jotakuinkin samoin: kyllä se oli rock-musiikki. Se oli kokeellinen rock-musiikki. Ne kaikki oudot äänet, joita äänilevyiltä alkoi kuulua 1960-luvun puolivälin jälkeen. Noin kymmenen vuoden kypsässä iässä kuulin jotakin hyvin kiinnostavaa. Se oli yhtye, joka vielä pari vuotta aiemmin oli laulanut She loves you, All My Loving ja muuta sen suuntaista. Sitten kaiuttimista alkoi yhtäkkiä kuulua jotakin outoa. Ja tässä nyt ollaan. Toimittajana Jukka Mikkola.

 • Kolumni: Beatlesia tarjolla - saako olla aitoa vai kopiota?

  29.01.2013 Yle Uutiset

  Klassikko tai ei - rokissa ainutlaatuisuuden tunne rulettaa. Uusi tulkinta näyttää mitä mahdollisuuksia klassikko sisältää ja palauttaa sille sen voiman.

 • Oasis on tehnyt kaikkien aikojen brittialbumit

  18.02.2008 Yle Uutiset

  Rockbändi Oasis on tehnyt kaikkien aikojen brittialbumit musiikkilehti Q:n lukijoiden mukaan. Yhtyeen vuonna 1994 julkaistu Definitely Maybe oli ykkönen ja vuoden 1996 (What's the Story) Morning Glory kakkonen, kun 11 000 lehden lukijaa äänesti suosikeistaan.