Hyppää pääsisältöön

Helena Rängman

 • "Jimin lähtö tuli yllätyksenä ja vielä miten se tapahtui!" – Fanit kertovat, mitkä ovat Uuden Päivän yllättävimmät käänteet

  06.03.2020 Elävä arkisto

  Uuden Päivän kaikki kaudet ovat nyt Areenassa.

  Fanit kertoivat Uuden Päivän Instagramin (@uusipaiva) kautta, mitkä käänteet jäivät sarjan reilusta 800 jaksosta parhaiten mieleen. Varoitus: Tämä artikkeli sisältää juonipaljastuksia!

 • Henkilö roolin takana: Helena Rängman

  22.06.2017 Uusi päivä

  Marika Ruuskanen-Kuusla on Helena Rängmanin suosikki.

  Marika Ruuskanen-Kuusla on Helena Rängmanin suosikki.

 • UPplus: Päivä prinsessana (2011)

  08.06.2017 Uusi päivä

  Helena kävi sovittamassa Marikan hääpukua.

  Throwback vuoteen 2011: Teromiehen ja Marikan unelmahäät lähestyvät kovaa vauhtia. Helena Rängman kävi Helsingissä Jukka Rintalan luona sovittamassa Marikan unelmien hääpukua!

 • UPplus: Hei hei, Helena

  25.05.2017 Uusi päivä

  Helena Rängman kertoo työstään näyttelijänä UP:ssa.

  Uuden Päivän 7. tuotantokausi päättyi dramaattisesti Marikan menehtyessä aivokasvaimeen. Tässä haastattelussa Marikaa seitsemän vuotta näytellyt Helena Rängman kertoo työstään näyttelijänä UP:ssa.

 • Kuvagalleria: Hei hei, Helena

  25.05.2017 Uusi päivä

  Mitä kaikkea ehtikään tapahtua seitsemässä vuodessa?

  Sarjan ensimmäisellä kaudella Helena Rängmanin näyttelemä Marika saapui New Yorkista Virtaukseen ja jäi sille tielleen. Mitä kaikkea ehtikään tapahtua seitsemässä vuodessa?

 • UPplus: Tunteita on!

  30.03.2017 Uusi päivä

  Helena ja Lari vastaavat fanien lähettämiin kysymyksiin.

  Miksi Uudessa Päivässä kukaan ei käy koskaan vessassa? Mikä on parasta näyttelemisessä? Saako Marika ja Tero vielä lapsen? Tällä viikolla fanien lähettämiin kysymyksiin pääsevät vastaamaan UP:n konkarinäyttelijät Helena Rängman ja Lari Halme.

 • UPplus: Bäkkäri

  17.11.2016 Uusi päivä

  Thelma ja Valtteri luotsaavat UP.n uutta talkshowta.

  Ensimmäisessä UPplus: Bäkkäri -jaksossa keskustellaan kamera- ja teatterinäyttelemisen eroista, yhtäläisyyksistä ja haasteista. Valtteri ja Thelma saavat vieraakseen paljon kameran edessä ja teattereiden lavalla töitä tehneet Helena Rängmanin ja Lari Halmeen. Kuukauden kohtaus -osiossa Helenasta tulee Roni ja Larista Anni.

 • UPplus: Ville Haapasalon Virtaus alle 3 minuutissa

  18.02.2016 Uusi päivä

  Ville Haapasalo esittelee uuden UP-studion!

  Omintakeisista matkailuohjelmistaan tunnettu näyttelijä Ville Haapasalo löysi Virtaukseen ja esittelee tässä UPplussassa valikoituja miljööhelmiä kaikelle kansalle. Tervetuloa mukaan!

 • UPplus: Kulkuset

  25.12.2015 Uusi päivä

  Kulkuset virtauslaisella svengillä.

  Kaksi vuotta sitten Voimalan aukiolla nähtiin tunnelmallinen joulukonsertti, jossa Uusi Päivä-sarjan näyttelijät tulkitsivat rakkaimpia joululauluja uusin, raikkain sovituksin.

 • Kesälöytö: Hyvää ja kaunista 2.2

  07.08.2015 Uusi päivä

  Lissun ja Vihreiden Valojen hääversio UP-tunnarista.

  Lissu ja Vihreät Valot esittivät Tero Kuuslan ja Marika Ruuskasen häissä kauniin ja romanttisen version UP:n tunnusbiisistä. Kesälöytö keinuttaa kuulijansa kohti lämmintä, elokuista viikonvaihdetta!

 • UPplus: Lari Halme ja muita joulun ihmeitä

  25.12.2014 Uusi päivä

  UP:n joulujaksossa näyttelijä ja huippukoomikko Lari Halme sai näyttää muuntautumiskykynsä ja akrobatiataitonsa. Jouluviikon UPplus kuljettaa meitä Koska meillä on joulu? -jakson kuvauksissa ja paljastaa, miten Tero Kuusla saatiin lumipallolelun sisälle!

 • UPplus: Puvuston mestarit

  20.11.2014 Uusi päivä

  Uuden päivän puvustossa pyöritetään jatkuvaa roolivaaterumbaa, ja sen ohella synnytetään upeita luomuksia erikoisjaksoihin ja tehdään paljon vaativaa käsityötä. Tämä UPplus esittelee välähdyksiä puvuston arjesta, jossa kädentaidot ja järjestelmällisyys ovat kunniassa!

 • UPplus: Noin yhdeksän kysymystä Helena Rängmanille

  17.09.2014 Uusi päivä

  Marika Ruuskanen-Kuusla on temperamenttinen ja voimakastahtoinen eikä pelkää astua eteen ja keskelle. Miten näyttelijä Helena Rängman muuntautuu Marikaksi?

 • UPplus: Kevätnäytös

  15.05.2014 Uusi päivä

  Uuden päivän kevätkausi huipentui upeaan Lumikuningatar-musikaaliin. Musikaalin tähdet sekä Uuden päivän koreografi kertovat musikaalin tekemisestä kevään viimeisessä UPplussassa!

 • 100. UPplus

  22.04.2014 Uusi päivä

  Tässä se on: sadas UPplus! Nettitiimi on tuonut tv-sarjan kulissien takaisen maailman fanien ulottuville jo liki kolmen vuoden ajan. Nyt on juhlalähetyksen vuoro!

 • Viileäkuorinen tulisielu

  14.04.2014 Uusi päivä

  Marika on temperamenttinen tanssija ja Teron vaimo.

  Marika on tanssija ja tanssin opettaja ja jännittävä sekoitus pohjoismaista viileyttä ja taiteilijamaista temperamenttia.

 • Nuorisoteatteri muuttaa Vuoltsulle

  22.04.2009 Yle Uutiset

  Syksyllä perustettu Sampolan Nuorisoteatteri on muuttamassa toimintakeskus Vuoltsulle. Samalla etsitään rahoittajia Myrsky-hankkeen avulla käynnistetyn teatteriryhmän toiminnalle.

 • Rakastuin mä luuseriin 2

  14.07.2008 Elävä arkisto

  Iina on edelleen luokan eliittiä, Hemmo yhä nörtein luuseri.

  Kun kaunis ja rikas (Iina) hierarkian huipulta rakastuu luuseriin (Hemmo), hän (Iina) on kuilun partaalla. Kun tieto suhteesta leviää, niin syöksy kohti pohjaa alkaa... vai alkaako sittenkään?

 • Rakastuin mä luuseriin 1

  08.07.2008 Elävä arkisto

  Iina on luokan eliittiä, Hemmo nörtein luuseri.

  Hierarkian pohjalla ovat nörtit ja omituiset, välissä on suuri massa ja huipulla kauniit ja suositut. Iina kuuluu huippuihin, luokan ehdottomaan eliittiin, toisin kuin luokan nörtein luuseri Hemmo.