Hyppää pääsisältöön

aurinkotuolit

 • Nikkaroi aurinkotuoli kesäistä laiskottelua varten

  17.04.2019 Strömsö

  Jimin aurinkotuoli on keskivaikea rakennusprojekti.

  Tämä ulkokaluste syntyy kuusivanerista, laudoista ja parista kierretangosta.

 • Iisalmi uudistamassa uimarannan aluetta

  31.10.2018 Yle Uutiset - lyhyet
 • Heitteleekö mielialasi sään mukaan? Saatat olla meteopaatti

  11.07.2016 Yle Uutiset

  Meteopatia eli sääherkkyys on terminä uusi, mutta ilmiönä vanha. Tutkimusten mukaan sää todella vaikuttaa ihmiseen – toisiin enemmän, toisiin vähemmän. Sama sää voi myös vaikuttaa ihmisiin eri tavalla.

 • Eläinlääkäri: Älä ruoki citykettua – "Ihmisten ravinto ei tee hyvää"

  14.07.2015 Yle Uutiset

  Cityketut ovat käyneet entistä röyhkeämmiksi. Ketut ovat tottuvat ihmiseen jopa siinä määrin, että ruokaa tullaan hakemaan sisältä asti.

 • Oletko aina löhönnyt väärin? Käännä kylkeä!

  29.06.2015 Yle Uutiset

  Lomalaisen ei tarvitse potea huonoa omaatuntoa laiskottelusta, mutta löhöäminen on välillä hyvä keskeyttää edes kävelylenkin ajaksi. Elimistö on luotu liikkumaan, vaikka aivoja saisikin lomalla lepuuttaa narikassa, muistuttaa työfysioterapeutti.

 • Painija järjesti keihäsvalmentajalle märän yllätyksen olympialeirillä

  30.05.2015 Yle Urheilu

  Painija Juha Ahokas aiheutti tutulle keihäsvalmentajalle Hannu Kankaalle ikimuistoisen yllätyksen Ateenan olympialaisten valmistavalla leirillä vuonna 2004.

 • Näkökulma: Kreikassa uiminen vastaa terapiaa

  31.07.2014 Yle Uutiset

  Kreikkalaiset rakastavat rantojaan, vaikka talouslama on pakottanut höllentämään rantojen käytön rajoituksia, kertoo Sara Saure Ateenasta.

 • Vodkayskä ja auringossa palava punanahka – saksalaislehden artikkeli käynnisti sanasodan

  31.07.2014 Yle Uutiset

  Britit heittävät heti kaikki vaatteet pois, puristelevat humalassa toisia turisteja ja palavat kirkkaanpunaisiksi Mallorcan auringon alla, irvailee saksalainen Bild. Useat brittilehdet maksavat nyt potut pottuina. Ainakaan emme varasta toisilta aurinkotuoleja, tölväisee The Sun.

 • Ilkikuriset yövieraat heittävät uimarantojen penkit jokeen

  23.06.2014 Yle Uutiset

  Hyvä uimaranta ei kaipaa erityisiä lepotuoleja, sillä tunnelma ja hyvä sijainti ovat tärkeimpiä houkuttimia. Ilkikuriset vieraat antavat penkeille kyytiä yö aikaan.

 • Kaupan pihakalusteita varkaille Rovaniemellä

  09.05.2014 Yle Uutiset

  Huonekaluliike Jyskin kesäpihalta anastettiin aurinkotuoleja sekä aurinkovuode. Poliisi kaipaa vihjeitä torstain vastaisena yönä tehdystä varkaudesta.

 • Talitintti etsii mökkisi aurinkotuolista hyönteisiä

  05.11.2013 Yle Uutiset

  Pihakalusteiden pehmusteet ja hirsimökin villat saattavat siivekkäiden ansiosta lojua pitkin pihaa. Tupakantumppikin käy tutkimuskohteeksi nälkäiselle tiaiselle. Syksyinen kylmä sää pysäyttää linnut paikoilleen.

 • Valtavat aurinkopeilit valaisevat norjalaiskylän talveksi

  30.10.2013 Yle Uutiset

  Auringon säteet eivät ole talvisin löytäneet tietään norjalaiseen Rjukanin pikkukylään, jota vuorenhuippu varjostaa. Tänään keskiviikkona kylän asukkaat kokoontuivat torille todistamaan ihmettä. 100 vuotta vanha idea oli toteutumassa

 • Strömsön aurinkotuoli eli Tukholman-tuoli

  23.09.2013 Strömsö

  Kokoontaitettava kaunotar, joka jokseenkin haastava puutyö.

  Tämä versio kokoontaitettavasta aurinkotuolista tehdään monista - siis hyvin monista - palasista, joiden on oltava tismalleen oikean mittaisia. Olisiko tässä sinun syksyinen puutyöprojektisi vai ei todellakaan?! Alkuperäismalli on peräisin Tukholmasta, siitä tuolin nimi.

 • Perseidit singahtelevat yötaivaalla

  29.07.2013 Yle Uutiset

  Maan ilmakehää on lähestymässä yksi vuoden seuratuimmista ja runsaimmista meteoriparvista, perseidit. Elokuussa voi parhaimmillaan nähdä tunnin aikana jopa 60 tähdenlentoa.

 • Lahden Yöt toi mukanaan nurmen ja aurinkotuolit

  10.07.2013 Yle Uutiset

  Tapahtumatuottaja Marko Riihelä on tyytyväinen Lahden linja-autoaseman ympäristöön ja sijaintiin. Pienellä sisustamisella paikasta tehdään viihtyisämpi.

 • Teurastamosta tulossa keidas keskelle Helsinkiä

  04.07.2013 Yle Uutiset

  Helsingin vanhasta Teurastamosta on muodostunut moderni kaupunkikeskus, jossa kuka tahansa saa järjestää grillijuhlat tai poimia tuoretta minttua kesäjuomiin. Paikka on melkein liian hyvä ollakseen totta.

 • PROJEKTI FINLANDIA – Suksee Luistellen, osa 1

  24.11.2012 Yle Urheilu

  Heinäkuinen helle. Aurinkotuolit. Mansikoita ja Fresitaa. Ajatukset hetkellisesti talvessa - menneessä ja tulevassa. Ollaan kyllä aika rapakunnossa. Jokohan olisi aika toteuttaa The SunnuntaiSivakointi-idea? Naurunröhähtelyä, läpyt ja skööl! - täältä tullaan Projekti Finlandia 2013!

 • Tähdet lentävät viikonloppuna

  10.08.2012 Yle Uutiset

  Viikonloppuna maa osuu kiertoradallaan pölypilveen, jonka hiukkaset palavat ilmakehässä tähdenlentojen sarjaksi. Parhaiten tähdenlentoja näkee lauantain ja sunnuntain sekä sunnuntain ja maanantain välisinä öinä.

 • Kesädösä vie elämyksiä Kotkan nuorille

  02.07.2012 Yle Uutiset

  Kirjastoauto Ilona ja nuorisotoimen pakettiauto kiertävät tämän viikon ympäri Kotkaa nuorten parissa. Nuorisoa houkutellaan paikalle peleillä, musiikilla ja aurinkotuoleilla. Kesädösä on "parastettu" Kotkaan Helsingistä.

 • Rantaloma keskikaupungilla

  03.06.2010 Yle Uutiset

  Taidemuseonmäellä, kävelykadulla ja kauppatorilla vietettiin tänään rantalomaa. Liikkeellä oli nimittäin Varjoranta, eli metri kertaa kahden metrin pala Ispoisten uimarantaa.

Sivut