Hyppää pääsisältöön

Tuhkimotarinoiden 4. tuotantokausi

"Mun piti vaan hyväksyä se, että mulla ei ole äitiä"

Kukaan ei tiennyt, minne Tiinan äiti lähti.

Äidittömyys jättää jäljen, joka ei lähde koskaan pois. Terapiassa Tiina oivalsi viimein, että vaikka hän kuinka toivoo, hän ei tule koskaan saamaan kaipaamaansa äitiä. Hänen oli päästettävä irti menneisyydestä ja alettava rakentaa omaa elämäänsä. Nykyään Tiina ei ole äitiinsä missään yhteydessä.

Yksinhuoltajaäiti joutui jääkiekon kalleuden vuoksi velkakierteeseen, mutta nyt veljekset loistavat - Joonas jopa MM-joukkueessa

Rahat ei riitä, velat painaa ja elämänilo katoaa.

"Minulla oli neljä työtä ja velkaakin 10 000 euroa. Joskus ei ollut ruokaakaan kaapissa, mutta kaikista tärkeintä minulle oli, että pojat saavat jatkaa jääkiekkoa! Joku voi sanoa, että oliko pakko tai että turhaa valittamista, mutta halusin, että heillä säilyy edes yksi asia elämässä avioeromme jälkeen. Pojat menettivät eron myötä kodin, kaverit, kielen ja jopa kotimaansa. Minulle oli tärkeää, että he saivat jatkaa jotain, mikä oli heille rakasta", Minna kertoo.

“Asiat puhuttiin saunassa moneen kertaan, mutta jälkeenpäin tajuan, että siinä olis tarvinnu ihan toisenlaista apua”

Entisen rauhanturvaajan posttraumaattinen stressireaktio.

- Sitä oli kuolematon, selkäranka titaniumia ja elämä edessä. Ei siinä semmoista pelon häivää ollut vielä yhtään, Risto muistelee ensimmäistä rauhanturvareissuaan Libanonissa. Kolmekymmentä vuotta myöhemmin elämä on muuttunut sietämättömäksi painajaismaisten takaumien vuoksi.

”Tähtisparraajat valavat toivoa Tuhkimotarinoiden päähenkilöihin”

Veronica Verho, Anssi Kela ja Outi Mäenpää sparraavat.

Stylisti Outi Brouxin puhelin soi lakkaamatta. Uuden Tuhkimotarinoita-kauden kuvaukset ovat alkamassa ja se tarkoittaa kuutta päähenkilöä, joille on luvassa kymmenittäin yllätyksiä ja haaveiden toteutumisia. Tänään on suunnittelupäivä Tampereen Mediapoliksessa, Tuhkimotarinoiden toimituksessa. - Suunnittelu lähtee kustakin persoonasta.

Tuhkimotarinoiden 3. tuotantokausi

Eijan armoton isä mitätöi, halveksi ja löi

Tuhkimotarinoiden Eija eli lapsuutensa pelon varjossa

Tuhkimotarinoiden Eija oli kymmenen kuukautta, kun isä ajoi äidin pois. Siitä alkoi tyttären elämä arvaamattoman isän armoilla. Rakkaudettomuuden ja vähättelyn rinnalla Eija pelkäsi isän lyöntejä. Viimeisenä kiusantekonaan isä tuhosi 356 000 euroa käteistä rahaa, jotta Eija ei saisi perintöä.

Tiina halasi lastaan viimeisen kerran

Tuhkimotarinoiden Tiina koki äidin pahimman painajaisen.

Tuhkimotarinoiden Tiinan painajainen alkoi, kun hänen ekaluokkalaiset kaksoispoikansa jäivät auton alle. Aatun jalka murtui, Peetun sydän pysähtyi ja äidin maailma romahti.