Hyppää pääsisältöön

Uusimmat sisällöt - Tietoa ohjelmista

 • Kylmän maan kuningatar on ainutlaatuinen radiota varten tehty ooppera

  Ainutlaatuinen radiota varten tehty ooppera

  Riikka Talvitien ja Tommi Kinnusen Kylmän maan kuningatar on radio-ooppera kahdessa näytöksessä. Teos on lajissaan ensimmäinen Suomessa lähes 70 vuoteen. Aiemmat varta vasten radioon toteutetut oopperat ovat Ahti Sonnisen Merenkuninkaan tytär vuonna 1949 ja Tauno Pylkkäsen Sudenmorsian, joka oli voittoisa Prix Italia -kilpailussa vuonna 1950.

 • Salaisuudet paljastuvat Totuuden treffeillä

  Totuuden treffit -sarja nyt katsottavissa Yle Areenassa

  Totuuden treffit -sarjassa salaisuudet paljastuvat ensitreffeillä. Jokaisen jakson alussa esitellään toisilleen kaksi ihmistä. Päivän aikana kumpikin järjestää toiselle treffit, joilla paljastaa itsestään yhden salaisuuden, jota ei yleensä ensitapaamisessa kertoisi. Totuuden treffit tiistaisin klo 19 Kakkosella alkaen 14.11.2017. Koko sarja katsottavissa jo nyt Yle Areenassa 9.4.2018 asti.

 • Juhli 100-vuotiasta Suomea kanssamme!

  Itsenäisyyspäivän ympärillä lukusia suoria lähetyksiä

  Yle kokoaa yhteen ja välittää juhlavuoden ikimuistoisimmat hetket ja onnittelut satavuotiaalle Suomelle suorissa tapahtumalähetyksissä.

 • Manillaköysi, Kirje isältä ja muita toivottuja draamoja sotien varjostamista vuosista Areenassa

  Sarjoja ja elokuvia sodan ja rauhan vuosista

  Sisua, sydäntä, vallanhimoa ja herkkää iloa läikehtii Areenaan juuri julkaisemissamme elokuvissa ja sarjoissa. Katsottavana ovat toivotut tv-elokuvat Manillaköysi, Kirje isältä, Tykkimies Kauppalan viimeiset vaiheet sekä Vääpeli Sadon tapaus. Itsenäistä identiteettiä etsivää Suomea halkovat draamasarjat Sodan ja rauhan miehet, Yhdeksän miehen saappaat, Mustat ja punaiset vuodet Tampereella, Kukkivat roudan maat Ylä-Savossa sekä Isännät ja isäntien varjot Pohjois-Pohjanmaalla.

 • Leikola ja Lähde on nyt Lähde ja Hämäläinen

  Jussi Lähde saa radio-ohjelmaan parikseen Unto Hämäläisen

  Ylen viikoittainen radio-ohjelma Leikola ja Lähde on loppuvuoden 2017 nimeltään Lähde ja Hämäläinen. Jussi Lähde saa perjantaina 3.11.2017 parikseen toimittaja Unto Hämäläisen. Markus Leikola poistuu ohjelmasta loppuvuodeksi muiden töidensä ja sitoumustensa vuoksi. Unto Hämäläinen on mm. Helsingin Sanomien pitkäaikainen politiikan toimittaja.

 • Kansallisoopperan ja -baletin suursatsaus Kalevalanmaa suorana Yle Areenasta

  Kenneth Greven Kalevalanmaa suorana Yle Areenassa 18.11.2017

  Kansallisoopperan ja –baletin yhteinen suursatsaus Kalevalanmaa on järkälemäinen teos Suomen historiasta - ja tulevaisuudesta. Teos on myös Kansallisbaletin taiteellisen johtajan Kenneth Greven kymmenvuotisen johtajakauden viimeinen kantaesitysteos. Ensi-ilta oli Kansallisoopperassa 3.11.2017, ja Yle lähettää Kalevalanmaan suorana lähetyksenä Yle Areenassa lauantaina 18.11.2017.

 • Vieraita Transilvaniasta ja aikojen takaa – tieteis- ja kauhukuunnelmia syksyä synkistämään

  Dracula, Frankenstein ja toivottuja scifikuunnelmia.

  Tieteiskertomuksissa matkustetaan esihistoriaan ampumaan dinosauruksia ja herätellään henkiin horroksessa virunut tieteilijä. Vieraalla planeetalla kasveillakin on tietoisuus ja kyky hallita vieraiden mieliä. Poikien viljelyharrastus uhkaa avata ovet ulkoavaruuden valloittajille. Dracula nousee maihin Lontoossa ja tohtori Frankensteinin luoma hirviö etsii rakkautta ja hyväksyntää syrjäisellä saarella.

 • Kaikki lähtee hyvistä kysymyksistä

  Juuso Pekkinen -keskusteluohjelmia Yle Puheella

  Tiedonjanoinen, kolmekymppinen journalisti, valikoiva perfektionisti ja juoksija, mm. näin kuvaa itseään Yle Puheen toimittaja Juuso Pekkinen, joka kertoo myös omaavansa palavan halun auttaa kuuntelijaa ymmärtämään ja jäsentämään maailmaa sekä saamaan kokemuksia tiedon merkityksellisyydestä. - Kaikki lähtee hyvistä kysymyksistä, eikä aiheita ohjelmiin ole ollut vaikea löytää, Juuso kertoo.

 • Tilaa parhaat kuunteluvinkit!

  Uutiskirje kertoo Yle Areenan tuoreimmista audiosisällöistä.

  Uutiskirje kertoo Yle Areenan tuoreimmista audiosisällöistä.