Hyppää pääsisältöön

Sano painava sana

Mitä pidit spin offista?

Oletko jo ehtinyt ahmia kaikki jaksot? Miltä näytti? Anna palautetta Uuden Päivän tuoreesta spin off -sarjasta! Mä voin selittää kaiken on nyt katsottavissa Yle Areenassa.

Ajankohtaista

Vielä ehtii mukaan Uuden Päivän kuvauksiin!

Tarvitsemme faneja mukaan kuvauksiin torstaina 21.6.

HUOM: Haku päättynyt! Uusi Päivä hakee faneja mukaan kuvauksiin! Kuvaamme ensi torstaina 21.6. Tampereen keskustassa kohtauksen, jossa Uuden Päivän hahmot (emme paljasta vielä että ketkä) soittavat kadulla. Tarvitsemme faneja heille yleisöksi.

Joka viikko 10 uusintajaksoa Yle Areenassa!

Osa 509: Lanka palaa.

Kristan kevätmalliston näytös koittaa.

Kristan kevätmalliston näytös koittaa. Mirjasta kuoriutuu ympäristöaktivisti. Asko saa kerrottua Minnalle aviottomasta lapsestaan. Lissu kuulee huolestuttavia uutisia. (U)

Osa 510: Tienhaarassa.

Osku pelkää asemansa Askon silmäteränä horjuvan.

Osku pelkää asemansa Askon silmäteränä horjuvan. Emmi saa yllättävän tarjouksen. Lauri tuo Lissun elämään uuden ystävän. Otson povella on kyy. (U)

Osa 511: Tieto lisää tuskaa.

Tiian sisustusinto saa Janin ahdistumaan.

Otson tuska kasvaa. Tiian sisustusinto saa Janin ahdistumaan. Marikasta tulee projektipäällikkö ja Annista hänen assistenttinsa.

Haluatko lähettää UP-fanipostia?

Tässä UP:n fanipostiosoite, joka tuo kirjeet perille saakka!

Yle/Uusi Päivä, PL 196, 33101 Tampere on se fanipostin osoite, jota monet UP:n katsojat ovat tiedustelleet. Kun kuoreen vielä kirjoittaa sen näyttelijän tai roolihahmon nimen, kenelle posti on tarkoitettu, perille tulee!

Hae avustajaksi!

Kiinnostaako avustajan rooli Uudessa Päivässä?

Kiinnostaako avustajan rooli Uudessa Päivässä? Katso ohjeet, miten haet avustajaksi!

Anna palautetta

Kerro mielipiteesi lähettämällä meille palautetta. Kaikki sarjaan ja nettitekemiseemme liittyvät kysymykset, kommentit, ideat ja ajatukset ovat tervetulleita!

Instagram @uusipaiva