Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta Vanhemmuus

Pääsisältö

Bussinkuljettaja vaati nuorta isää todistamaan, että vaunuissa on vauva – liikennöitsijä pyytää nyt anteeksi

Länsilinjoilla asiasta tullut palaute on otettu vakavasti. Yhtiö pyytää tapahtunutta anteeksi sosiaalisen median julkaisussa.

Sotkamossa muistetaan juhlavuoden vauvoja rahalla

Jokainen vuoden lopussa Sotkamossa kirjoilla oleva juhlavuoden vauva saa symbolisen rahasumman.

Mikkelin vauvaviikolla pikkuiset pääsevät kylpemään loruissa ja väreissä

Vauvoille ja vauvaperheille on ohjelmaa sekä päivällä että ilta-aikaan. Perjantaina vietetään kuudetta kertaa kansallista vauvan päivää.

Tutkijaryhmä: Rankka synnytyskokemus voi viedä lisääntymishalut iäksi – kävikö sinulle niin? Kerro tarinasi, teemme juttua

Suomalaisiin synnytyksiin pureutuva tutkimushanke on havainnut puutteita sekä traumaattisten synnytysten tunnistamisessa että jälkihoidossa.

Lapsiperheiden asuntojen koot palaamassa pandemiaa edeltävälle tasolle

Suomalaiset lapsiperheet ovat ostaneet koronapandemian aikana entistä enemmän vähintään neljän makuuhuoneen asuntoja. Nyt entistä useampi lapsiperhe jättää turhat neliöt ostamatta.

Lauantai 24.9.2022 (radio)

Liikenne venäjältä Suomeen. Rikollisjengien toiminta. Lapsiperheiden tuki. Metsämarssit. Sääennuste.

Tervola korottaa vauvarahan 12-kertaiseksi – 6 000 euron vauvaraha maksetaan viiden vuoden aikana

Vauvarahan saamisen edellytyksenä on, että perhe on kirjoilla Tervolassa. Vauvarahan saa, jos vauvan laskettu aika on vuonna 2023, vaikka hän syntyisikin tämän vuoden puolella.

Perhe irti penkistä: Yhdessä liikkeelle

Perheen yhdessä vietetty aika on tärkeää.

Härmänmaalla ja Soinissa ilmainen muskari lapsille

Kuntien tukema musiikkileikkikoulutoiminta helpottaa myös perheiden arkea, koska suurin osa muskariryhmistä kokoontuu hoitopäivän aikana päiväkodissa. Aiemmin muskariin lähdettiin iltaisin.

Anna Väisälä otti lapsensa pois päiväkodista, koska pelkää koronaa niin paljon – virus rajoittaa yhä monien suomalaisten elämää

Kun koronarajoitukset poistuivat kesäkuussa, monen elämä palasi nopeasti samaan kuin aiemmin: on juhlia, matkoja ja tapaamisia ihmisten kanssa. Kaikilla näin ei ole, vaan eristäytyminen on voinut jatkua nyt yli kaksi vuotta.

Yhä useampi vauva syntyy tien päällä – Pauliina Kankkunen synnytti paloaseman pihassa, koska sairaalaan oli liian pitkä matka

Matkasynnytykset ovat lisääntyneet viime vuosina, mutta ovat edelleen harvinaisia. Esimerkiksi Etelä-Savossa välimatkat ovat pitkiä, joten kätilö hyppää usein ambulanssin kyytiin.

Auli Viitalan kolumni: Satavuotiasta neuvolaa tekee mieli onnitella risupuskalla

Äidin mielenterveyshäiriö ei kiinnostanut neuvolaa, vaikka sen pitäisi puuttua lapsen terveysriskeihin, kirjoittaa Viitala.

Näihin lego-rakennelmiin on mennyt useita vuosia ja tuhansia euroja – Vierailimme Oulussa järjestettävässä lego-tapahtumassa, katso kuvagalleria

Oulun lego-tapahtumaan odotetaan viikonlopun aikana noin kolmetuhatta kävijää. Tapahtumassa voi muun muassa rakentaa legoja ja ihastella lego-harrastajien näytille tuomia teoksia.

Jyväskylä avasi alaikäisten päihdepalvelupolun nettiin – "Moni nuori salailee päihteidenkäyttöä täysi-ikäisyyteen asti"

Alaikäisten hakeutumista päihdepalveluihin halutaan Jyväskylässä helpottaa verkkopalvelun avulla. Nuorten päihdepalvelupolku neuvoo, miten ja mistä alaikäisen päihdeongelmiin saa parhaiten apua.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle

Viikon luetuimmat

  1. Lapset
  2. Kainuu
  3. Kotimaa
  4. Koulut
  5. Lapset