Hyppää pääsisältöön

Behm

 • Behmin Hei rakas saa arvoisensa tv-ensiesityksen UMK:n lavalla – katso koskettava esitys!

  07.03.2020 UMK20

  Behm esiintyy UMK:n väliajalla.

  Herkällä ja kuulaalla äänellään yleisöt hurmaava Behm esittää ensimmäistä kertaa tv:ssä talven suurimmaksi kotimaiseksi hitiksi kasvaneen biisinsä Hei rakas.

 • Näin seuraat UMK-finaalia – Katso myös tärpit tulevasta show'sta

  06.03.2020 UMK20

  UMK-finaali kilpaillaan 7. maaliskuuta.

  UMK20-finalistit julkaistiin viime tammikuussa, ja nyt on viimein aika valita Suomen euroviisuedustaja! Lauantaina suorana nähtävässä finaalissa on luvassa lisättyä todellisuutta, kymmeniä metrejä tekoturkiskarvaa ja vaatteita, jotka on ollut pakko käsitellä palosuojalla. Finaali järjestetään Tampereen Mediapoliksessa ja se näytetään suorana Yle TV1:llä, Yle Areenassa sekä kuullaan Yle Radio Suomi ja Yle X3M -radiokanavilta klo 21 alkaen.

 • Hei rakas -jättihitillään hurmaava Behm esiintyy UMK:ssa – jo toistamiseen

  20.02.2020 UMK20

  UMK-finaalissa kuullaan Hei rakkaan ensimmäinen tv-esitys.

  Talven isoimmasta kotimaisesta hitistä Hei rakas vastaava Behm esiintyy ensimmäistä kertaa sooloartistina suorassa UMK-finaalissa. Artisti on nimetty myös YleX Läpimurto -listauksen lupaavimmaksi uudeksi nimeksi vuodelle 2020.

 • Finaali lähestyy – uudistunut UMK20 kiinnostaa enemmän kuin koskaan

  20.02.2020 UMK20

  UMK:n finaali nähdään lauantaina 7. maaliskuuta.

  Suomen seuraava euroviisuedustaja valitaan Uuden Musiikin Kilpailun finaalissa Tampereella lauantaina 7.3. klo 21 alkaen. Luvassa on näyttävää lavashow’ta ja musiikkiesityksiä kotimaisilta huippuosaajilta. Finaalin väliaikaesiintyjinä nähdään sekä Hei rakas -jättihitillään suomalaisten suosioon noussut Behm että myöhemmin julkistettavan kotimaisen supertähden erikoisesiintyminen. UMK20: Finaali näytetään suorana lähetyksenä Yle TV1:llä ja Areenassa.

 • YleX Läpimurto 2020: Behm on vuoden lupaavin tulokas

  14.01.2020 YleX

  YleX Läpimurto 2020 -äänestyksen voittajaesittelyt

  YleX Läpimurto 2020 -äänestyksen voittajaesittelyt