Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta yle.fi/aihe/uusimmat

Pääsisältö

”Totta vitussa olen työkykyinen”, sanoi Tuomas Milonoff, kunnes ei pystynyt edes päättämään, mitä leipää ostaa – näin ”Tunna” tilttasi

Docventures-lähetyksessä pohdittiin, mikä ajaa ihmisiä nykyisessä työelämässä uupumukseen. Tuomas ”Tunna” Milonoff kertoi, miten itse on vuosia ollut burnoutin kourissa, vaikka ajatteli, ettei intohimotyössä voi uupua, kunnes kroppa ei enää kestänyt.

Viki ja Köpi matkailuohjelmassaan

Vikin ja Köpin matkailuohjelmassa otetaan Eurooppa haltuun eri kokoisilla matkabudjeteilla – reissu starttaa Ylen kanavilla 21.4.

Tuttu kaksikko kisailee onnistuneimmasta seikkailusta matkakassan vaihdellessa.

Harri Kuulas makaa maassa festareilla ja hymyilee.

Ensimmäiset seksikokeilut avannevatsalla jännittivät nuorta Harria – ”Se ei ollut kumppaneille mikään ällötys, vaikka vahinkojakin on sattunut”

Harri Kuulas, 39, päätti jo nuorena, että puhuu avoimesti vatsallaan olevasta ohutsuoliavanteesta ja sairastamastaan Crohnin taudista.

Kuvassa Abitreenien juontajat.

Mitä täydellisessä vastauksessa piti olla? – katso Abitreenien yo-koelähetys pitkän englannin kokeesta

Abitreenien yo-koelähetyksessä Ylioppilastutkintolautakunnan sensorit, aineenopettaja ja kokeen tehnyt abi käyvät päivän koetta läpi kohta kohdalta.

Kuvassa nuori nainen opiskelee.

Mikä on synonyymi sanalle endowments? – Testaa, minkä arvosanan saisit englannin yo-kokeesta

Tänään yo-kokelaat istahtavat pitkän englannin kokeen äärelle. Kuinka hyvin sinulla on hallussa englannin yo-kokeissa testattava sanasto ja kielioppi?

Kuvasarjassa Manse PP:n pelaaja syöksyy, IPS:n pelaaja lyö, FC Hongan ja Åland Unitedin pelaajat kamppailevat pallosta sekä KuPSin maalivahti sulkee pallon.

Veikkausliiga ja Superpesis palaavat Ylen kanaville

Yle on hankkinut kotimaisen palloilun esitysoikeuksia vuosille 2023–2025.

Kuvassa Abitreenien juontajat.

Katso Abitreenien yo-koelähetys pitkän englannin kokeesta

Keskustelemassa ovat YTL:n asiantuntija, aineenopettaja ja kokeen tehnyt abi. Mitä sinä haluat kysyä pitkän englannin kokeesta? Lähetä kysymyksesi koepäivänä illan lähetykseen.

Helsingin rautatieasema.

Katuväkivalta näyttää lisääntyneen, mutta jengien osuus kaikista rikoksista on pieni – 9 kysymystä ja vastausta katujengeistä

Rangaistusten koventaminen vaikuttaa yksinkertaiselta ratkaisulta, mutta asiantuntijoiden mukaan huomio keskustelussa pitäisi kääntää ennaltaehkäisyyn.

Kuvassa Tuomas Milonoff

Tunna Milonoff: Minä en enää jaksanut – pelkäsin, mutta ennen kaikkea häpesin

Kadehdin muiden hymyjä ja onnistumisia samalla kun olin työuupumuksen nujertama, kirjoittaa Tuomas ”Tunna” Milonoff kolumnissaan.

Jani Halme ja Anna Rimpelä tuulettavat villisti Hengaillaan ohjelman palkintojenjaossa.

Ensimmäinen Hengaillaan mestaruus ratkaistiin näillä vihjeillä!

Jani Halme ja Anna Rimpelä veivät ensimmäisen Hengaillaan mestaruuden tiukassa finaalissa! Täältä löydät Magnus Malin laatimat finaalin loruvihjeet ja faktat niiden takaa.

Näyttävästi esillepantu menu.

Hengaillaan finaalin kunniaksi loihdittiin mahtava eteläafrikkalainen menu! - Näin teet herkut myös kotikeittiössä!

Kauden päätöksen kunniaksi keittiömestarimme Kozeen Shiwan on loihtinut kokonaisen kolmiosaisen menun paikalliseen eteläafrikkalaiseen tapaan.

Salli Ugandassa

Sallin vaarallinen matka kohti Suomea on alkanut – lensi 300 kilometriä ja yöpyi Ugandassa

Salli-sääksi aloitti muuttomatkansa kohti pohjoista. Linnun selkään on kiinnitetty satelliittilähetin, jonka avulla pääsemme seuraamaan reaaliaikaisesti sen liikkeitä.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle