Hyppää pääsisältöön

tarot

 • Turha leikkaus pilasi Marco Hietalan äänen – uran huippu oli kuitenkin vasta edessä

  12.10.2017 Yle Uutiset

  Kolme kertaa uusiutunut masennus sai Tarot- ja Nightwish-yhtyeistä tutun hevimusiikin uranuurtajan tarttumaan pulloon aiempaa herkemmin.

 • Ex-ennustaja: En osaa ennustaa – kerroin ihmisille mitä he halusivat kuulla

  03.04.2017 Kulttuuricocktail

  Ex-ennustaja: En osaa ennustaa

  Vuosia ennustajana toiminut henkilö myöntää, ettei oikeasti osaa ennustaa. Hän kertoi ihmisille sen, minkä he halusivat kuulla. Tutkijan mukaan monet ymmärtävät ettei ennustus ole välttämättä totta, mutta uskovat silti, koska ennustukset antavat heille toivoa.

 • Tanssivien pulleiden naisveistosten luoja teki myös ampumisesta taidetta

  20.08.2016 Yle Uutiset

  Maailmankuulu ranskalais-yhdysvaltalainen taiteilija Niki de Saint Phalle (k. 2002) tunnetaan ennen kaikkea rehevistä ja iloisenkirjavista naishahmoistaan. Hänen yhteiskunnallisesti kantaaottava ja feministinen taiteensa sisältää kuitenkin paljon muutakin. Helsingin Taidehalli esittelee Saint Phallen tuotantoa ensi kertaa laajasti Suomessa.

 • Pete Poskiparta on taikonut jo neljännesvuosisadan

  20.09.2014 Yle Uutiset

  Pete Poskiparta on moneen kertaan taikuudestaan palkittu mentalisti ja taikuri. Hän on myös mies, joka on kertonut avoimesti masennuksestaan.

 • Aikapankin toveista ei verokarhulle kerry saatavia

  26.06.2013 Yle Uutiset

  Aikapankkitoiminta on herättänyt verottajan mielenkiinnon - valtion pohjattomaan rahakirstuun halutaan tästäkin täytettä. Yhteisen kirstunvartijan kauhuskenaarioissa kummittelee lisäksi aikapankissa piilevä harmaan talouden vaara. Suomen nuorimman aikapankin aktiiveja verokeskustelu ihmetyttää.

 • Kouvolan aikapankin käyttö on vielä vähäistä

  27.11.2012 Yle Uutiset

  Kouvolassa pari vuotta sitten aloittanut Aikapankki ei ole saanut tuulta purjeisiinsa. Aikapankin perustaja kaipaa entisajan yhteisöllisyyttä ja omatoimisuutta.

 • Tarot on vakavasti otettava henkireikä - katso Marco Hietalan haastattelu

  30.07.2012 Yle Uutiset

  Kuopiolainen muusikko Marco Hietala on näkyvä hahmo sekä heavy metallia soittavassa Tarot-yhtyeessä että melodisemmasta heavystä tunnetussa Nightwishissä. Yle Savo kysyi Hietalalta Kuopion RockCock-festivaaleilla, miten sompailu kahden erilaisen bändin välillä onnistuu.

 • RockCock pyrkii eroon jonoista

  17.07.2012 Yle Uutiset

  Kuopiorockin kahden päivän lipun voi vaihtaa rannekkeeseen Kuopion torilla ennen alueelle siirtymistä.

 • Rakel viettää juhannuksen raiteilla

  21.06.2012 Yle Uutiset

  Tamperelainen Rakel Elijah matkustaa Ylen Juhannusjunalla Helsingistä Rovaniemelle. Numerologi ja kosminen kulkija lupaa pitää yöttömän yön kanssamatkustajansa valveilla kertomalla yliaistillisia tarinoita.

 • Chisu ja Kaija Koo Kuopiorockiin

  30.03.2012 Yle Uutiset

  Heinäkuun lopussa Väinölänniemellä järjettävä Kuopiorock on julkistanut uusia esiintyjiä. Raskaan musiikin tyylisuunnasta lavalle nousevat kuopiolaisyhtyeet Tarot, Verjnuarmu ja Turmion Kätilöt. Kevyempää musiikkia tarjoavat Chisu, Kaija Koo sekä Lord Est ja Petri Nygård.

 • Tarot 25-vuotisesta taipaleestaan: "Me on vaan aina oltu me"

  05.04.2011 Yle Uutiset

  Kuopiolainen Tarot on yksi suomalaisen heavyrockmusiikin uranuurtajia Suomessa. Tänä vuonna yhtye juhlii 25-vuotista matkaansa musiikkimaailmassa. Harva suomalainen rockyhtye on ollut kasassa näin pitkään. Mikä on ollut Tarotin pitkän iän salaisuus?

 • Aikapankki on vanhan ajan naapuriapua

  17.02.2011 Yle Uutiset

  Suomeen rantautui noin vuosi sitten aikapankki-toiminta. Se lähti liikkeelle Helsingistä ja on nyt alkanut myös Kouvolassa. Aikapankissa autetaan läheisiä tarjoamalla ilmaiseksi palveluksia, joista saadaan vastapalvelus.

 • Kotiseutukaipuu tuo Marco Hietalan Saaristokaupunkiin

  31.07.2010 Yle Uutiset

  Saaristokaupungin asuntomessualue saa asukikseen todellisen maailmantähden, kun Nightwish- ja Tarot yhtyeistä tuttu Marco Hietala muuttaa alueelle. Paluumuuttajan tuo Kuopioon kaipaus kotiseudulle ja ikävä Järvi-Suomeen.

 • 360º-kuva: Tarot Ilosaarirockissa

  18.07.2010 Yle Uutiset

  Marco Hietalan Tarot esiintyi Ilosaarirockin päälavalla lauantai-iltana.

 • Tarinat ja Tarot muotoutuivat Tarot-tarinoiksi

  19.08.2009 Yle Uutiset

  Minttu Hapuli tunnetaan kaikkien blogistien esiäitinä. Hän tuli tunnetuksi esikoiskirjastaan Selibaattipäiväkirjat. Nyt Hapulilta on ilmestynyt esikoisproosateos Tarot-tarinat.

 • Nightwish Vauhtiajojen pääesiintyjäksi

  03.03.2009 Yle Uutiset

  Rockyhtyeen keikka on yksi neljästä Suomen kesäkeikasta. Kuudetta kertaa järjestettävä tapahtuma tavoittelee 50 000 tapahtumavierasta.

 • Marita Liulian teos Madridissa

  11.10.2004 Yle Uutiset