Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta yle.fi/aihe/uusimmat

Pääsisältö

Lamppu, jonka ympärillä on kysymysmerkkejä.

Ylioppilaskokeiden miniopas: 4/4 Yo-kokeen jälkeen alkaa arvostelu - mitä ovat HVP, LEMCBA ja YTL?

Hyvän vastauksen piirteet, lopulliset pisteet ja oikaisuvaatimukset puhututtavat yo-kokeiden jälkeen. Lue, miten kokeet arvostellaan ja mistä omat koevastauksesi löytyvät!

Kirkkosali. Jumalanpalvelukset radiossa

Jumalanpalvelukset marraskuussa

Sunnuntaisin klo 10.00 luterilainen jumalanpalvelus. Sunnuntaisin klo 11.00 ortodoksisen liturgian kanssa vuorottelevat vapaiden kirkkojen ja seurakuntien sekä katolisen kirkon jumalanpalvelukset.

Saksanpaimenkoira autonrenkaan päällä istuvan naisen kanssa pellon reunassa.

Eläinten käytösneuvoja Jaana Pohjola ei näe tarvetta kieltämiselle: ”Monella on hirveä kiire korjata jotain koirassaan”

Kun Jaana Pohjolalta pyydetään apua lemmikin koulutukseen, hän kääntää katseensa omistajaan. On tärkeää selvittää, onko ongelmallisen käytöksen syy eläimessä, sen ympäristössä vai ihmisissä.

Risukasa ja tukkeja.

Helpota ötökkämaailman asuntopulaa rakentamalla ötökkäparkki

Ötökkäparkin tekeminen on helppoa ja hyönteiset kiittävät.

Maanantaitulet-ohjelma. Ohjelmaan voit ottaa osaa.

Voiko tekoäly vaikuttaa sinun tulevaisuuteesi? Miten? Maanantaitulet sytyttää tekoälykeskustelun Yle Radio 1:ssä ma 2.10.

Mitä ajatuksia tekoäly sinussa herättää? Voiko tekoälyn käyttöön liittyä vaaroja? Osallistu Maanantaitulien suoraan lähetykseen!

Elämäni Biisi -kyltti.

Elämäni Biisi palkittiin Venice TV Awardsissa

Ylen suosikkisarja Elämäni Biisi sai parhaan kevyen viihteen ohjelman palkinnon Venice TV Awardsissa.

Ylen Mediatalon sisäänkäynti, linkkitorni taustalla.

Yle uudistaa tuotantojen suunnittelua ja lavastamotoimintaa

Uudistusten tavoitteena on vastata toimintaympäristön muutoksiin yhtiön strategian mukaisesti. Yle aloittaa tarvittavien uudistusten läpiviemiseksi kahdet muutosneuvottelut, joiden piirissä on yhteensä 177 henkilöä.

Somettava maanviljelijä Anne-Mari "Amski" Tarkkio metsätöissä raivaussahan kanssa.

Isännättäreksi itseään kutsuva Anne-Mari Tarkkio, 29, sompailee EU:n tukiviidakossa ja tietää, miten ahdas ”naisviljelijälaatikko” on

Yle Kioski seurasi maanviljelijän arkea kiireisimpänä sesonkiaikana. Videoilla Anne-Mari Tarkkio kertoo satokauden sujumisesta, mutta myös esimerkiksi kokemastaan vähättelystä miesvaltaisella alalla.

Aleksis Salusjärvi mustassa teepaidassa

Aleksis Salusjärven videokolumni: Tuntuu, että elämme loukkaantumisen kulttuurissa, mutta se ei ole totta

Komedia elokuvan lajityyppinä ei enää menesty ja vanhat komediasarjat eivät naurata. Onko huumori kuolemassa, kysyy kulttuurikriitikko Aleksis Salusjärvi.

Lotta Backlund nojaa puuhun.

Lotta Backlund ei häpeä: ”Kukaan ei tule kiittämään sinua siitä, että jätit häpeän pelossa jotain tekemättä”

On uskallettava olla haavoittuvainen, jotta voi päästä eroon häpeästä, sanoo viestinnän ammattilainen Lotta Backlund. Ja se vaatii rohkeutta.

Vaaleahiuksinen nainen hymyilee kameralle. Hänellä on päällään harmaa paita ja jakkupuku.

Johanna Törn-Mangs: Ylen arvojen ja tehtävän täytyy heijastua tekoälyn käyttöön

Ylen arvojen ja tehtävän täytyy heijastua tapaan, jolla hyödynnämme tekoälyä, kirjoittaa Johanna Törn-Mangs, joka vastaa uusien vastuullisen tekoälyn periaatteiden laatimisesta Ylellä.

Mustavalkokuvassa nuorehko tummatukkainen mies (näyttelijä Albrecht Schuch) tummassa kauluspaidassa mustaa taustaa vasten sytyttää savuketta ja katsoo samalla kameraan hieman ilkikurisesti, kuva elokuvasta Rakas Thomas (Lieber Thomas).

Kapinallinen Thomas Brasch ei sopeutunut Itä- eikä Länsi-Saksaan ja poltti itsensä loppuun – vaikuttava elämäkertaelokuva Teemalla

Karismaattinen Albrecht Schuch loistaa elämäkertadraamassa, joka osoittaa, että elokuva on edelleen maaginen taidemuoto. Teemalla keskiviikkona 27.9.

Blockfest, Mikael Gabriel.

Lapsuuden köyhyys ja näyttämisen halu ajoivat Mikael Gabrielin taloudellisiin vaikeuksiin, joista hän puhuu nyt avoimesti

Vähävaraisen lapsuuden elänyt Mikael Gabriel paikkaa edelleen epävarmuuttaan kalliilla nettiostoksilla. Gogin kantabaari -podcastissa hän puhuu siitä, kuinka pyrkii estämään tilanteen eskaloituminen uudelleen.

Piirros, jossa nainen nojaa isoon kännykkään, jossa lukee Wilma - uusi ilmoitus. Myös ympärillä on Wilma-merkkejä oranssilla taustalla.

Lapsuus vaikuttaa siihen, miten suhtaudumme palautteeseen – nämä asiat omaa lasta koskevista palautetilanteista on hyvä ymmärtää

Lapsesta saatu palaute voi nostaa herkästi tunteet pintaan. Syy voi löytyä lapsuudesta tai ihan vain huonosta päivästä. Omia reaktioitaan on mahdollista kuitenkin oppia hallitsemaan.

Mies selällään sängyssä katsoo Areenan ohjelmatarjontaa padilla.

Yle valmistelee kirjautumisen edellyttämistä Yle Areenan mobiilikäyttäjiltä – askel kohti entistä parempaa palvelua

Yle Areenan mobiiliapplikaation käyttö edellyttää tulevaisuudessa käyttäjien kirjautumista Yle Tunnuksella. Tavoitteena on, että kirjautuminen otetaan käyttöön mobiili-Areenassa vuodenvaihteen tienoilla.

Sisällöntuottaja Viivi Kuusela.

Ero muutti Viivi Kuuselan, 35, elämän – ”Tajusin, etten ole ylpeä itsestäni”

Viivi Kuusela kertoo, mitä oppi erostaan ja miten huumori auttoi selviytymään siitä.

Ylen tilaaja Ari Ylä-Anttila istuu sohvalla.

Ylen realityssa kaikki tulevat maaliin voittajana

Yle on tehnyt tosi-tv:tä jo yli kymmenen vuotta - mutta mistä kaikki lähti? Tutustu siihen, millaista on Ylen tekemä reality.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle