Hyppää pääsisältöön
Vaakakapina. Lopeta laihdutus - aloita elämä.
Vaakakapina. Lopeta laihdutus - aloita elämä. Kuva: Yle Kuvapalvelu, Anne Hämäläinen; Annukka Palmén-Väisänen vaakakapina,Jenny Lehtinen

Mikä Vaakakapina?

Kuinka osallistua Vaakakapinaan? Lue tästä!

Tervetuloa tekemään Suomen suurinta painonhallinnan ja kehopositiviivisuuden vallankumousta! Vaakakapina puhuu armollisen, hitaan ja pysyvän elämänmuutoksen puolesta koko vuoden 2017 ajan. Jennyn manifestissa kerrotaan tiiviisti ne asiat, joihin kampanjalla halutaan kiinnittää erityisesti huomiota. Entä miksi käskemme lopettamaan laihduttamisen? Lue Vaakakapinasta useimmin kysyttyä ja kuinka juuri sinä voit osallistua Vaakakapinaan.

Elokuussa tapahtuu!

Vaakakapina muuttaa ajatusmaailmaa!

Vaakakapina on muuttanut käsityksen itsestä – Naiset kertovat kokemuksistaan

Seitsemän naista kertoo, mitä Vaakakapina on heille antanut.

Jenny ja läskimyytinmurtajat -yhteisössä on yli 30 000 jäsentä. Vaakakapinaa seuraa verkossa noin 24 000 ihmistä. Vertaistuen ja tsemppien määrä on valtava, armollisuuden tunteen opettelu itseä ja omaa kehoa kohtaan yhteinen tavoite. Millainen vaikutus yhteisöllä on ollut ja miten suhtautuminen itseen on muuttunut? Seitsemän naista kertoo omat kokemuksensa.

Vastaa Vaakakapinan kyselyyn!

Vaakakapina kysyy: Millaista apua kaipaisit painonhallintaan?

Lähetä terveisiä terveydenhuollon ammattilaisille!

Oletko saanut hyviä neuvoja vai ollut vastaanottokäynnin jälkeen entistä hämmentyneempi? Miten terveydenhuollon ammattilaisten pitäisi sinun mielestäsi ottaa ylipaino puheeksi? Vastaa Vaakakapinan kyselyyn ja ole mukana muuttamassa tapaa, millä painonhallinnasta puhutaan.

Vaakakapinan kesäjatkiksen viimeinen osa

Nyt on #ihanvaankesä!

Tytti Shemeikka: "Sisäinen jumalatar löytyy ilman karvanpoistohöylää."

Mitä oivalluksia 54 päivän karvankasvatusprojekti toi?

Vaakakapinan toimittaja Tytti Shemeikka on ollut koko kesän poistamatta karvojaan. Mitä hänelle jäi ihmiskokeesta käteen? Kesäkuun alussa käynnistin ihmiskokeen ja uhosin olla sheivaamatta, nyppimättä ja vahaamatta koko kesän. Aloitin ihmiskokeen, koska kyllästyin siihen karvattoman naisen muottiin, johon mainosmaailma yrittää minua tunkea.

Oletko läsnä kesän hetkissä? Tässä neljä mindfulness-vinkkiä mielen hyvinvointiin

Vinkit, kuinka kesästä irti juuri sinulle itsellesi hyvää.

”Juhannuksena päivä alkaa jo lyhenemään ja mennään kohti syksyä.” Kuinka moni tunnistaa tunteen, että murehtii jo tulevaa kun paras kesä on käynnissä? Tai että omat tai läheisen kesähäät vilahtavat ohi hirveän stressin kourissa eikä jälkikäteen edes muista mitä tapahtui? Ota talteen vinkit, joilla saat kesän pienistä ja isommistakin hetkistä mahdollisimman paljon irti itsellesi hyvää.

Kesän liikuntatauko ei ole katastrofi – Kunto säilyy vähemmälläkin

Miten hyvän kunnon voi säilyttää kesälomalla?

Kesän ei tarvitse olla älytöntä tykitystä lenkkipoluilla tai jatkuvaa punttijumppaa salilla. Metsäretket, soutelu järvellä ja mökkijumppa sopivat oikein hyvin lomailijan kesäliikunnaksi, eikä turhaa stressiä liikuntatauosta kannata ottaa. Kunto ei romahda hetkessä ja vähäiselläkin liikunnalla kunto pysyy tasollaan yllättävän vähällä.

Patrik Borg: Näin vältät syömisen ylilyönnit – Nauti kesästä ja ruoasta ilman turhaa morkkista

Loma ja stressittömyys helpottavat syömistä.

Tuoreita kasviksia ja marjoja saatavilla joka puolella. Vapaapäiviä ilman stressiä. Kesä on hieno mahdollisuus nauttia ruoasta ja havainnoida, kuinka stressittömämpi elämä tai parempi nukkuminen helpottavat syömistä. Hyvä ja levännyt lomafiilis voi olla myös kannustin oman jaksamisen muutoksiin. Ravitsemusasiantuntija Patrik Borg kannustaa sallivaan lomailuun.

Vaakakapina

Vaakakapinan Facebook-sivulta saat puhuttavimmat uutiset, videot ja tarinat Vaakakapinan maailmanvalloituksesta.

Vaakakapina

Vaakakapina Instagramissa - vuosi 2017 on vuosi kohti fyysisesti terveempää sekä mielekkäämpää elämää - mutta ei henkisen hyvinvoinnin kustannuksella!

Jenny ja läskimyytinmurtajat

Jenny ja läskimyytinmurtajat -Facebook-ryhmä on vertaistuki- ja keskusteluryhmä armollisemman elämänmuutoksen tekijöille.

Poimintoja sisällöstä

Jenny Lehtinen: "Elämänmuutokseni on ollut totta vain sekuntien välähdyksinä"

Jenny Lehtinen on nähnyt välähdyksiä elämänmuutoksestaan.

"Vaakakapina kuvasi vähän aikaa sitten oikeaa elämänmuutosta tekevän ihmisen olevan kuin pallo flipperissä. Muutoksen tekeminen on jatkuvaa heiluriliikettä vanhan, tutun ja turvallisen, sekä uuden, tuntemattoman ja pelottavan välillä. Miten hyvin tuo kuvaakaan kaikkea sitä mitä olen tämän elämänmuutoksen aikana läpi käynyt. Ja käyn edelleen. Viimeistään tässä kohtaa, vuoden aktiivisen muutostyön jälkeen olen oppinut, että aina kun teen tai oivallan jotain oikeaan suuntaan, siitä seuraa vastareaktio", kirjoittaa Jenny Lehtinen.

Miksi ihmeessä omien elämäntapojen muuttaminen on niin vaikeaa?

Muutos on tila, jossa ei hetkeen ihan tiedä, kuka on.

Hyvinvointimuutos ei tapahdu sormia napauttamalla. Muutos on myös psyykkinen tila, jossa ei hetkeen ihan tiedä, kuka on – ja tuo hetki saattaa kestää kuukausia. Ihmisen on hyvin vaikeaa olla ilman identiteettiä ja siksi pikadieetit tuntuvat aluksi helpoilta, ja toisaalta samasta syystä myös paluu vanhaan tapahtuu kuin varkain.

Läskivihapuhe on yllättävän yleistä - harjoitatko sinäkin huomaamattasi?

Kehoahdistuksen lietsominen ei edistä kansanterveyttä!

Läskivihapuheen myötä koko kansakunnan yllä leijuu lihomisen pelko. Ikäänkuin lihominen olisi pahinta, mitä ihmiselle voi tapahtua. Syömishäiriöliitto Syli ry. ja Vaakakapina haluavat yhdessä muistuttaa, että kehoahdistuksen lietsominen ei ole kansanterveyttä edistävä teko. Lopetetaan "ennen ja jälkeen" -kuvilla mässäily ja sanoudutaan irti läskivihapuheesta! Älä laihduta -päivää vietetään lauantaina 6.5.

Mitä tapahtuu, kun lopetat laihdutuksen?

Laihdutuksen lopettaminen on identiteetin muutos

Kun lopetat laihduttamisen, mielesi kysyy sinulta useita kertoja, tykkääkö minusta kukaan. Joudut kohtaamaan sen, että olet nyt ja tässä: et joku jossain laihtumisen jälkeen. Silloin myös identiteettisi on jonkun aikaa hukassa - nousee hätä ja pelottaa. Uusi minuus ei synny heti, vaan kehosi ohessa myös minäkuvasi on muutoksessa.

Varo ihan kivaa elämää

Kompromisseja ei pidä tehdä oman hyvinvoinnin kustannuksella

Vastuulliseen aikuisuuteen kuuluu kyky tehdä kompromisseja. On osattava neuvotella, jotta pystyy elämään toisten kanssa. Mutta pystyäkseen elämään itsensä kanssa, on muistettava, että kompromisseja ei pidä tehdä oman hyvinvoinnin kustannuksella. Jos elämässä alkaa olla paljon sellaista, joka tuntuu enemmän taakalta kuin voimavaralta, voisi olla hyvä miettiä, miten tilanteen voisi muuttaa.

Podcastit

Laihdutuskuuri meni överiksi - "Minut elvytettiin ambulanssissa"

Laihdutusvimma vei Anitan kuoleman portille.

Oli elokuinen kesäjuhla. Tehokkaan kuurin hoikistama Anita otti muutaman lasillisen ja tuupertui. Ambulanssissa hänen vaatteensa leikattiin auki ja hänet elvytettiin. Överilaihduttaminen ei ole vain teinien ongelma - kuuskymppinenkin saattaa haksahtaa pikadieettien lumoon.

Mies puhuu ahmimisesta - "Kun perhe nukkuu, mopo karkaa käsistä"

Jussin ahmiminen alkoi jo pikkupoikana

Ahmimisongelmasta puhuvat yleensä naiset. Äijälle saattaa olla jopa ihan ok mättää miehekkäitä annoksia. Jussi alias blogaaja Läskimaija on syönyt hillittömiä määriä salassa jo pikkupojasta asti. Nyt hän on valmis murtamaan miehisen vaikenemisen. "Kyllä ahmimista esiintyy miehilläkin.

Vastaa ja vaikuta!

Mies! Miten hallitset painoasi? Vastaa Vaakakapinan kyselyyn

Mies! Mitä teet, kun haluat laihtua? Vastaa kyselyyn!

Myös miehet kokevat painetta laihduttamiseen. Lääkäri saattaa varoitella riskeistä - tai sitten kaverit kuittailevat kummun koosta. Millaisia muutoksia sinä teet, kun päätät pudottaa painoa? Miltä sinusta tuntuu, kun painoasi kommentoidaan? Ylen Vaakakapina selvittää miesten kokemuksia kyselyllä.

Painoindeksi romukoppaan – nyt tulee hyvinvointi-indeksi!

Painoindeksiin tuijottaminen voi heikentää hyvinvointia.

Ihminen on monimutkainen kokonaisuus, jonka mittaaminen pelkän pituuden ja painon suhteella ei kerro juuri mitään kokonaishyvinvoinnista, esimerkiksi henkisestä puolesta, onnellisuudesta – eikä välttämättä edes terveydestä. Vaakakapinan lähtölaukauksena lanseeraamme hyvinvointi-indeksin, jossa huomioidaan ihminen moniulotteisena kokonaisuutena.

Lopeta laihdutus, aloita elämä - mitä ihmettä?!

Tässä vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Vaakakapina tarjoaa vuoden 2017 aikana uudenlaisen näkökulman painonhallintaan ja hyvinvointiin. Saatat jo ihmetellä, miksi kehotamme lopettamaan laihduttamisen. Tässä vastaukset useimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Asiantuntijoiden tehtävät

Hyvinvointi on puheen lisäksi myös tekoja

Hyvinvointi edellyttää oikeita tekoja.

Teetkö asioita, jotka tuottavat sinulle mielihyvää? Vai onko aina niin kiire ja velvollisuudet kutsuvat, ettei oikeille hyvinvointiteoille jää aikaa? Hyvinvointiteot ovat tekoja, jotka tuottavat mielihyvää juuri sinulle. Ne edellyttävät usein joidenkin asioiden tai ihmisten karsimista elämästä. Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorva opastaa todellisten hyvinvointitekojen äärelle.

Omaa lajia etsimässä – voisiko kotijumppa olla sinun juttusi?

Kotijumppa madaltaa kynnystä liikunnan aloittamiseen.

Kotikuntoilu on helppo mutta usein hieman motivaatiota kysyvä tapa hakea tuntumaa liikkumisesta syntyvään mielihyvään. Kotiharjoittelu kannattaa aloittaa maltillisesti. Vaakakapinan personal trainer Timo Haikarainen muistuttaa, että lyhytkin jumppatuokio muutaman kerran viikossa on parempi kuin ei mitään.

Asiantuntijat

Vaakakapinan liikunta-asiantuntija Timo Haikarainen tietää, että vain matkan jatkaminen on tärkeintä

Personal trainer Timo Haikarainen tukenasi Vaakakapinassa.

"Aina voi vaikuttaa hyvinvointiinsa. Aina se ei kuitenkaan ole helppoa. Joskus tulee hetkiä, jolloin mikään ei maistu ja sohva houkuttaa kuin keidas kuivalla aavikolla. Jos sinulle käy näin, se ei ole sinun syysi. Se on normaali ilmiö meillä kaikilla", vahvistaa personal trainer Timo Haikarainen. Tutustu Timoon!

Vaakakapina: Mistä kaikki alkoi?
Vaakakapina: Mistä kaikki alkoi? vaakakapina

Puheenaiheena toukokuussa: #lupanäkyä

Lihavuustutkija Hannele Harjunen: Hyvinvoinnilla ja terveydellä tehdään bisnestä, ihmisten epävarmuudella rahastetaan

Ulkonäöllä on valtavan suuri vaikutus ihmisten elämään.

Ulkonäöllä on valtavan suuri vaikutus ihmisten elämään. Puhutaan paljon terveydestä ja hyvän fyysisen kunnon merkityksestä, mutta totuus on usein muuta. Terveyden tavoittelun sijaan monen juoksulenkin, salitreenin ja laihdutuskuurin takana on ulkonäköpaineet. Individualistisessa kulttuurissa itse itsensä käyntikorttina oleminen on yleistynyt ajatus. "Meillä on kauhean tiukka käsitys siitä, millainen ihminen on terve, urheilullinen, hyväkuntoinen tai viehättävä, ja tätä väärää kuvaa pitää saada aktiivisesti murrettua", sanoo lihavuustutkija Hannele Harjunen.

Vaakakapinan Yksisarvismuutokseen osallistunut Outi Suomilammi: "Tämä on alku itsensä hyväksymiselle!"

Outi Suomilammi sai iloa pulppuavat hiukset ja mielen.

Outi Suomilammin kotiin oli hautautunut "joku tylsä ja masentunut nainen" aivan vaivihkaa. Entinen hullutteleva ja värikäs tehopakkaus oli muuttunut harmaaksi hiirulaiseksi. Outi haki Vaakakapinan Yksisarvismuutokseen, koska koki, ettei ole enää olemassa. Päivä Jenny Lehtisen ja Saara Sarvaksen seurassa oli alku itsensä löytämislle ja hyväksymiselle.

Puheenaiheena huhtikuussa: #kasvurauha lapsille

"Älä koskaan puhu lapselle laihduttamisesta" – lue lastenpsykiatri Janna Rantalan neuvot painosta keskustelemiseen

Jos painosta pitää lapselle puhua, miten se kannattaa tehdä?

Valtakunnassa kaikki hyvin, kunhan lapset ja aikuiset pysyvät asetettujen kasvukäyrien ja painoindeksien sisäpuolella. Kaikki poikkeavuudet kyllä huomataan, ja niistä kerrotaan. Joskus aiheesta ja hyvin, usein aiheetta ja huonosti. Jos painosta pitää lapselle puhua, miten se kannattaa tehdä?

“Ihmiset eivät ymmärrä, miten paljon painopuhe satuttaa lasta.” – Ravitsemusasiantuntija Patrik Borg näkee työssään viiltävien kokemusten jäljet

Painopuhe satuttaa lasta ja heikentää painonhallintaa

Ravitsemusasiantuntija Patrik Borg tapaa asiakastyössään aikuisia, joilla on painonhallinnan vaikeuksia ja huono kehollinen itsetunto. Kun painonhallinnan historiaa käydään läpi, nousevat pintaan lapsuuden kokemukset. Sen lisäksi, että painopuhe voi satuttaa lasta syvästi, se myös heikentää painonhallinnan tuloksia.

Puheenaiheena maaliskuussa: Liikkuminen

Liikunta kuuluu kaikille! Vaakakapina jalkautuu liikuntapaikkoihin

Ylipainoisia liikkujia ei näy missään?! Tämä muutetaan.

Tiedäthän sen liikuntakuvaston, jossa pyykkilautavatsaiset kuntoilijat pullistelevat lihaksiaan tai poseeraavat pienen pienissä shortseissaan? Sosiaalinen media, mainokset ja aikakauslehdet ovat näitä kuvia täynnä. Olisi mahtavaa, jos esimerkiksi kuntokeskuksissa esillä olevat kuvat heijastelisivat myös sitä hyvää henkeä, jota ihan kaiken kokoiset liikkujat selvästi kokevat - tämä selviää Vaakakapinan kyselystä. Vaakakapina jalkautuu nyt kuntokeskuksiin!

Jenny Lehtinen: Tehokkuusajattelu tuhoaa liikunnan ilon

Unohdetaan tehokkuus ja etsitään iloa!

Miksi liikkumisen ryhtiliikkeet lopahtavat usein ennen kuin ovat kunnolla alkaneetkaan? Koska liikkumista on alettu harrastaa vääristä syistä. Keskeisin motivaattori on unohtunut – eli liikunnan ilo. Vaakakapinan kapinajohtaja Jenny Lehtinen päätyi kokemuksensa kautta vaihtamaan omia tapojaan liikkua.

Saara Sarvas: "Liikunta tekee minulle pahaa"

Mitä tapahtuu kun liikunnasta tulee mörkö?

"Olen elämäni aikana kuullut lukuisia kertoja, että kehon hikiseksi liikuttaminen tekee ihmiselle kaikin tavoin hyvää. Uskottelinpa muille mitä tahansa, minulle liikkumisen ykköstavoite on aina ollut selkeä. Läskiä on saatava tirisemään mahdollimman paljon, mahdollisimman lyhyessä ajassa. Olen ollut valmis rääkkäämään kehoani kestävyyden äärirajoille kaikin keinoin, ja sillä on ollut hintansa. Liikunnasta on tullut minulle mörkö, joka aiheuttaa jokaisella kohtaamisella vain enemmän pahaa."

Löydä liikunnanilo ja näytä se muillekin! #munlaji <3

Puheenaiheena helmikuussa: Lepo

Jenny Lehtinen: "Kuvittelin pärjääväni ilman unta"

Kapinajohtaja Jenny Lehtinen etsii kadonneita yöunia

Olen elämässäni pääsääntöisesti ajatellut, ettei haittaa jos en nuku tarpeeksi. Olen ollut aina se tyyppi, joka ei ole koskaan potenut lasten kanssa hirveää kroonista väsymystä - siitäkään huolimatta, että kaikki kolme lastani heräilivät ensimmäisinä elinvuosinaan öisin todella tiheään. Olen se tyyppi, joka voi kännykkäpelin takia laittaa kellon soimaan kahden tunnin välein läpi yön, jotta saa maksimaalisen hyödyn vuorokauden ajaksi lunastamastaan palvelusta. Olen ajatellut, että ei haittaa jos vähän heräilee. Tai ei nuku lainkaan.

"Tiesitkö, että sä oot tosi lihava?"

Kannattaako lihavalle kertoa, että hän on lihava?

"Huonot elämäntavat ja hyvinvoinnin laiminlyöminen kertovat jostain aivan muusta, kuin ihmisen halusta olla lihava. Oletko kysynyt, onko läheiselläsi kaikki hyvin? Selvittänyt, mitä ystävällesi oikeasti kuuluu? Voisitko auttaa häntä jossain? Onko ystäväsi elämä ja kalenteri liian täynnä, vai painaako häntä jokin henkilökohtainen asia?" kirjoittaa Saara Sarvas.

Mitä sinä pakenet kännykkääsi?

Älypuhelin täyttää läsnäolollaan tyhjät hetket.

"Kiire on helppo tapa paeta omien todellisten tuntemusten kohtaamista. Kiireen alle voi häivyttää tärkeän kysymyksen siitä, mitä minulle todella kuuluu. Helpompaa on ottaa kännykkä käteen ja naputella peukutuksia ja välttyä tajuamasta sitä, mitä oikeasti pitäisi tajuta", kirjoittaa psykologi Satu Lähteenkorva.

Puheenaiheena tammikuussa: Painonhallinta ja elämänmuutoksen aloittaminen

Ravitsemusasiantuntija Patrik Borg: Itsekuri ja syyllistyminen eivät auta laihtumaan

Pysyvään muutokseen pääsee aidolla motivaatiolla.

Syöminen on yksi ihmisen luonnollisimmista perustarpeista. Siitä huolimatta se aiheuttaa isoja ongelmia yhä useamman elämässä. Suklaakakkupalan syömisestä syyllistytään ja pieleen menneestä laihdutuskuurista syytetään itsekurin puutetta. Pysyviä ja parempia elintapoja ei kuitenkaan saavuteta itsekurilla vaan kestävään muutokseen tarvitaan aito motivaatio ja joustava mieli.

Liian suuri tavoite lannistaa! – Miten valitset oikean kokoisen tavoitteen itsellesi?

Lähes aina toteutumattomat tavoitteet ovat liian suuria.

“Ei mun edes kannata, kun en kuitenkaan onnistu!” Hyvin tyypillinen kommentti aloittajan suusta. Kukaan ei ole kuitenkaan tuomittu epäonnistumiseen. Kyse on todennäköisesti siitä, että tavoite on vain ollut joka kerta liian suuri. Vaakakapinan psykologi Satu Lähteenkorva opastaa, kuinka asettaa juuri oikeankokoisia tavoitteita itselleen.

Jos on nälkä, syö enemmän! – Tarkista, että nämä 10 asiaa toteutuvat syömisessäsi

Ravintoasiantuntija Patrik Borg hyvästä ateriarytmistä.

Ajatus dieetillä riutumisesta on vanhakantainen ja toimimattomaksi todettu. Elämäntapamuutoksen alkuvaiheessa riittää, että ruokarytmi on kohdillaan, sillä jo se hillitsee iltojen mielitekoa syödä kaikki, mikä syömäkelpoista on. Vaakakapinan ravintoasiantuntija Patrik Borg muistuttaa, että olennaisinta ei siis välttämättä ole mitä syö, vaan kuinka usein syö ja syökö tarpeeksi.

Uusimmat sisällöt - Vaakakapina

 • Tytti Shemeikka: "Sisäinen jumalatar löytyy ilman karvanpoistohöylää."

  Mitä oivalluksia 54 päivän karvankasvatusprojekti toi?

  Vaakakapinan toimittaja Tytti Shemeikka on ollut koko kesän poistamatta karvojaan. Mitä hänelle jäi ihmiskokeesta käteen? Kesäkuun alussa käynnistin ihmiskokeen ja uhosin olla sheivaamatta, nyppimättä ja vahaamatta koko kesän. Aloitin ihmiskokeen, koska kyllästyin siihen karvattoman naisen muottiin, johon mainosmaailma yrittää minua tunkea.

 • Vaakakapina on muuttanut käsityksen itsestä – Naiset kertovat kokemuksistaan

  Seitsemän naista kertoo, mitä Vaakakapina on heille antanut.

  Jenny ja läskimyytinmurtajat -yhteisössä on yli 30 000 jäsentä. Vaakakapinaa seuraa verkossa noin 24 000 ihmistä. Vertaistuen ja tsemppien määrä on valtava, armollisuuden tunteen opettelu itseä ja omaa kehoa kohtaan yhteinen tavoite. Millainen vaikutus yhteisöllä on ollut ja miten suhtautuminen itseen on muuttunut? Seitsemän naista kertoo omat kokemuksensa.

 • Vaakakapinan kesäjatkis, osa 7

  Vaakakapinan kesäjatkiksen seitesmäs osa!

  Vaakakapina julkaisee kahdeksanosaisen kesäjatkiksen, jonka kirjoittamiseen voi kuka tahansa osallistua Jenny ja Läskimyytinmurtajat -yhteisössä.

 • Vaakakapinan kesäjatkis, osa 5

  Vaakakapinan kesäjatkiksen viides osa!

  Vaakakapina julkaisee kahdeksanosaisen kesäjatkiksen, jonka kirjoittamiseen voi kuka tahansa osallistua Jenny ja Läskimyytinmurtajat -yhteisössä.

 • Vaakakapina kysyy: Millaista apua kaipaisit painonhallintaan?

  Lähetä terveisiä terveydenhuollon ammattilaisille!

  Oletko saanut hyviä neuvoja vai ollut vastaanottokäynnin jälkeen entistä hämmentyneempi? Miten terveydenhuollon ammattilaisten pitäisi sinun mielestäsi ottaa ylipaino puheeksi? Vastaa Vaakakapinan kyselyyn ja ole mukana muuttamassa tapaa, millä painonhallinnasta puhutaan.

 • Vaakakapinan kesäjatkis, osa 4

  Vaakakapinan kesäjatkiksen neljäs osa!

  Vaakakapina julkaisee kahdeksanosaisen kesäjatkiksen, jonka kirjoittamiseen voi kuka tahansa osallistua Jenny ja Läskimyytinmurtajat -yhteisössä.

 • Vaakakapinan kesäjatkis, osa 5

  Vaakakapinan kesäjatkiksen viides osa!

  Vaakakapina julkaisee kahdeksanosaisen kesäjatkiksen, jonka kirjoittamiseen voi kuka tahansa osallistua Jenny ja Läskimyytinmurtajat -yhteisössä.

 • #ihanvaankesän raikkain drinkki on tässä!

  Vietä #ihanvaankesä raikkaan raparperidrinkin äärellä!

  Vaakakapinan virkistävässä kesäjuomassa pääraaka-aineena on raparperisiirappi, jonka tekemiseen on hyvä varata reilu vartti aikaa. Siirapin itse tekeminen kannattaa, sillä juomasta tulee taivaallisen makuista!

 • Vaakakapinan kesäjatkis, osa 3

  Vaakakapinan kesäjatkiksen kolmas osa!

  Vaakakapina julkaisee kahdeksanosaisen kesäjatkiksen, jonka kirjoittamiseen voi kuka tahansa osallistua Jenny ja Läskimyytinmurtajat -yhteisössä.