Hyppää pääsisältöön

kellaribändit

 • Adelain

  08.01.2015 YleX

  Adelain on Suomen musiikkiscenen uusi tulokas, joka yhdistelee suomirokkia, amerikan saundeilla varustettua post hardcorea sekä perinteistä poppia, jossa on kuultavissa myös elektronisia sävyjä.

 • Roan

  07.01.2015 YleX

  Roan on Indie poppia / Indie rockia iloisesti soittava (yhden miehen) bändi Vantaalta . Kuin tarttuva tuulahdus nuoruuden huolettomuutta jalkaa vipattavalla tavalla !

 • Apus

  05.01.2015 YleX

  Apus on vaasalainen, vuonna 2010 perustettu popmetal-yhtye, joka jakaa musiikkiaan ilmaiseksi keikoillaan.

 • Flophouse Phonics

  05.01.2015 YleX

  Flophouse Phonics on sekoitus Black Flagin leikkisää groovea ja Earth, Wind & Firen kurttuotsaisuutta. Vaikka tämä seitsemänhenkinen sirkus määrittelee musiikkinsa aurinko-rockiksi, suurin osa kuuntelijoista kuvailee heidän tuottamiaan ääniä skalla maustetuksi funkahtavaksi rock`n`rolliksi. Rohkaisemme nöyrin mielin Teitä maistamaan tätä energistä sinfoniaa ja nauttimaan päivittäisen annoksen aurinko-rockia Phonicsien kanssa!

 • Samson

  17.12.2014 YleX

  Samson on hämeenlinnalaistunut, vuonna 1992 syntynyt muusikko. Kokonaan itsetuotettu materiaali pyrkii olemaan uuden kuuloista, ja artisti pyrkii tuomaan uutta maailmaa rytmi/puhemusiikkiin.

 • Viikon kellaribändin treenitilat paloivat: Suurin osa tulevan levyn materiaalista tuhoutui

  17.12.2014 YleX

  YleX:n Uuden musiikin iltavuoro esittelee radiossa ja netissä demoasteella olevia bändejä ja artisteja maanantaista torstaihin. Joka viikko valitaan myös Viikon Kellaribändi, joka tällä viikolla on tamperelainen Weirdship.

 • Peter Quin

  11.12.2014 YleX

  Tamperelainen lauluntekijä Peter Quin säveltää omintakeista, melankolista vaihtoehtopoppia, jossa painoarvoa vahvojen melodioiden ohella annetaan myös sanoituksille. Uusi biisi Chrysalis edustaa monipuolisen paletin elektronisempaa dream pop -osastoa.

 • Viikon kellaribändi Feels: Teemme tätä täydestä sydämestä ja niin pitkälle kuin mahdollista

  10.12.2014 YleX

  YleX:n musiikkitoimittajat ovat valinneet Viikon kellaribändiksi Feelsin. YleX:n Uuden musiikin iltavuoro esittelee radiossa demoasteella olevia bändejä ja artisteja maanantaista torstaihin.

 • Weirdship

  09.12.2014 YleX

  KYLLÄ! Olemme olemassa! -Dr. El

 • Lifeline Lost

  09.12.2014 YleX

  Lifeline Lost soittaa energistä 2000-luvun melodista punkrockia, jonka vaikutteet ovat 90-luvun skeittipunkissa ja 2000-luvun melodisessa hardcoressa.Jos tykkäät näistä, tsekkaa meidät: Rise Against, Bad Religion, The Offspring, Green Day, The Ataris, AFI, Raised Fist, Comeback Kid, Fall Out Boy...

 • Luopiot

  04.12.2014 YleX

  Halsualla vuonna 2002 perustettu ja sittemmin Jyväskylä-Turku -akselille sijoittunut Luopiot on kansanmusiikin rajaseutuja ja sydänmaita kiertävä yhtye, jonka akustisesta ilmaisusta kumpuaa omaehtoisuus, into ja hulluus.

 • Viikon kellaribändi: Meitä on kehuttu Etelä-Koreassa

  03.12.2014 YleX

  YleX:n Uuden musiikin iltavuoro esittelee radiossa ja netissä demoasteella olevia bändejä ja artisteja maanantaista torstaihin. Joka viikko valitaan myös Viikon Kellaribändi, joka tällä viikolla on Art Effects.

 • Feels

  03.12.2014 YleX

  Feels on vuonna 2012 perustettu helsinkiläinen elektropop-trio, johon kuuluvat laulaja Sofi Meronen, kosketinsoittaja Mikael Myrskog sekä rumpali Jooel Jons. Feelsin musiikki on eeppistä ja tarttuvaa, melankolisella pohjavireellä. Ensimmäinen sinkku Weightless julkaistiin marraskuussa.

 • Läpä

  02.12.2014 YleX

  Lauri "Läpä" Koivusalon sooloprojekti, suomenkielistä poppia taikka rokkia.

 • Matias Haavisto

  26.11.2014 YleX

  Matias Haavisto on biisintekijä/muusikko, joka tuottaa musiikkiaan riippumattomissa olosuhteissa, metsän keskellä, autotallissa tai vaikka junan raiteilla. Banjonkatkuinen ihmissuhdelaulu Paratiisin puu on viime syksyn tuotantoa – ensimmäinen raita joskus tulevaisuudessa ilmestyvältä albumilta! Aallotar on Haaviston toinen tulevaa levyä esittelevä kappale. Tällä kertaa on tarjolla merellistä lyriikkaa kaihoisan banjon säestyksellä.

 • Viikon kellaribändi StayRats: Mimmejä tulvii ovista ja ikkunoista

  26.11.2014 YleX

  YleX:n Uuden musiikin iltavuoro esittelee radiossa ja netissä demoasteella olevia bändejä ja artisteja maanantaista torstaihin. Joka viikko valitaan myös Viikon Kellaribändi, joka tällä viikolla on StayRats.

 • Ihmeauto

  26.11.2014 YleX

  Ihmeauto syntyi virallisesti vuoden 2010 syksyllä kahden serkun ydinkokoonpanona. Idea bändille oli selkeä alusta asti: tehdä tummanpuhuvaa ja tunnelmallista elektronishenkistä musiikkia suomen kielellä. Lisäväriä ovat tuoneet alati vaihtuvat vierailevat laulajat. Keikkoja emme ole vielä soittaneet, mutta suunnitelmissa on jo tuoda ja laajentaa Ihmeauto nelihenkiseksi keikkabändiksi vuonna 2015.

 • Art Effects

  24.11.2014 YleX

  Art Effects on oululainen indieduo. Yhtye on imenyt vaikutteita muun muassa korealaisesta indierock-scenesta, jonka laulajamme löysi maassa asuessaan ja siellä seikkaillessaan. Soundimme yhdistelee Aasian indiekentän soundia skandinaaviseen hillitympään tulkintaan.

 • Vanamo

  19.11.2014 YleX

  Seinäjoki-Kihniö / skandinaavinen rock / 2006

 • Viikon kellaribändi White Balance: Meitä kuunnellaan eniten Ranskassa

  18.11.2014 YleX

  YleX:n Uuden musiikin iltavuoro esittelee radiossa ja netissä demoasteella olevia bändejä ja artisteja maanantaista torstaihin. Joka viikko valitaan myös Viikon Kellaribändi, joka tällä viikolla on White Balance.

Sivut