Hyppää pääsisältöön

tussikynät

 • Eija käänsi synkkyyden voitoksi – hurjat piirrokset elävöittävät nyt skeittilautoja

  30.11.2017 Yle Uutiset

  Eija Kapasen piirtämät hirviöt hirvittivät aluksi läheisiä, mutta terapeutti kehotti jatkamaan piirtämistä.

 • Valtion tapoja ärsyttää tahallaan [Osa 7^(N!+1) ]

  05.10.2016 Näkökulmat

  "Suolattiinko" Kouvola-asian todistajat?! Mikä kalisee! Ym!

  "Ja varsinkin jos on itse keskeyttänyt toisen puheen, näyttäen kädellä, että aivastan justiinsa, oota hetki, niin kun se aivastus ei tulekaan, niin tuntuu, että jää jotenkin aivastuksen velkaa sille keskeytetylle."

 • Aikuisten värityskirjassa Häme on villeimmillään

  16.01.2016 Yle Uutiset

  Hämäläinen värityskirja tutustuttaa ihmiset uudella tavalla Forssan ja Tammelan järviylängön luonto- ja matkailukohteisiin. Tarja Jaakkolalle idea Villi Häme –värityskirjasta syntyi oman tyttären toiveesta. Lauantaina julkaistun värityskirjan ensimmäinen painos uhkaa loppua heti kättelyssä.

 • Piirrä hirviö, rentouta mielesi

  30.10.2015 Yle Uutiset

  Pimenevien iltojen kunniaksi Tampereen mediamuseo Rupriikin perjantaipajassa piirrettiin hirviöitä. Kamalien otusten luomisen kautta voi parhaimmillaan käsitellä omia pelkojaan.

 • Suomen nuorin sarjakuvataiteilija teki satukirjan

  29.11.2012 Yle Uutiset

  Jere Väli-Klemelä on Suomen nuorin vakituisesti sanomalehteen piirtävä artisti. Nyt 12-vuotias sarjakuvataiteilija julkaisi ensimmäisen satukirjansa. Hän vastaa itse Mc Kaxtahti -kirjan tekstistä ja kuvituksesta.

 • Graafiset suunnittelijat opettavaisella kesäretkellä

  27.06.2012 Yle Uutiset

  - Tästä innostuu itsekin kun opiskelijat innostuvat, sanoo graafinen suunnittelija Jesse Pasanen. Kollegoidensa Anssi Kokkosen ja Juha Liedeksen kanssa Pasanen on kiertänyt pitkin Suomea asuntoautolla pitämässä työpajoja nuorille. Tällä viikolla kohteena on Savonlinna.

 • Kadonnut Tourula kukkii museokuvissa

  12.09.2011 Yle Uutiset

  Keski-Suomen museossa on esillä kuvia vuosien varrella huimasti muuttuneesta Jyväskylän Tourulan kaupunginosasta. Kadonnutta Tourulaa -näyttely on koottu museon valokuvista ja Torsten Stigzeliuksen tussi- ja värikynäpiirroksista sekä akvarelleista.

 • Sarjakuvia 30 vuoden ajalta

  02.09.2011 Yle Uutiset

  Sarjakuvaneuvos Ilpo Koskela esittelee sarjakuvaoriginaalejaan viimeisen 30 vuoden ajalta Kemissä. Pohjolan Sanomien näyttelytiloihin koottu retrospektiivinen näyttely koostuu muun muassa taiteilijan tussipiirroksista ja kynäruiskumaalauksista.

 • Kulttikartan tekijä suhtautuu kuuluisuuteensa huumorilla

  09.03.2010 Yle Uutiset

  Turun Myllysillan notkahdus on synnyttänyt kaikenlaista pöhinää. Turun kaupungin nettisivuille viikonloppuna ilmestyneen tussilla piirretyn liikennekartan saama kulttisuosio on varmasti yksi yllättävimmistä ilmilöistä.

 • Hintalapun jälki pilaa joulupaketin

  16.12.2009 Yle Uutiset

  Säntillinen joulupaketin tekijä törmää lahjakääröjä tehdessään ikävään ongelmaan. Hintalappu liimautuu usein niin tiukasti kiinni, että sitä on hankala poistaa tavarasta siististi. Ensiavuksi suositellaan öljyä, tussia ja tarroja.