Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Suomeksi pääkuva

To Nightwish With Love - dokumentti faneilta idoleilleen

To Nightwish With Love -dokumentin tekoon osallistui satoja faneja eri puolilta maailmaa. Tuloksena on vilpitön, hullu ja intiimi dokumentti, jollaista ei synny suuren kuvausryhmän painostuksessa. Katso joukkoistettu Nightwish-fanidokumentti tästä.

Floor Jansen: "Olen todella liikuttunut"

To Nightwish with Love -dokumentin ensi-ilta oli menestys

To Nightwish with Love -dokumentin ensi-ilta on onnellisesti takana. Ensi-iltaan osallistunut Nightwish kehui dokumenttia, paikalla olleet kuvaajat rakastivat näkemäänsä, ja Facebookiin streamattua lähetystä on maanantaihin mennessä katsottu jo lähes 150 000 kertaa. Meillä ohjaajilla on hymy herkässä - tämä ei olisi voinut mennä paremmin!

Tuomas Holopainen: Nightwishin faneja yhdistää äärimmäinen tunteellisuus

To Nightwish with Love -dokumentti avaa fanin sielunelämää

Nightwishin Tuomas Holopaisesta tuntui kummalliselta, kun hän kirjoitti ensimmäisen nimmarinsa tammikuussa 1998. Sen jälkeen hän on kohdannut faneja kymmenissä eri maissa neljällä eri mantereella. Haastattelu on tehty kesäkuussa, eikä Holopainen ole vielä nähnyt To Nightwish with Love -dokumenttia.

Kuviteltu Nightwish-diskografia

Millainen bändin seuraava levy voisi olla? Fanit keksivät!

Millaisen levyn Nightwish tekee seuraavaksi? Tässä 24 ehdotusta faneilta: tällaisia levyjä he toivoisivat.

Tuomas Holopainen: Nightwish-karavaani kulkee jatkossakin

Nightwish jää tauolle, mutta "jatkuvuutta on edelleen".

Nightwish on kaksikymmentä vuotta jatkuneen uransa aikana saavuttanut miltei kaiken, minkä rockbändi voi. Vuodet ovat vaatineet myös veronsa, mutta yhtyettä johtaa silti sama mies, jonka unelmasta kaikki sai alkunsa. Ja vaikka Tuomas Holopainen pitääkin seuraavaksi vuoden tauon Nightwishistä, hän tietää, että "jatkuvuutta on edelleen, siitä ei tarvitse kenenkään olla huolissaan".