Hyppää pääsisältöön

Viimeisimmät UP-jaksot

Jakso 798: Lupauksia

Jakso 798: Lupauksia.

Jakso 798: Lupauksia. Krista kadottaa Reinon. Otso saa apua yllättävältä suunnalta. Elinan diagnoosi huolestuttaa Lauria ja Niklasta.

Jakso 799: Talonvaltaus

Jakso 799: Talonvaltaus.

Jakso 799: Talonvaltaus. Tero saa perheen. Stella ahdistuu häähumusta. Krista tahtoo Reinon kotiin.

Jakso 800: Tuntematon muuttuja

Jakso 800: Tuntematon muuttuja.

Jakso 800: Tuntematon muuttuja. Oskulle ja Stellalle tulee kiire. Elina ei sulata Niklaksen lähtösuunnitelmia. Krista virittää ansan.

Ajankohtaista

Uutta Päivää tuli hyvästelemään 2300 fania

Uuden Päivän jäähyväisshow't myytiin loppuun.

Tampere-talossa järjestettiin kaksi loppuunmyytyä Uuden Päivän jäähyväisshow'ta 24. ja 25. marraskuuta 2018. Paikalle oli kerääntynyt yhteensä noin 2300 fania tapaamaan näyttelijöitä ja kuuntelemaan esityksiä. Kiitos hienolle yleisölle onnistuneesta tapahtumasta! Konserttitaltiointi on nähtävissä Yle Areenassa 14. joulukuuta alkaen.

Sano painava sana

Miten aiot nauttia Uuden Päivän viimeiset jaksot?

Uuden Päivän viimeiset ennakkojaksot julkaistaan perjantaina 7.12. Yle Areenassa. Sen jälkeen nähdään vielä kaksi erikoisjaksoa, jotka päättävät sarjan. Erikoisjaksot julkaistaan Yle Areenassa 17. ja 18.12.2018. Tuolloin UP:n Instagramissa järjestetään Q&A. Minkälainen suunnitelma sinulla on jäljellä olevien jaksojen katsomiseen?

Haluatko lähettää UP-fanipostia?

Tässä UP:n fanipostiosoite, joka tuo kirjeet perille saakka!

Yle/Uusi Päivä, PL 196, 33101 Tampere on se fanipostin osoite, jota monet UP:n katsojat ovat tiedustelleet. Kun kuoreen vielä kirjoittaa sen näyttelijän tai roolihahmon nimen, kenelle posti on tarkoitettu, perille tulee!

Anna palautetta

Kerro mielipiteesi lähettämällä meille palautetta. Kaikki sarjaan ja nettitekemiseemme liittyvät kysymykset, kommentit, ideat ja ajatukset ovat tervetulleita!

Instagram @uusipaiva