Hyppää pääsisältöön

Koe Uusi Päivä uudelleen alusta

Fanien toive toteutuu vihdoin!

Uuden Päivän uskolliset fanit ovat jo pitkään toivoneet näkevänsä sarjan uudelleen alusta. Nyt heidän toiveensa toteutetaan! Uuden Päivän 1. ja 2. kausi julkaistaan Yle Areenassa 15.2.2019.

Näin Uuden Päivän käsikirjoitukset syntyivät

Yle avaa sarjan arkistot kaikille luettavaksi.

Uusi Päivä julkaisi kaikkien 802:n jakson käsikirjoitukset. Alusta alkaen ovat sarjan ystävät päässeet kurkistamaan kulissien taakse, miten UP:ta tehdään. Sarja tarjoaa nyt ainutlaatuisen tilaisuuden lukea mistä se tehtiin.

Uuden Päivän syksy huipentuu jäähyväiskonserttiin

Uusi Päivä nousee Tampere-Talon lavalle marraskuussa!

Uusi Päivä nousee Tampere-Talon lavalle marraskuussa! Jäähyväisshow järjestetään la 24.11 ja su 25.11.2018. Tapahtumassa on mahdollista tavata suuri osa Uuden Päivän näyttelijöistä.

Juhani Laitala näyttelee Pentti Ruuskasta: "Ruuskanen tekee sankarin paluun"

Ruuskasen paluuseen on voinut luottaa aina

Juhani Laitala on esittänyt Pentti Ruuskasta sarjan ensimmäisistä jaksoista lähtien. Ruuskanen on poistunut sarjasta usemman kerran, mutta hänen paluuseensa on voinut luottaa aina. Hän on saapunut Virtaukseen pelastamaan tilanteen kuin tilanteen.

10 kysymystä Uuden Päivän loppumisesta

Miksi UP loppuu? Voiko vielä lähettää fanipostia?

Uuden Päivän kuvauksen päättyivät haikeissa tunnelmissa heinäkuun lopussa. Sarjan viimeinen kausi käynnistyi juuri ja luvassa on tunteikas syksy. Uuden Päivän loppuminen on herättänyt sarjan faneissa paljon kysymyksiä. Tässä niihin vastaukset!

Uuden Päivän viimeinen syksy käynnistyy 17. elokuuta!

Luvassa juonipaljastuksia, aikahyppyjä ja häät!

Uuden Päivän kaikki syksyn jaksot on nyt kuvattu. Sarjan viimeinen kausi käynnistyy perjantaina 17.8. Yle Areenassa. Syksyn ensimmäinen jakso nähdään TV2:ssa maanantaina 20.8. klo 20. Torstaina 2.8. julkaistavista juonikertauksista voi muistella, mihin sarja keväällä jäi. Fanien rakastamat juonipaljastukset julkaistaan puolestaan to 9.8.

Hoitaja-Marjua näyttelee hoitaja-Sirpa

Juoruilevaa Marjua näyttelee tamperelainen Sirpa Helin.

Juoruileva Marju Lehtinen on Virtauksen terveysaseman sairaanhoitaja, joka on noussut ratkaisevaan rooliin Uuden Päivän juonikuvioissa. Nyt hän uhkaa Teron suureellista Viikinkimaailma-hanketta.

Sonjan sisko saapuu kaupunkiin

Silja-siskoa näyttelee tanssija Laura Allonen.

Syksyn jaksoissa Sonjan sisko saapuu kaupunkiin. Silja-siskoa näyttelee tanssija Laura Allonen.

Video ei enää katsottavissa

Lauri menettää kaiken ja Elina etsii totuutta - kertaa UP:n uusintojen juonenkäänteet

Tässä kertaus, mistä 5. kausi lähtee liikkeelle.

Kevään aikana uusitaan kaikki 5. kauden UP-jaksot. Tuona aikana Virtauksessa ehti tapahtua paljon: Eppu saapuu Virtaukseen ja Haavistossa juhlitaan kolmea ylioppilasta: Vilmaa, Jania ja Karria. Lisäksi Elina putoaa hevosen selästä kohtalokkain seurauksin. Tässä kertaus, mistä 5. kausi lähtee liikkeelle.

Kuka olet Kasper?

Uuden Päivän näyttelijäjoukkoon on liittynyt uusi jäsen

Uuden Päivän näyttelijäjoukkoon on liittynyt uusi jäsen. Tamperelaisella Kasper Lindellillä on sivurooli Matiaksena, Virtauksen lukion bändin uutena rumpalina.

Video ei enää katsottavissa

Sakari Määttä palaa Virtaukseen

Sakari aloittaa Virtauksen lukion tanssinopettajana.

Uusi Päivä on saanut tänä syksynä riveihinsä paljon uusia kasvoja, mutta mukana on myös paluumuuttajia. Yksi heistä on Sakari Määttä (Matti Leino), joka palaa Virtaukseen tanssinopettajaksi.

Onnea lakista, Lotta!

Marian näyttelijä Lotta valmistui ylioppilaaksi

Marian näyttelijä Lotta Lehtikevari valmistui tänä keväänä ylioppilaaksi. Hän suoriutui kirjoituksista tomaattien, viinirypäleiden ja karkkien voimalla.

Uusi Päivä numeroina

Mielenkiintoisia faktoja UP:n tuotannosta.

Kuinka monta henkilöä Uudessa Päivässä työskentelee? Mikä on sarjan näyttelijöiden keski-ikä? Entä kuinka monta kuppia kahvia studiolla juodaan viikossa? Infograafi listaa mielenkiintoisia faktoja UP:n tuotannosta.

Mitä kuuluu Jenni Jaakkola?

Jenni kertoo muistoistaan UP:n kuvauksista.

Uusi Päivä teki ystävyydestä kertovan Paperisetelit -musiikkivideon syksyllä 2016 yhdessä KIDsing -laulukilpailusta tunnetun Jenni Jaakkolan kanssa. Musiikkivideon kuvaukset sekä vierailu Uuden Päivän sarjassa oli Jennille ikimuistoinen kokemus. Mitä Jennille kuuluu nyt ja mitä muistoja musiikkivideon sekä sarjan kuvauksista Jennille jäi.

Lataa pala Veden Vangit -musikaalia itsellesi!

Lataa Veden Vangit -musikaalin Vesidisko-biisi soittoääneksi

Enää viikko Uuden Päivän Veden Vangit -musikaalin ensi-iltaan! Virtauksen lukiolaiset ovat valmistelleet musikaalia pitkin kevättä ja syksyä. Ronin vastuulle jäi tehdä musikaaliin musiikit, jotka tukevat tarinan juonta ja kuljettavat tarinaa eteenpäin. Nyt sinulla on mahdollisuus ladata pätkä musikaalin Vesidisko -kappaleesta vaikkapa soittoääneksi.

Mageeta elämää – mitä se oikein on?

Uuden Päivän Krista Kortelainen blogaa mageetaelämää.fi

Krista on lapsesta asti ollut kiinnostunut kaikesta kauniista ympärillään ja jo hyvin nuorena hän päätti suuntautua muotibisneksen pariin. Tällä hetkellä Krista opiskelee kauppatieteitä, mutta kukaties joskus tulevaisuudessa vielä perustaa oman muotialan yrityksen. Opiskelun ohessa Krista myös kirjoittaa lifestyle blogia nimeltä Mageeta elämää.

UP-tietovisa

Testaa onko sinulla Uuden Päivän käänteet hallussa

Kuinka hyvin tunnet Uuden Päivän henkilöt ja juonenkäänteet? Nyt voit testata UP-tietoutesi. Haasta myös kaverisi mukaan visaan!

Näin tehtiin Tuijan onnettomuus

Mitä onnettomuuden kuvaaminen ja lavastaminen vaatii?

Uuden Päivän 6. tuotantokausi päättyi dramaattisesti Tuijan joutuessa auto-onnettomuuteen. Syksyn ensimmäisessä jaksossa Tuija näki autosta noustuaan Jimin, mutta rakastavaisten kohtaaminen loppui lyhyeen puhelimen herättäessä Tuijan kotonaan Haavistossa. Kuinka nämä kaksi kohtausta tehtiin ja mitä onnettomuuden lavastamiseen tarvitaan? Ainakin traktori, kopteri ja savukone!

Osallistu kesän 2016 jatkotarinan kirjoittamiseen – pääpalkintona musavideosta tuttu mekko!

Järjestämme kirjoituskisan, jossa voittaa UP-tuotepalkintoja

Olemme huomanneet, että Uusi Päivä –fanit kaipaavat kesäänsä hieman tekemistä. Siksi järjestämme kesän 2016 kirjoituskisan, jossa jaetaan upeita UP-tuotepalkintoja. Mikä parasta, tähän kisaan voit osallistua monta kertaa! Joka viikko pyydämme teiltä uuden osan jatkotarinaan. Kilpailu on päättynyt.

Kesäkuulumiset - Panu puuhaa kesäteatteria

Mitä UP:n näyttelijät tekevät kesällä?

Uuden Päivän kuvaukset ovat nyt kesätauolla ja näyttelijät viettävät ansaittua kesälomaa. Kysymme joka viikko UP:n tyypeiltä, missä he menevät ja mitä tekevät. Tällä viikolla kierros käynnistyy Lauri Kallion näyttelijästä Panu Mikkolasta.

UP-kierros & UP-live 11.6.2016

Luvassa on Uusi Päivä –tapahtuma Mediapoliksessa Tampereella

Lauantaina 11.6. pääset kurkistamaan kulissien taakse. Luvassa on kaksiosainen Uusi Päivä –tapahtuma Mediapoliksessa Tampereella. Uusi studio avataan yleisölle nyt ensimmäisen kerran!

Uusi Päivä sai uuden nettitiimin

Hoidamme muun muassa some ja UPplussan

Kuvaamme, leikkaamme ja sometamme. Eli jos mielessäsi on huippuidea, mitä haluaisit nähdä UPplussassa tai vaikka UP:n snäpissä, ota meihin yhteyttä. Lisäksi vastaamme kysymyksiisi Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Osallistu Cican keikkamekon tekoon!

Tee 10 x 10 cm:n hamahelmikuvio ja lähetä se meille!

Cicca haluaa uuden keikkamekon, joka tehdään hamahelmilaatoista. Auta Ciccaa, sillä työtä riittää! Luo oma, n. 10 x 10 sentin suuruinen hamahelmikuviosi ja lähetä se osoitteeseen: UP-nettitiimi/ Uusi Päivä, Tohlopinranta 31, 33101 Tampere.

Bongolava: E.R.O.-musiikkivideo

Oletko vielä nähnyt Bongolavan uutta musiikkivideota?

Oletko vielä nähnyt Bongolavan uutta musiikkivideota? Jos et, niin nyt on aika korjata asia. Bongolavan viimeisin musiikkivideo on nimeltään E.R.O. Biisissä Eppu, Roni ja Osku vapautuvat kirjaimellisesti kahleistaan Julkaisemme tässä artikkelissa myös biisin sanat, jotta olisi helpompi laulaa mukana päähän pyörimään jäävää kappaletta.

Seuraa Sonjan #EGOvlogia!

Sonja Ollila vloggaa elämästä ja rakkaudesta.

Sonja Ollila on 26-vuotias psykologian opiskelija, joka haluaa ymmärtää ja auttaa muita. Nyt Sonja tarjoaa apua ja ratkaisuja sekä ihmiselon kaikkiin pulmatilanteisiin myös vloggaamalla! Tutustu #EGOvlogiin!

Säveltäjä Karl Sinkkonen on UP:n alkuperäisjäsen

Karl Sinkkonen luo musiikilla UP-tunnelmaa.

Miltä Uusi Päivä kuulostaa? Säveltäjä Karl Sinkkonen vastaa UP:n scoresta eli ohjelmaan sävelletystä, tunnelmaa tukevasta musiikista, joka on pienimuotoista, tunnelmallista ja tarvittaessa vauhdikasta.

Haluatko lähettää UP-fanipostia?

Tässä UP:n fanipostiosoite, joka tuo kirjeet perille saakka!

Yle/Uusi Päivä, PL 196, 33101 Tampere on se fanipostin osoite, jota monet UP:n katsojat ovat tiedustelleet. Kun kuoreen vielä kirjoittaa sen näyttelijän tai roolihahmon nimen, kenelle posti on tarkoitettu, perille tulee!

Video ei enää katsottavissa

UP: Tunnen nämä kadut

Tunnen nämä kadut -musiikkivideolla koetaan suuria tunteita

Syntymä ja kuolema, siinä välissä elämä. Tunnen nämä kadut -musiikkivideolla koetaan elämän suloisimmat ja katkerimmat tunteet: valo ja pimeys vuorottelevat, ja juuri kun kaikki on synkimmillään, aurinko paistaa jälleen.

Hae avustajaksi tunnarimusavideoon!

UP etsi 14 – 20-vuotiaita eloisia nuoria "lukiolaisiksi"!

UP:n nettitiimi haki pariakymmentä nuorta avustajaksi 9.12. 2015 kuvattavaan musavideoon. Haku on päättynyt, ja hakemuksia tuli valtavasti! Kiitos kaikille osallistuneille, olemme lähettäneet s-postia valituille.

Puheen Joulu: Saipputähtien paljastuksia

Yle Puheessa aiheena näyttelijäntyö päivittäisdraamassa

Millaista on näytteleminen päivittäisdraamasarjassa? Radiojuontajat Juuso Pekkinen ja Hanna Kinnunen käsittelevät omakohtaisiin kokemuksiin peilaten kotimaisen päivittäisdraaman tekemistä.

Aapo soittaa YleX:llä toivemusaa

YleX Toiveet alkaa 21.11. ja jatkuu kolmena lauantaina!

UP:n Aapo Rönkkö juontaa 21.11.2015 alkaen neljänä peräkkäisenä lauantaina YleX Toiveet -ohjelmaa. Lähetä toiveesi Aapolle eli Kalle Ruusukalliolle, ja voit kuulla biisin radiosta!

Tiedote: Uusi päivä - Elämä jatkuu

UP uudistuu helmikuussa 2016.

Uudistunut Uusi Päivä aloittaa 22.2.2016. Jouluun saakka ruudussa nähdään keväällä 2015 kuvattuja jaksoja, ensi vuonna ovat vuorossa uudessa studiossa tänä syksynä kuvatut osat. Luvassa on tuttu UP päivitetyllä ilmeellä ja uusilla kuvauspaikoilla!

Katsojien vuoden mieleenpainuvimmat UP-hetket

Uuden päivän syyskauden kohokohtia

Kysyimme teiltä, mitkä kuluneen syksyn tapahtumat Uuden päivän juonikuvioissa ovat olleet niitä ikimuistoisimpia hetkiä. Yllättävät tapahtumat, kuten Lissun raskaus ja Askon pojan, Lassen saapuminen Haavistoon jäivät erityisesti katsojien mieleen. Kaksi tapahtumaa oli kuitenkin ylitse muiden: Voimalan 100-vuotisjuhlissa tapahtunut tulipalo, joka sinetöi Jimin kohtalon lopullisesti sekä Vilman ja Janin lähentyminen suudelman merkeissä.

#Virtaus360

Lähde virtuaalikierrokselle Virtaukseen!

Muistatko vielä, miltä Virtauksessa näytti ennen Uuden Päivän studion muuttoa Mediapolikseen? Nyt sinulla on mahdollisuus palata ajassa taaksepäin.

Mikko Pohjola voitti UP-tunnarikisan!

Uusi tunnari ja biisisovitus julkaistaan helmikuussa 2016.

Ammattimuusikoille suunnatun UP-tunnarikisan voittajaksi nousi Mikko Pohjola. Hänen versionsa Hyvää ja kaunista -biisistä on moderni ja energinen.

UP-tunnari 2016 -kisa

Musiikin ammattilainen, luo Uusi päivä -sarjalle tunnusbiisi

Musiikin ammattilainen: luo Uusi päivä -sarjalle tunnusbiisi! Etsimme avoimella kisalla tuoretta versiota Kolmas nainen -bändin Hyvää ja kaunista -kappaleesta. Toimi syyskuun loppuun mennessä!

Thelman UP-kisakatsomo Balilla!

Thelma katsoo UP:n aloitusjakson Indonesiassa!

Näyttelijä Thelma Siberg lomailee ja kerää uusia elämyksiä Indonesiassa, kun UP on kuvaustauolla. Myös maailman toisella puolen jännitetään UP:n syyskauden alkua: lue Thelman terveiset!

Uudet jaksot alkavat 28.9.2015!

Syksyllä 2015 tapahtuu paljon tv-sarjassa ja UP:n netissä!

Mitä Jani vastaa Vilman kosintaan, mitä Askolle tapahtui ja paljastuuko huumekeksien leipoja? Uuden päivän 6. tuotantokausi alkaa tv:ssä maanantaina 28.9.2015 tuttuun aikaan illalla kahdeksalta. Sitä ennen 24.9. julkaisemme netissä UPplussan, joka sisältää tulevan kauden juonipaljastuksia. Niitä on myös tässä artikkelissa!

Musavideokisan voitto Ouluun!

Kisan pääpalkinto on Vihreiden Valojen yksityiskeikka.

Amanda Rajaniemi Oulusta ja Jasmin Pikkarainen Kempeleestä voittivat Vihreiden Valojen yksityiskeikan: UP-tiimi kiittää kaikkia Ole mulle kaveri -videokisaan osallistuneita ja onnittelee Amandaa ja Jasminia!

Voita Vihreät Valot keikalle kotiisi!

Kuvaa kaveruuteen liittyvää videota ja lähetä se meille!

Haluatko Uusi päivä -sarjan Vihreät Valot yksityiskeikalle? Kuvaa Ole mulle kaveri -biisiin sopiva enintään 20-sekuntinen videopätkä, ja voit paitsi päästä osaksi UP:n nettitiimin koostamaa musavidota, myös voittaa upean pääpalkinnon! Toimi 31.8.2015 mennessä!

Lari Halmeen Perhekesä!

Näyttelijä Lari Halmeen kesässä perhe on paras.

UP-tähti Lari Halmeen kesässä parasta on vapaa-aika perheen kanssa. Hilpeä viesti sai monet epäilemään Kesäkirjeen laatijaksi Aapo Rönkköä - ilmeisesti kirjoittajan aikomus ajaa partansa vielä tänä kesänä ohjasi faneja harhaan.

Kenen kesäkirje - Perhekesä!

Kuka UP-tähti perhelomailee ja tekee syksyllä teatteria?

Viidennen ja samalla viimeisen kesäkirjeen kirjoittaja on viettänyt kesää perheen ja ystävien seurassa sekä kotimaassa että reissussa. Lue ja päättele, kuka UP-tähti ahkeroi syksyllä teatterissa!

Onnea Inga!

UP-tähti Inga Sulin täyttää 70 vuotta!

Näyttelijä ja laulaja Inga Sulinilla on takanaan yli viisikymmenvuotinen ura viihdemaailmassa. UP-faneille Inga on Haavistojen upea Aino-mamma, mutta 17.8.2015 pyöreitä vuosia täyttävä taiteilija on tehnyt paljon muutakin, kuin näytellyt sarjassamme.

Fanni Suomen Rentoilukesä!

UP:n Fanni Suomi ei suostu kesällä kellon orjaksi!

Kolmannen Kenen kesäkirje -sarjan kirjeen kirjoitti näyttelijä Fanni Suomi, joka aloittaa syksyllä lukion viimeisen luokan. Kesällä Fanni kuitenkin rentoutuu ilman aikatauluja Suomen suvessa!

Ullatus!

Ulla Broholm liittyy UP:n nettitiimiin syksyksi.

Uuden päivän nettitiimiin astuu uusi jäsen syksyksi: mediatoimittajaksi Anu Köyhäjoki-Järvisen tilalle tulee Ulla Broholm. Tiimiä vetää edelleen tuottaja Salla-Rosa Leinonen, ja Johanna Pirttilahti-Mattila jatkaa toimittajana. Lue Ullan esittäytyminen!

Thelma Sibergin Lapin kesä

Thelma Siberg sukuloi Pellossa ja lähtee syksyllä reissuun!

Kenen kesäkirje -sarjan toinen kirje uhkuu kesäisen elämän iloa: myöhään valvominen kesäyössä, ystävien ja sukulaisten tapaaminen Lapissa sekä syksyisen matkan suunnittelu kuuluvat Thelma Sibergin kesään!

Kesäkirje

Täydennä kesäkirje UP:lle ja sen faneille!

Ensi viikolla alkavassa juttusarjassa yksi UP-näyttelijä vuorollaan lähettää kesäkirjeen faneille. Täydennä oheiseen kirjerunkoon omat kesäkuulumisesi ja jaa hauskat fiiliksesi kanssamme!

Kenen kesäkirje - Rentoilukesä!

Arvaa, kuka UP-näyttelijä tekee kesällä, mitä huvittaa!

Tämä nuori UP-näyttelijä ottaa kesästä ilon irti säällä kuin säällä. Lue Kesäkirje ja arvaa, kuka kiireetön lomailija kokeili tänä kesänä jo ratsastusta ja aikoo vielä Sallaan patikoimaan!

UP-korun voittaja on...

Korukisan kuvasaldoa ja UP-korun voittaja!

Kuvakilpailu Ole mulle kaveri -kesäbiisissäkin nähdystä UP-korusta oli käynnissä, ja fanit lähettivät toinen toistaan upeampia kuvia kaveruudesta. Katso voittajakuva ja kuvakisan muita tuotoksia!

Hennariikka – UP:n uusi näyttelijä

Hennariikka Laaksola on UP:n uusi tähti.

Uuden päivän keväinen näyttelijähaku on saatu päätökseen: satojen hakijoiden ja 26 koekuvatun näyttelijän joukosta sarjan tähtikaartiin valittiin Hennariikka Laaksola.

Viimeinen kuvauspäivä UP:n Rantatien studiolla

Tunnelmia UP:n Rantatien studion viimeiseltä kuvauspäivältä.

Uuden päivän tuotantotiimi jää nyt kesälomalle, ja jättää taakseen vuodesta 2010 palvelleen Rantatien studion. UP:n tuotanto jatkuu Tampereen Mediapoliksessa. Uudet 6. tuotantokauden jaksot alkavat 28.9.2015!

Uusi kesävahvistus UP:n nettitiimiin

#ylensiisti kesäduunari valloitti Rantatien kesäkuussa.

Suuri ja sokkeloinen studiohalli Tampereen Rantatiellä sai toivottaa tervetulleeksi Uuden Päivän nettitoimituksessa kesäkuussa työskentelevän #ylensiistin kesäduunarin.

Pukeudu kuin Teromies!

Tero Kuuslan ylellinen bisneslook erottuu kesän juhlissa!

Tero Kuuslan ylellinen bisneslook erottuu kesän juhlissa! Hyvin istuva tumma puku on aina tyylikäs ja varma valinta. Laadukkaat materiaalit ja harkitut yksityiskohdat tuovat asuun sopivasti persoonallisuutta.

#UPshow oli jättimenestys!

Fanitapaaminen ja show Tampere-talossa veti yli 1200 fania!

Uusi päivä -show 15.5.2015 Tampere-talossa oli huikea menestys ja keräsi Sorsapuistosalin täyteen innokkaita UP-faneja. Tunnelma oli tiivis, kun yli 1200 ihailijaa pyydysti nimmareita ja jonotti yhteiskuviin idoliensa kanssa.

UP-show'n arvontavoittajat

Katso, voititko UP-aarteen arvonnassa!

Uusi päivä -show'ssa 15.5.2015 järjestettiin myös roolivaate- ja rekvisiitta-arvonta. Lue juttu ja katso, voititko Vilman koruja, Janin hatun tai jotakin muuta ihanaa!

Voita kaveriliput Uusi päivä -show'hun!

Kisa on päättynyt, ja voittajille on ilmoitettu s-postilla!

Olemme arponeet 5 kahden lipun kaveripakettia Uusi päivä -show'hun Tampere-taloon 15.5. ja ilmoittaneet voittajille henkilökohtaisesti s-postilla. Kisassa oli yli 300 osallistujaa, onnittelut voittajille ja kiitos kaikille!

Fanit kevätnäytöksen kuvauksissa

Fanit ja näyttelijät tapasivat kuvauksissa ja niiden jälkeen

Uusi päivä -sarjan perinteinen kevätnäytös yllättää katsojat 28.4.2015, mutta juhlaa kuvattiin jo 10.3. Mukana tunnelmassa oli jälleen nettitiimin kutsumia kymmeniä innokkaita faneja!

UP-vuoden 2014 kohokohtia

Musiikkivideoita Emmiltä ja Vihreiltä Valoilta, Ruisrockia, Ravintolapäivää ja #UPtesti - Uuden päivän ja nettitiimin kausi 2014 oli työntäyteinen ja hieno! Kokosimme juttuun sen valittuja kohokohtia.

Kiitos syyskaudesta 2014!

UP:n syyskauden viimeiset jaksot esitettiin 15., 16. ja 17.12.2014. Koska meillä on joulu? -erikoisjakso tulee 23.12. TV2:ssa klo 19.45. Sarjan seuraava ennakkojakso ilmestyy 9.1.2015 ja tv:ssä se nähdään 12.1.2015.

Muuttumisleikkipäivä

Kaksi fania pääsi muuttumaan Anniksi ja Vilmaksi.

UP-kaksoisolentokisan voittajat Saara ja Pilvi Claudia olivat palkintokäynnillään Rantatien studiolla 28.11.2014. Muuttumisleikki sekä Annin ja Vilman näyttelijöiden tapaaminen tekivät päivästä täydellisen!

Anette on Tuija? #UPtesti

Kuka Uusi päivä -hahmo olet -testiä on tehty alle vuorokaudessa parikymmentä tuhatta kertaa! Myös sarjan näyttelijät innostuivat testistä ja yllättivät itsensäkin tuloksilla! Anette on kuin Tuija, mutta keitä virtauslaisia muistuttavat Fanni, Joes, Amelie ja Eemu?

UP-joulukalenteri

Seuraa UP-joulukalenteria.

Joulun ja UP:n Koska meillä on joulu? -erikoisjakson odotus käy joutuisaan, kun joka päivä aattoon saakka saa seurata UP-joulukalenteria. Tarjolla on ihania, erikoisia ja yllätyksellisiä otoksia joulujakson kuvausten kulisseista!

UP-puvuston ABC

Virtauksen asukkaat pukeutuvat laadukkaasti, näyttävästi ja värikkäästi, ja puvustus onkin tärkeä osa Uuden päivän visuaalista ilmettä. Sarjan puvustossa pyöritetään jatkuvaa roolivaaterumbaa, ja sen ohella synnytetään upeita luomuksia erikoisjaksoihin sekä tehdään paljon vaativaa käsityötä. Avainasemassa ovat järjestelmällisyys, tarkkuus ja ammatitaito.

Vastauksia fanien kysymyksiin

Lue vastauksia usein esitettyihin fanikysymyksiin!

UPplus: Sitähän sä kysyit vastasi valikoituihin fanikysymyksiin. Tässä jutussa nettitiimi vastaa isoon nippuun niitä katsojakysymyksiä, joita UPplussassa ei ehditty käydä läpi!

Kaksoisolentokisa

Katsooko peilistäsi ilmetty Cicca?

Katsooko peilistäsi ilmetty Cicca, onko kaverisi kuin Janin kaksoisveli tai fanitatko ehkä jotakuta UP-hahmoa niin kovasti, että olet hankkinut samanlaiset hiukset ja matkit hänen pukeutumistyyliään? Osallistu UP:n Kaksoisolentokisaan ja voita muuttumisleikki Uuden päivän studiolla!

Yllätyshäät!

Emmi Lukkari ja Tomi Karhu menivät yllättäen naimisiin UP:n syyskauden 2014 toisessa jaksossa! Oheinen juttu kertaa Emmin ja Tomin stoorin, ja pari itse on äänessä huomisessa UPplussassa.

Kirjoita tarina!

Jäikö sarjassa hyvä tarina mielestäsi kesken tai menikö kaikki kenties ihan väärin? Jatka juonikuljetusta tai keksi kokonaan uusi - tämän jutun kommenttikentässä on tilaa fanien tarinoille!