Hyppää pääsisältöön
Video ei enää katsottavissa

10 vuoden päästä: "Mulla on ura Amerikassa"

Tomi kiersi haastattelemassa Virtauksen väkeä.

Missä näet itsesi kymmenen vuoden kuluttua? Tomi kiersi haastattelemassa Virtauksen väkeä ja läheisiään. Tässä videossa haaveistaan kertovat Sonja, Krista ja Reino, Anni ja Roni, Iris sekä Cicca ja Aapo.

Video ei enää katsottavissa

10 vuoden päästä: "Pääasia, että olis onnellinen"

Tomi kiersi haastattelemassa Virtauksen väkeä ja läheisiään.

Missä näet itsesi kymmenen vuoden kuluttua? Tomi kiersi haastattelemassa Virtauksen väkeä ja läheisiään. Tässä videossa haaveistaan kertovat Osku ja Stella, Iiro ja Maria, Lenni, Pyry ja Kaisla, Tero ja Maija sekä Aava

Video ei enää katsottavissa

10 vuoden päästä: "Olis tosi kiva palata Ruotsiin"

Tomi kiersi haastattelemassa Virtauksen väkeä.

Missä näet itsesi kymmenen vuoden kuluttua? Tomi kiersi haastattelemassa Virtauksen väkeä ja läheisiään. Tässä videossa haaveistaan kertovat Elina ja Lauri, Aino ja Ruuskanen, Niklas, Saku ja Irmeli, Sakari ja Silja, Otso, Lissu ja tietenkin Tomi itse.

UPplus: Bäkkäri tien päällä - Jäähyväiset

Bäkkäri nousee backstagelta lavalle viimeisen kerran!

Bäkkäri nousee backstagelta lavalle! Näemme tunnelmia UP:n jäähyväisshowsta Tampere-talossa. Suvi Hurme kertoo, miksi mahassa mylvii. Mutta miksi Janne Virtanen uskoo jonkun eksyvän matkalla lavalle? Tämä on 20. ja viimeinen UPplus: Bäkkäri -jakso. Valtteri&Thelma kiittävät kaikkia katsojia!

UPplus: Bäkkäri tien päällä - Meidän bisnesnaisemme Rosa

Thelma ja Valtteri kertovat, mitä UP-näyttelijöille kuuluu.

Bäkkärin road trip kulkee tällä kertaa kiskoilla. Thelma ja Valtteri selvittävät, mitä Uuden Päivän näyttelijöille kuuluu kuvausten päätyttyä. Kuuntelimme fanien toiveita ja vieraana on Vilman näyttelijä Rosa. UP:n jälkeen Rosasta on kuoriutunut bisnesnainen ja vähän myös nörtti.

UP-dokkari: Kaikki lähtee käsikirjoituksesta 2/6

Viimeisen jakson tarina muuttui yllättäen.

Uuden Päivän viimeisen jakson tarina muuttui viime hetkellä yllättävästä syystä. Sarjan pääkäsikirjoittaja Petri Repo kertoo, miten päätösjakso syntyi. Entä millaista on ollut kirjoittaa 100 jaksoa vuodessa draamaa? Dokkarisarjassa seurataan Uuden Päivän viimeisen jakson tekemistä vaihe vaiheelta.

UPplus: Bäkkäri tien päällä - Meidän musikaalitähtemme Matti

Bäkkärin road trip on tällä kertaa Turussa!

Bäkkärin road trip on tällä kertaa Turussa! Thelma ja Valtteri selvittävät, mitä Uuden Päivän näyttelijöille kuuluu kuvausten päätyttyä. Sakarin näyttelijä Matti Leino tähdittää musikaalia Turussa. Bäkkäri käyttää tilaisuuden hyväkseen ja järjestää Matille koe-esiintymisen!

UPplus: PURKU!

Miltä UP:n studiossa näyttää nyt?

Kuvaukset Uuden Päivän studiolla päättyivät heinäkuussa. Mitä lavasteille, rekvisiitalle ja vaatteille sen jälkeen tapahtuu? Kokenut studioesittelijä Atte Reunanen päätti ottaa asiasta selvää.

UPplus: Viimeiset juonipaljastukset!

Mitä Uudessa Päivässä tapahtuu syksyllä 2018? Tällä kertaa juonipaljastukset tarjoavat katsojille eri vaihtoehtoja. Osaatko veikata oikein juonenkäänteet? Uuden Päivän uudet jaksot Yle Areenassa pe 17.8. alkaen, ja TV2:ssa ma-ke klo 20 alkaen ma 20.8.2018.

UPplus: Tähän Uusi Päivä jäi...

Muistatko vielä, mihin Uuden Päivän kevätkausi päättyi?

Muistatko vielä, mihin Uuden Päivän kevätkausi päättyi? Tässä muistinvirkistykseksi kertaus viimeisimmistä juonenkäänteistä.

UPplus: Aten MYDAY

Bongaa sarjasta poistettu kohtaus!

Miltä näyttää päivä Uuden Päivän spin off -sarjan kuvauksissa? Uuden Päivän nettitiimi antoi päiväksi kameran Oskun näyttelijälle Atte Reunaselle. Tarkkasilmäisimmät voivat bongata valmiista sarjasta poistetun kohtauksen.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Bäkkäri - Tervetuloa bileisiin!

Tällä kertaa Turpiini on täynnä vieraita.

Tällä kertaa Turpiini on täynnä vieraita. Minkä muiston Inga ja Atte aikovat ottaa mukaansa studiosta? Miten Mari otti Lissun roolin haltuun? Entä mitä Toni ja Miro ajattelevat roolihahmojensa välisestä suudelmasta?

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Sä oot niin suloinen!

Valpuri Jokitie ja Lotta Lehtikari vastaavat fanikysymyksiin

Tiesitkö, että Valpuri harrastaa bollywood -tanssia? Muistaako Lotta ikäänsä? Entäpä mitä Lotta ja Valpuri puuhaavat viikonloppuisin? Näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen maaliskuun fanikysymyksissä, kun vastaamassa ovat Lotta Lehtikari ja Valpuri Jokitie! Pssst, kannataa laittaa äänet päälle!

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Pilalle meni, osa 3

Parhaita paloja UP:n kulisseista. Yritäpä olla nauramatta!

Parhaita paloja UP:n kulisseista. Yritäpä olla nauramatta!

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Matin MYDAY

Matti kuvaa päivänsä tapahtumat

Yksi päivä, kolme eri kaupunkia ja kolme eri persoonaa! Katso mitä kaikkea näyttelijä Matti Leinon päivään kuuluu.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Rikoskumppanit

Helmikuun fanikysymyksiin vastaavat Eeva ja Toni.

Helmikuun fanikysymyksiin pääsevät vastailemaan Eeva ja Toni! He paljastavat muun muassa miksi Kuuslien yläkertaa ei koskaan näytetä ja millaisia haasteita julkisuus on heille tuonut. Lisäksi Eeva kertoo salaisuuden, joka saa Toninkin järkyttymään.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Pilalle meni, osa 2

Päivän parhaat naurut!

Kerran vielä! Vielä... ja vielä... Kohtaus 70410 ei ottanut onnistuakseen, mutta ei se mitään, sillä siitä syntyi päivän parhaat naurut.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Reinon urheilullinen tyyli

Nyt kurkistetaan Reinon vaatekaappiin!

Mikä on Reinon kengänkoko? Mitä Reinon korulaatikosta löytyy? Entä tiesitkö, että poliisiunivormua tulee säilyttää lukkojen takana? Nyt kurkistetaan Reinon vaatekaappiin?

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Uusi Erilainen Sykkivä Päivä

Mitä jos Uusi Päivä myytäisiin kaupalliselle toimijalle?

Mitä tapahtuisi, jos Uusi Päivä myytäisiin kaupalliselle toimijalle? Reality-tuottaja Erkki Kiiminkiä näytellyt Sampo Marjomaa kertoo näkemyksiään.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Bäkkäri - Kaksi tapaa olla somessa

Bäkkärissä puhutaan nyt sosiaalisesta mediasta.

Bäkkärissä puhutaan nyt sosiaalisesta mediasta. Vaatiiko julkinen työ kaiken julkistamista? Ronja Alatalo jakaa melkein kaiken, kun taas Amelie Blauberg pitää tilinsä yksityisenä. Miten he neuvoisivat nuoria somen käytössä? Entä miten he pärjäävät emoji-kisassa?

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Miks ootte niin ihania?

Matti ja Hennariikka vastaavat fanikysymyksiin.

Mitä mieltä vanhempanne ovat siitä, että näyttelette UP:ssa? Muistatteko ekat vuorosanat? Entä miks ootte niin ihania? Tällä viikolla fanikysymysten äärellä hihittelevät Matti Leino ja Hennariikka Laaksola.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Kuvausten parhaat palat, osa 2

Kun pokka pettää, syntyy kuvausten parhaat palat!

Tämän viikon UPplus kutkuttaa nauruhermoja, kun luvassa on pilalle menneitä kohtauksia.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Elinan nuorekas bisneslook

Tämän viikon UPplus kurkistaa Elina Haaviston vaatekaappiin!

Tiesitkö, että Elinalle on varattu oma tehosteväri, jota ei nähdä muilla Virtauksessa? Tämän viikon UPplus kurkistaa Elina Haaviston vaatekaappiin!

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Hei hei, Rosa ja Valtteri

Rosa ja Valtteri muistelevat vuosiaan UP:ssa.

Jaksossa 684 Vilma, Jani ja Väinö jättivät hyvästit Virtaukselle ja muuttivat Helsinkiin. Tässä tunteikkaassa haastattelussa suosikkiparia näytelleet Rosa Hautala ja Valtteri Lehtinen palaavat siihen hetkeen, kun saivat roolin sarjasta. Lisäksi he paljastavat tulevaisuuden suunnitelmiaan.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Bäkkäri - Mitä Uuden Päivän jälkeen?

Jakso 10: Vieraina Eemeli Sutelainen ja Arttu Soilumo

Bäkkärin lavalle nousee kaksi sarjasta poistunutta näyttelijää: Eppua esittänyt Eemeli Sutelainen ja Jimin roolin näytellyt Arttu Soilumo. Mitä heille kuuluu nyt? Entä miten Uusi Päivä vaikutti heidän elämäänsä?

Video ei enää katsottavissa

Antti Majanlahden muistolle

Näyttelijä Antti Majanlahti menehtyi sunnuntaina 1.10.2017.

Näyttelijä Antti Majanlahti menehtyi sunnuntaina 1.10.2017. Uuden Päivän pääohjaaja Janne Virtanen kertoo muistonsa 25 vuoden takaa, jolloin hän ensimmäisen kerran tutustui Anttiin. Uusi Päivä jää kaipaamaan työtoveria ja ystävää.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Salaiset paheet paljastuvat

Ronja ja Joel vastaavat fanikysymyksiin.

Miksi UP:ssa kukaan ei omista lemmikkejä? Oletteko yhdessä vapaa-ajalla? Mitkä on teidän salaiset paheet? Syksyn ensimmäisiin fanikysymyksiin pääsevät vastaamaan Lennin näyttelijä Joel Bonsdorff ja Stellan näyttelijä Ronja Alatalo.

Video ei enää katsottavissa

Tabula Rasa: Poika sinä olet tyttö

Onko Tomi päässyt yli armeija-ajan traumoistaan?

Osa 2 Poika sinä olet tyttö (7). Uuden Päivän kesäsarjassa Sonja hypnotisoi Kristan ja Tomin. Kolmiosainen spin off paljastaa, mitä tuttujen hahmojen alitajunnassa todella tapahtuu. Onko Tomi päässyt yli armeija-ajan traumoistaan?

Video ei enää katsottavissa

Tabula Rasa - Sukupuolikkaat

Uuden Päivän kesäsarjassa Sonja hypnotisoi Kristan ja Tomin.

Uuden Päivän kesäsarjassa Sonja hypnotisoi Kristan ja Tomin. Tarkoituksena on ratkaista kaverusten välinen kiista sukupuolirooleista.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Kuvausten parhaat palat, osa 1

Aina ei pokka pidä ammattilaisellakaan - ja hyvä niin!

Aina ei pokka pidä ammattilaisellakaan - ja hyvä niin! Tämän viikon UPplussassa kuvausten parhaita paloja.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Bäkkäri - Näyttelijän kesä

Jakso 8. Mitä UP:n näyttelijä puuhaavat kesällä?

Jakso 8. Uuden Päivän kuvaukset ovat jääneet kesätauolle, mutta mitä näyttelijät tekevät kesällä? Kevätkauden viimeisessä UPplus: Bäkkärissä kuullaan Hennariikka Laaksolan ja Anette Aghazarianin kesäsuunnitelmia ja käydään läpi kulunutta tuotantokautta. Vieraat pääsevät myös korkkaamaan upouuden Action! –ohjelmaosuuden, jossa tällä kertaa pääosassa ovat vaahtokarkit.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Hei hei, Helena

Helena Rängman kertoo työstään näyttelijänä UP:ssa.

Uuden Päivän 7. tuotantokausi päättyi dramaattisesti Marikan menehtyessä aivokasvaimeen. Tässä haastattelussa Marikaa seitsemän vuotta näytellyt Helena Rängman kertoo työstään näyttelijänä UP:ssa.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Hei Hei, Anu ja Antti

Anu ja Antti muistelevat UP:n parissa vietettyjä vuosia.

"Seitsemän vuotta, eikä suotta!" Jaksossa 663 Asko Haavisto ja Minna Alajoki jättävät haikeat hyvästit Virtaukselle ja muuttavat Kittilään hoitamaan Minnan muistisairasta äitiä. Muuton myötä myös Minnaa ja Askoa näyttelevien Anu Niemen ja Antti Majanlahden seitsemänvuotinen taival Uudessa Päivässä päättyy. Tässä UPplussassa Anu ja Antti pysähtyvät muistelemaan UP:n parissa vietettyjä vuosia.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Laurin eläkekahvit

On vuosi 2050 ja aika päivittää kuulumiset.

On vuosi 2050 ja aika päivittää kuulumiset. Väinöstä on tullut presidentti ja Roni soittaa musaa Marsissa. Mitä muuta on tapahtunut reilussa 30 vuodessa? Tervetuloa Laurin eläkekahveille!

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Bäkkäri - Lapsinäyttelijän arki

Bäkkärissä vieraina ex-lapsinäyttelijät Ronja ja Atte.

Jakso 7. Millaista on lapsinäyttelijän arki ja miltä kuvaukset näyttävät lapsen silmin? Omia kokemuksiaan ja muistojaan lapsinäyttelijyydestä pääsevät jakamaan Uuden Päivän näyttelijät Ronja Alatalo ja Atte Reunanen.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Outoja yhdessä

Fanikysymyksiin vastaavat Anette ja Ville.

Mistä kaupungista Anette ja Ville ovat kotoisin? Kylmä vai kuuma suihku? Onko Anni ja Roni hyvä pari? Tämän viikon UPplussassa fanikysymyksiin vastaavat Anette ja Ville.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Fanipostia

Kurkistus UP:n näyttelijöiden postilaatikoihin.

Uuden Päivän näyttelijät saavat faneiltaan toinen toistaan piristävämpiä fanikirjeitä viikoittain. Tässä UPplussassa kurkistetaan uupeelaisten postilaatikoihin.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Bäkkäri – Thelman synttärit

Nyt juhlitaan Thelman synttäreitä ja puhutaan ystävyydestä.

Jakso 6. Tällä kerralla Bäkkärissä juhlitaan Thelman 25-vuotissynttäreitä ja puhutaan näyttelijöiden välisestä ystävyydestä. Vieraikseen Thelma ja Valtteri saavat näyttelijät Antti Väreen ja Amelie Blaubergin.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Joskus pokka pettää, osa 2

Kuvausten parhaita paloja UP:n 7. tuotantokaudelta.

Joskus Uuden Päivän näyttelijöillä pettää pokka mitä eriskummallisimmassa tilanteissa. Tässä UPplussassa nähdään kuvausten parhaita paloja UP:n 7. tuotantokaudelta.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Noin 20 kysymystä Ronja Alatalolle

Stellaa näyttelevä Ronja Alatalo joutui nettitiimin tenttiin

UP:n nettitiimi törmäsi Stella Kuparista näyttelevään Ronja Alataloon. Villivarsaksikin itseään luonnehtiva Ronja rakastaa esiintymistä, ja on nauttinut työstään Uudessa Päivässä.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Tomista Tessaksi

Kuinka nuoresta kuorittiin salonkikelpoinen kaunotar?

Mitäpä Tomi ei tekisi työkeikan eteen? Tällä kertaa Krista pisti hihat heilumaan ja stailasi Tomista Tessan. Tässä UPplussassa kuullaan, miten Antti valmistautui rooliin ja kuinka nuoresta miehestä kuorittiin salonkikelpoinen kaunotar.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Bäkkäri

Jakso 5. Maneerit

Jakso 5. Mitä maneerit ovat, mistä ne tulevat ja pitääkö niistä päästä eroon? Thelma ja Valtteri saavat vieraikseen UP:n ohjaaja-näyttelijä Janne Virtasen sekä näyttelijä "Aku Sipolan".

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Älkää koskaan lopakko!

Atte ja Lotta vastaavat fanikysymyksiin.

Muistatteko kaikkien parien fanilyhenteet? Mikä on suosikkikohtauksenne UP:ssa? Entä mp Marcus ja Martinus? Vastaukset näihin ja moniin muihin fanien lähettämiin kysymyksiin saat tämän viikon UPplussassa, kun vastausvuorossa ovat Atte Reunanen ja Lotta Lehtikevari.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Hei hei, Fanni

Fanni muistelee vuosiaan UP:ssa.

Tuija Haavisto on alusta alkaen ollut yksi sarjan keskeisimmistä hahmoista. Jaksossa 625 Tuija lähti tätinsä Elinan mukana Sveitsiin, tavoitteenaan päästä opiskelemaan ympäristöteknologiaa yhteen Euroopan arvostetuimmista oppilaitoksista. Rakastetun tuittupään lähdön myötä myös Tuijaa näyttelevän Fanni Suomen taival sarjassa päättyy, ainakin toistaiseksi. Tämän viikon UPplussassa Fanni pysähtyy muistelemaan kuluneita seitsemää vuotta Uudessa Päivässä.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Noin 20 kysymystä Vilma Kinnuselle

UP:n nettitiimi kävi jututtamassa Terhiä näyttelevää Vilmaa.

UP:n nettitiimi kävi jututtamassa Terhiä näyttelevää Vilma Kinnusta. Mielipiteitä jakavan ja jopa vihatunkin hahmon takaa paljastuu ihastuttava ja työtään rakastava näyttelijätär.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Bäkkäri

Bäkkärillä aiheena näyttelijä ohjaajana.

Jakso 4. Moni näyttelijä tekee näyttelijätyön lisäksi myös ohjaajan töitä. Millaista on olla sekä näyttelijä että ohjaaja? Pysyykö työroolit tehdessä vai lipsuuko ne sekaisin? Muun muassa näihin kysymyksiin Thelman ja Valtterin vieraina Bäkkärillä vastaavat näyttelijä-ohjaajat Anu Niemi ja Antti Majanlahti.

Video ei enää katsottavissa

UPplus: Mikä on mp?

Rosa ja Valtteri vastaavat fanikysymyksiin.

Mitä asiaa tai esinettä ilman ette voisi elää? Onko Väinö oikeasti teidän lapsi? Mitä täytteitä otatte pitsaanne? Näihin ja aika moneen muuhunkin kysymykseen saat vastauksen tämän viikon UPplussassa, jossa Rosa ja Valtteri tapaavat pitkästä aikaa fanikysymysten äärellä.