Hyppää pääsisältöön
Aihesivun Yle Beta pääkuva

Yle Beta

Yle Beta yhdistää teknologiat ja ilmiöt

Yle Beta on Ylen hautomo seuraavan sukupolven mediakokemuksille. Fokuksessamme on media-alan teknologioiden ja ilmiöiden tutkiminen, ja niiden vaikutus media-alan tulevaisuuteen. Yle Beta mahdollistaa media-alan merkittäviin ilmiöihin liittyvien kokeiden tekemisen yleläisille ja yhteistyökumppaneille.

Yle Beta on kokeillut toimintatapaansa nyt reilun vuoden verran. Pysähdyimme miettimään, miten tekemisemme viedään seuraavalle tasolle. Haastattelemalla projektin ydintekijöitä ilmeni selkeästi, että Beta näyttäytyy nyt yksittäisinä teknologisina kokeina, jotka eivät luontevasti yhdisty isompiin ilmiöihin ja trendeihin.

Uusi Yle Beta tehdään yhdessä kokeilemalla, iteroimalla ja tekemisen kautta oppimalla. Tarvitsemme uusia tapoja tuoda Yle Betan kokonaisuus näkyväksi ja ihmisille uusia tapoja osallistua sen tekemiseen. Olemme ryhtyneet yhdessä yhdessä kehittämään sekä verkkosivujamme ja tapahtumiamme että sitä miten toimimme.

Haluamme saada myös keskeisimmät Ylen ulkopuoliset kehittäjät mukaan Betan määrittelyyn ja tekemiseen heti alusta asti. Millaisia ajatuksia tulevaisuuden Yle Beta herättää sinussa? Miten sinä haluat olla mukana? Ota yhteyttä sähköpostilla info.beta@yle.fi

Kokeellinen visualisointi, kuinka ilmiöt ja trendit liittyvät toisiinsa

Osoita kursorilla palloja, niin saat tietoa kokeista ja niiden tekijät.

Kuljeta kursoria pallojen yli.

Ylen uusin uutistenlukija

Älykaiutinominaisuus on yksi Suomen ensimmäisistä.

Älykaiutinominaisuus on yksi Suomen ensimmäisistä.

Anna palautetta Yle Betasta


Tai lähetä sähköpostia info.beta@yle.fi.