Hyppää pääsisältöön
Paul Svensson.
Kuva: Yle/Mikko Lehtimäki

Artikkelit

Jäätelökakku tarjoiluastiassa Strömsö huvilan keittiössä

Marengilla kuorrutettu raparperijäätelökakku – sekä hapanta että makeaa

Kun kaipaat juhlatarjoiluihin jotain raikasta ja freesiä.

Inlagda gröna tomater

Hyödynnä vihreät tomaatit tekemällä maukas säilyke

Vihreät tomaatit muhivat hyviksi maukkaassa liemessä.

Inlagda höstäpplen

Aromikkaat säilötyt omenat – näin otat talteen syksyn sadon

Hapokas lisä syksyisiin ruokalajeihin.

Paul Svenssons stuvade purjolök med getost

Grillattua ja muhennettua purjoa vuohenjuuston ja yrttien kera

Maukas kasvisruokalaji maistuu parhaalta alkukesällä.

Muffins bakade på grillen

Paista muffineja ja leipää grillissä

Leipä kutsutaan ficelleksi, ja se on pitkä ja ohut patonki.

En plåt med två nygräddade, vridna baguetter.

Leivo gluteenittomia leipiä, jotka saavat ei-allergisen vihreäksi kateudesta

Tässä vaaleiden patonkien ja tumman limpun reseptit.

Salta kex med glögginlagda fikon

Tee suolaisia siemenkeksejä ja glögimarinoituja viikunoita

Nämä pikkusuolaiset sopivat myös juustotarjottimelle.

Aprikoosinen joululeipä.

Leivo hedelmäinen mausteleipä – se kruunaa joulunpyhien hitaat aamiaiset

Tätä leipää maustavat pomeranssinkuori ja aprikoosit.

Leivo mehevä juureslimppu edellispäivän tähteistä

Juurekset tekevät leivästä erityisen mehevän ja maukkaan.

Morotstartar med friterad kapris

Porkkanatartar uppopaistetuilla kapriksilla – tee kasvistartarpihvi

Juju on jättää porkkanat keitettäessä napakoiksi.

Perunaletut mätitahnalla

Rapeat perunaletut – hyvää ja halpaa arkiruokaa

Tarjoile happaman mätikastikkeen kanssa – herkkua roposilla.

Annos valmista tomaattipastaa kera oliivien.

Tekaise arkiruoaksi lihaton tomaattipasta

Nopea ja maukas arjensankari.

Klassiska munkar med äpple eller blåbär och kaffegrädde

Tee pienet hillomunkit vappuun

Ja täyttää ne itse tehdyillä hilloilla.

Kerrosvoileivät tarjoillaan paperiin käärittynä.

Grillatut kerrosvoileivät suurempaankin nälkään

Hiillostamalla voileivät grillissä saat lisäpotkua makuun.

Liemessä kypsennetyt kaskinauriit ja ruismuhennosta.

Liemessä kypsennetyt kaskinauriit täyteläisen ruismuhennoksen kera

Kotimaisista raaka-aineista hyvää tulee.

Portion med buljongkokt svedjerova och stuvad råg.

Kokeile täyteläistä ruismuhennosta lisukkeena

Oiva kotimainen vaihtoehto esimerkiksi riisille.

Fenkoligratiini paistettujen tomaattien kera lautasella

Fenkoligratiini paistettujen tomaattien kera

Fenkolista tulee gratinoituna pehmeää ja herkullista.

Juuri paistetut rieskat leivinliinan alla

Itse tehty ja vastapaistettu maistuu aina parhaalta - kokeile Strömsön rieskoja

Hyvän rieskan salaisuus piilee laadukkaissa jauhoissa.

Perinteinen laskiaispulla.

Valmista itse herkullinen mantelimassa - katso video

Nauti raaka-aineiden puhtaasta mausta.

Valmis annos paprikakääryleitä, paprikavinegretin ja riisin kera.

Paprikakääryleet paprikavinegretin kera

Makeanpehmeä paprika suolaisen parmakinkun kera.

Laskiais-Charlotte valmis tarjoiltavaksi

Leivo Strömsön mehukas versio laskiaispullasta

Itse valmistettu mantelimassa on helppo herkku.

Siemennäkkileipää kera juuston ja citrus confit

Säilö sitrushedelmiä - makuiloa kuukausiksi

Sopii lisukkeeksi jäätelön tai juustojen kanssa.

Valmis annos kaalitacoa lautasella

Valmista kotimainen chili con carne kaalitacossa

Kaalitacot chili con carne täytteellä.

Annos iltapuuroa savustetusta rukiista ja mausteista

Puuro savustetusta rukiista ja mausteista

Puuro täysipainoisena ateriana.

Annos hiillostettua siianfilettä valkosipulimajoneesilla ja fiteeratuilla kalansuomuilla tummassa kalaliemessä.

"Zero waste" -siika: Käytä koko kala

Evät, suomut ja ruodot ovat myös maukasta syötävää.

Suolaiset tryffelit vadilla.

Suolaiset tryffelit

Glögin täydellinen seuralainen.

Raikas päärynämalja tarjoilulasissa.

Raikas päärynämalja

Paulin raikas päärynämalja on jälkiruokien aatelia.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle