Hyppää pääsisältöön

Hyvinvointivinkit

Teresa Välimäen aamupalasmoothie

Oikeilla aineksilla saat smoothiesta kaiken tarvittavan.

Jos et ole tottunut syömään aamiaista ja se tuntuu hankalalta, kannattaa koittaa smoothieta! Oikeanlaisilla aineksilla siitä saa kaiken tarvittavan. Teresa Välimäen aamupalasmoothie-ohje.

Silmien yläluomileikkaus laajensi näkökenttää

"Pidetään turhamaisina, mutta minulle tämä oli tärkeä asia.”

Tuhkimotarinoiden Minna: "Yläluomeni olivat löysää nahkaa, väsymyksen ja iän myötä tulleet. Viisi lasta yövalvomisineen ovat tehneet tehtävänsä. Tiedän, että kaikki eivät hyväksy tällaisia leikkauksia, pitävät turhamaisina, mutta minulle yläluomien operointi oli tärkeä asia."

Tyylivinkit

"Anna itsellesi lupa olla kaunis!"

Outi Broux antaa vinkit rohkeaan, naiselliseen tyyliin.

Helppous ja rentous ovat monen suomalaisnaisen pukeutumisen ydinajatuksia, niin myös Tuhkimotarinoiden Eijan. Outi Broux rohkaisee Eijaa olemaan aikuinen, naisellinen nainen: tennarit nurkkaan ja korkkarit kattoon!

Pukeudu kuin Ulla ja näytä sisäinen voimasi!

Stylisti Outi Broux kertoo, mitä on power dressing.

Kun nainen ei halua jäädä seinäruusuksi, hänen salainen aseensa on power dressing. Stylisti Outi Broux näkee Tuhkimotarinoiden Ullan sisäisen voiman ja haastaa hänet sääntöjä rikkovaan pukeutumisleikkiin. Ota tämä tyyli haltuun, jos haluat erottua!

Meikki- ja kauneusvinkit

Kestoripset – vauhtinaisen aamun pelastus

Hanna Ilkko teki Tuhkimotarinoiden Ullalle näyttävät ripset.

Kun naisen päivä täyttyy toinen toistaan vauhdikkaammista harrastuksista arkirumban lisäksi, ulkonäöstä huolehtimiseen ei aina jää aikaa. Tuhkimotarinoiden Ulla sai silmiinsä kestoripset, jotka helpottavat aamuja ripsivärin verran.