Hyppää pääsisältöön

bokseri

 • Mitä kieltä koirasi ymmärtää parhaiten?

  28.08.2019 Kulttuuri

  Koiralle äänenpaino ja eleet ovat tärkeämpiä kuin sanat.

  Lässytätkö ja leperteletkö koirallesi, vai puhutko sille selkeästi artikuloiden? Kumpikaan ei ole väärin. Koira lukee taitavasti äänensävyjä ja ymmärtää lepertelevän ihmisen olevan suopealla tuulella. Toimintaohjeita se ottaa mielellään vastaan selkeällä ja yksiselitteisellä kielellä.

 • Tasapainoinen koira pärjää lasten kanssa

  28.01.2014 Yle Uutiset

  Usein ongelmat koiran kanssa nousevat pintaan, kun perheeseen syntyy lapsi. Ammattilaisen mielestä se viittaa siihen, että koiralla on ollut ongelmia perheessä jo aiemmin. Koiranomin mukaan vaarallista koirarotua ei ole olemassakaan. Se, onko koira ihmisen paras ystävä, riippuu paljolti ihmisestä itsestään.

 • Musta hevonen valittiin maailman rumimmaksi koiraksi

  22.06.2013 Yle Uutiset

  Tuomareiden mielestä kisan voittanut Walle näyttää sarjakuvahahmolta.

 • Maailman rumin koira valittu

  26.06.2010 Yle Uutiset

  Hieman kummallisesti kaareutuva selkä ja kiinni umpeutunut silmä saattoivat olla ominaisuudet, jotka ratkaisivat voiton koiramaailman kyseenalaisimmassa kauneuskilpailussa. Maailman rumimmaksi koiraksi valittiin perjantaina 4-vuotias chihuahua Princess Abby.

 • Kotieläinten allergiat yleistyvät

  14.01.2010 Yle Uutiset

  Yhä useammat kotieläimet kärsivät samanlaisista allergiaoireista kuin ihmisetkin. Allergioiden ehkäiseminen on yllättävän yksinkertaista.

 • Poikkeuksellisen moni koira saa tänä vuonna sankaripalkinnon

  27.11.2008 Yle Uutiset

  Tänä vuonna palkitaan poikkeuksellisesti kymmenen koiraa sankarikoirina. Suomen Kennelliitto myöntää arvon vuosittain yhdelle tai useammalle koiralle, jonka toiminta on vaikuttanut ihmishengen pelastumiseen.

 • Näkökulma: Koira pöydälle

  05.02.2007 MOT

  MOT vuodelta 2007: näkökulma koirien jalostukseen.

  Kun aloin tehdä juttua "Sairaat koiramme", osasin epäillä, että koirien terveys ei ole kehuttava. Tilanne on kuitenkin paljon pahempi kuin saatoin odottaa.