Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta yle.fi/aihe/uusimmat

Pääsisältö

Nuorehko miesoletettu, joka katsoo kameraan ja hymyilee.

Oskari Piilonen eli 20 vuotta erilaista elämää kuin olisi halunnut – pitkä itsensä hyväksymisen tie alkoi vasta lukiossa

Änkytys voi aiheuttaa nuorelle häpeää, masennusta ja jopa itsetuhoisia ajatuksia.

Kuvassa Abitreenien juontajat.

Millaiset vastaukset matikan yo-kokeissa hyväksyttiin? Katso Abitreenien yo-koelähetys lyhyen ja pitkän matematiikan kokeista

Abitreenien yo-koelähetyksessä Ylioppilastutkintolautakunnan sensorit, aineenopettaja ja kokeen tehnyt abi käyvät päivän yo-kokeita läpi kohta kohdalta.

Kuvassa nuori nainen laskee matematiikan tehtäviä.

Kuinka monen vuoden kuluttua sijoituksen arvo on kaksinkertaistunut? Testaa nopealla testillä, osaatko vastata lyhyen matikan yo-tehtäviin

Tänään yo-kokelaita koetellaan matematiikan ylioppilaskirjoituksissa. Kuinka hyvin sinulla on numerot hallussa lyhyen matematiikan yo-kokeessa?

Aki Aintila

”Linnuista saatava adrenaliini on koukuttavaa” – Aki Aintila seuraa työkseen muuttolintujen saapumista

Aki Aintila on Hangon lintuaseman pitkäaikaishavainnotsija. Hän viettää asemalla yli puolet vuodesta ja huolehtii, että lintujen havainnointi on kattavaa.

Poika parvekkeella puhelin kädessä, näytöllä Yle Areena

Yle selvitti suomalaisten pelkoja ja haaveita – kotimaan asioita koskevat huolet ovat kasvaneet

Suomalaisten pelot ja haaveet -tutkimus toteutettiin jo viidennen kerran. Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan teettämässä tutkimuksessa näkyy, että suurin osa suomalaisista on tyytyväisiä elämäänsä (81%). Kotimaan asioita koskevat huolet ovat kasvaneet.

Kuvassa Abitreenien juontajat.

Tänään Abitreenien yo-koelähetyksessä käytiin läpi lyhyen ja pitkän matematiikan kokeet – katso tallenne

Keskustelemassa ovat YTL:n asiantuntija, aineenopettaja ja kokeen tehnyt abi. Mitä sinä haluat kysyä matematiikan kokeesta? Lähetä kysymyksesi koepäivänä illan lähetykseen.

Susanna ja kolme lasta pitävät käsiään ylhäällä ja katsovat kameraan. Kuvan päällä on graafisia sukkia ja hanskoja.

Laula Susannan kanssa

Pikku Kakkosen uudessa musiikkivideoiden sarjassa Susanna kutsuu kaikki mukaan laulamaan yhdessä.

Eduskuntapuolueiden tunnukset, sakset ja rahaa Eduskuntatalon edustalla

Yle selvitti: Näin eduskuntapuolueet rahoittaisivat kulttuuria

Kysyimme eduskuntapuolueilta tulevan vaalikauden kulttuuripoliittisista linjauksista. Katso tästä, mihin suuntaan kulttuuria, sen rahoitusta ja tekijöiden sosiaaliturvaa halutaan viedä.

Ilves kulkee kohti kameraa hämärässä heinikossa.

Haluaisitko nähdä ilveksen luonnossa? Katso, millaisia havaintoja muut ovat tehneet ja kerro omasi!

Yle Luonto kerää ilveshavaintoja. Katso jutusta muiden lähettämiä upeita videoita, kuvia ja tarinoita. Luonto-Suomen ilvesilta vastaa kysymyksiin.

Tuomas Milonoff ja Riku Rantala Docventuresin Talk Show'ssa

”Totta vitussa olen työkykyinen”, sanoi Tuomas Milonoff, kunnes ei pystynyt edes päättämään, mitä leipää ostaa – näin ”Tunna” tilttasi

Docventures-lähetyksessä pohdittiin, mikä ajaa ihmisiä nykyisessä työelämässä uupumukseen. Tuomas ”Tunna” Milonoff kertoi, miten itse on vuosia ollut burnoutin kourissa, vaikka ajatteli, ettei intohimotyössä voi uupua, kunnes kroppa ei enää kestänyt.

Viki ja Köpi matkailuohjelmassaan

Vikin ja Köpin matkailuohjelmassa otetaan Eurooppa haltuun eri kokoisilla matkabudjeteilla – reissu starttaa Ylen kanavilla 21.4.

Tuttu kaksikko kisailee onnistuneimmasta seikkailusta matkakassan vaihdellessa.

Harri Kuulas makaa maassa festareilla ja hymyilee.

Ensimmäiset seksikokeilut avannevatsalla jännittivät nuorta Harria – ”Se ei ollut kumppaneille mikään ällötys, vaikka vahinkojakin on sattunut”

Harri Kuulas, 39, päätti jo nuorena, että puhuu avoimesti vatsallaan olevasta ohutsuoliavanteesta ja sairastamastaan Crohnin taudista.

Kuvassa Abitreenien juontajat.

Mitä täydellisessä vastauksessa piti olla? – katso Abitreenien yo-koelähetys pitkän englannin kokeesta

Abitreenien yo-koelähetyksessä Ylioppilastutkintolautakunnan sensorit, aineenopettaja ja kokeen tehnyt abi käyvät päivän koetta läpi kohta kohdalta.

Kuvassa nuori nainen opiskelee.

Mikä on synonyymi sanalle endowments? – Testaa, minkä arvosanan saisit englannin yo-kokeesta

Tänään yo-kokelaat istahtavat pitkän englannin kokeen äärelle. Kuinka hyvin sinulla on hallussa englannin yo-kokeissa testattava sanasto ja kielioppi?

Kuvasarjassa Manse PP:n pelaaja syöksyy, IPS:n pelaaja lyö, FC Hongan ja Åland Unitedin pelaajat kamppailevat pallosta sekä KuPSin maalivahti sulkee pallon.

Veikkausliiga ja Superpesis palaavat Ylen kanaville

Yle on hankkinut kotimaisen palloilun esitysoikeuksia vuosille 2023–2025.

Kuvassa Abitreenien juontajat.

Katso Abitreenien yo-koelähetys pitkän englannin kokeesta

Keskustelemassa ovat YTL:n asiantuntija, aineenopettaja ja kokeen tehnyt abi. Mitä sinä haluat kysyä pitkän englannin kokeesta? Lähetä kysymyksesi koepäivänä illan lähetykseen.

Helsingin rautatieasema.

Katuväkivalta näyttää lisääntyneen, mutta jengien osuus kaikista rikoksista on pieni – 9 kysymystä ja vastausta katujengeistä

Rangaistusten koventaminen vaikuttaa yksinkertaiselta ratkaisulta, mutta asiantuntijoiden mukaan huomio keskustelussa pitäisi kääntää ennaltaehkäisyyn.

Kuvassa Tuomas Milonoff

Tunna Milonoff: Minä en enää jaksanut – pelkäsin, mutta ennen kaikkea häpesin

Kadehdin muiden hymyjä ja onnistumisia samalla kun olin työuupumuksen nujertama, kirjoittaa Tuomas ”Tunna” Milonoff kolumnissaan.

Jani Halme ja Anna Rimpelä tuulettavat villisti Hengaillaan ohjelman palkintojenjaossa.

Ensimmäinen Hengaillaan mestaruus ratkaistiin näillä vihjeillä!

Jani Halme ja Anna Rimpelä veivät ensimmäisen Hengaillaan mestaruuden tiukassa finaalissa! Täältä löydät Magnus Malin laatimat finaalin loruvihjeet ja faktat niiden takaa.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle