Hyppää pääsisältöön
Matias Jungar.
Kuva: Jussi Pernaa / blindfire

Artikkelit

Rakkoleväsuolaa lasisessa purkissa pöydällä

Leväsuola on yksinkertainen tapa saada ruokaan meren makua

Näin helposti teet oman mausteesi.

Jäätelökakku tarjoiluastiassa Strömsö huvilan keittiössä

Marengilla kuorrutettu raparperijäätelökakku – sekä hapanta että makeaa

Kun kaipaat juhlatarjoiluihin jotain raikasta ja freesiä.

Pupu-liten mössa på en liten bebis.

Victorian pääsiäisvinkki: neulo pupumyssy vauvalle

Pitkistä pupunkorvista tulee ihana pääsiäisasu pienimmille.

Bönbiffhamburgare fotad från sidan. Rätten är upplagd på en trätallrik med en klick sås.

Vegevalinta – viikkomenu 5

Teidän parhaat arjen kasviruokaohjeet.

Vegetarisk gnocchi fotograferad i stekpanna

Vegevalinta – viikkomenu 4

Teidän parhaat arjen kasviruokaohjeet.

En vegetarisk Shaksuka i en gjutjärnsgryta på en silverbricka. Högs upp till höger finns Vegval/Vegevalintas logotyp.

Vegevalinta – viikkomenu 3

Teidän parhaat arjen kasviruokaohjeet.

Pav Bhaji lautasella

Pav Bhaji – herkullinen intialainen street food

Hyvää halvalla. Vegevalinta tarjoaa arkeen kasvisruokaa.

En blomkålspizza på ett på ett rund skärbräde.

Vegevalinta – viikkomenu 2

Parhaat arjen kasviruokaohjeenne.

Placeholder text

Vegevalinta – ensimmäinen viikkomenu

Parhaat arjen kasviruokaohjeenne.

Vuoka jossa lehtikaali-perunaviipalelaatikko

Kermainen lehtikaali-perunaviipalegratiini

Hyvää arkiruokaa pienellä työpanoksella.

Strömsön kokki Anders Samuelsson puutarhakeittiössä

Tänä kesänä grillataan kasvimaan satoa - tästä kaikki Strömsön puutarhaillan reseptit

Kokeile vegetaarista caesarsalaattia tai raparperipannaria

Michael Björklund och Matias Jungar från Närmat

Micke Björklund kiertelee Itä-Uudellamaalla - elää yksinomaan lähiruoalla

Auta Mickeä ja vinkkaa paikallisista raaka-aineista.

Strömsön puutarhailta logo kuvassa kurkkutaimesta.

Strömsön puutarhailta – kaikkien kasvinystävien kesän kohokohta

Tule hakemaan inspiraatiota, tietoa ja uusia taimia 8.6!