Hyppää pääsisältöön

Artikkelit

Rajiv, Shefali, Ville ja Kashika tehtävänjaossa.

Kasvisruoat pääosassa intialaisessa diwali-juhlassa

Paneer butter masala on aromien ilotulitus. Katso ohje.

Ville valmistaa somalialaista lihapiirakkaa Ujunin ja Yasminen ohjeiden mukaan.

Popcorn ja kahvipavut yllättävät somalialaisessa perinneruoassa

Näin valmistat aidon somalisambusin. Lisää ruokaohjeita.

Afganistanilaisen lammaspadan valmistusta.

Pistaasi kruunaa afgaaniriisin

Loihdi kasviksista herkullisia piirakoita. Ohjeet täältä.

Brasilialaisessa keittiössä on harvoin hiljaista.

Feijoada on brasilialaisten kansallisherkku

Grillaa kanan sydämistä maukas alkupala. Katso ohje.

Toukat ovat herkkua Sambiassa.

Kuivatut kalat ja toukat lukeutuvat sambialaisiin perinneherkkuihin

Hirvi sopii hyvin sambialaiseen pataan. Katso reseptit.

Perulaisen rapukeiton valmistus.

Ikivanhat ruokaperinteet yhdistyvät perulaisessa keittiössä

Siiasta saa herkullisen cevichen. Lisää vinkkejä täältä.

Ville leikkaa tofua.

Keisarilliset kyljykset aateloivat malesialaisen aterian

Malesiassa maistuu myös kalan ilmarakko. Katso reseptit.

Villen keittiö - Marokko

Tagine on marokkolaisten karjalanpaisti

Perinteinen erämaaleipä maistuu myös kaupungissa. Tutustu.