Hyppää pääsisältöön
Paul Svensson.
Kuva: Yle/Mikko Lehtimäki

Artikkelit

Gott av baljväxter

Testaa paras sesonkiruoka – suppilovahveroita papujen, herneiden ja parmesaanin kera

Palkokasvit ovat hyvä pohja maukkaalle sieniruoalle.

Lautas keittoa keltaisella pöydällä.

Yksinkertainen peruna- ja purjokeitto, vichyssoise, on kesän parasta kotiruokaa

Se on raikas ja lempeä ja yhtä hyvä kylmänä kuin kuumanakin.

Sokerikakku korkealla lautasella.

Leivo toscakuorrutteinen valebanaanikakku – mehevä kakku saa makunsa palsternakasta

Raaka palsternakka saa kakun maistumaan aivan banaanilta.

Hymyilevä nainen pitää käsissään pellillistä focaccialeipää

Leivo juhlava focaccia – koristele italialainen leipä yrteillä ja kasviksilla

Täydellistä tarjottavaa brunssille tai juhlabuffettiin.

filmkvällssnacks

Tee omat naposteltavat kotisohvaan - tässä kolme maukasta vaihtoehtoa

Tässä kolme herkkua lokoisaan tv-iltaan kotisohvalla.

Potatissallad med tre sorters potatis.

Tarjoa parasta perunaruokaa – perunaa perunalla

Salaatissa on kolme eri lajiketta kolmella eri tavalla.

Jäätelökakku tarjoiluastiassa Strömsö huvilan keittiössä

Marengilla kuorrutettu raparperijäätelökakku – sekä hapanta että makeaa

Kun kaipaat juhlatarjoiluihin jotain raikasta ja freesiä.

Inlagda gröna tomater

Hyödynnä vihreät tomaatit tekemällä maukas säilyke

Vihreät tomaatit muhivat hyviksi maukkaassa liemessä.

Inlagda höstäpplen

Aromikkaat säilötyt omenat – näin otat talteen syksyn sadon

Hapokas lisä syksyisiin ruokalajeihin.

Grillatuja vihanneksia lautasella.

Espanjalainen vihannespaistos escalivada korostaa grillattujen kasvisten makua

Kasvikset grillataan, ja marinoidaan vasta sen jälkeen.

Paul Svenssons stuvade purjolök med getost

Grillattua ja muhennettua purjoa vuohenjuuston ja yrttien kera

Maukas kasvisruokalaji maistuu parhaalta alkukesällä.

Muffins bakade på grillen

Paista muffineja ja leipää grillissä

Leipä kutsutaan ficelleksi, ja se on pitkä ja ohut patonki.

En plåt med två nygräddade, vridna baguetter.

Leivo gluteenittomia leipiä, jotka saavat ei-allergisen vihreäksi kateudesta

Tässä vaaleiden patonkien ja tumman limpun reseptit.

Salta kex med glögginlagda fikon

Tee suolaisia siemenkeksejä ja glögimarinoituja viikunoita

Nämä pikkusuolaiset sopivat myös juustotarjottimelle.

Aprikoosinen joululeipä.

Leivo hedelmäinen mausteleipä – se kruunaa joulunpyhien hitaat aamiaiset

Tätä leipää maustavat pomeranssinkuori ja aprikoosit.

Yle Areena logo.

Leivo mehevä juureslimppu edellispäivän tähteistä

Juurekset tekevät leivästä erityisen mehevän ja maukkaan.

Morotstartar med friterad kapris

Porkkanatartar uppopaistetuilla kapriksilla – tee kasvistartarpihvi

Juju on jättää porkkanat keitettäessä napakoiksi.

Perunaletut mätitahnalla

Rapeat perunaletut – hyvää ja halpaa arkiruokaa

Tarjoile happaman mätikastikkeen kanssa – herkkua roposilla.

Annos valmista tomaattipastaa kera oliivien.

Tekaise arkiruoaksi lihaton tomaattipasta

Nopea ja maukas arjensankari.

Klassiska munkar med äpple eller blåbär och kaffegrädde

Tee pienet hillomunkit vappuun

Ja täyttää ne itse tehdyillä hilloilla.

Kerrosvoileivät tarjoillaan paperiin käärittynä.

Grillatut kerrosvoileivät suurempaankin nälkään

Hiillostamalla voileivät grillissä saat lisäpotkua makuun.

Liemessä kypsennetyt kaskinauriit ja ruismuhennosta.

Liemessä kypsennetyt kaskinauriit täyteläisen ruismuhennoksen kera

Kotimaisista raaka-aineista hyvää tulee.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle