Hyppää pääsisältöön

Tutustu Kipinään

Kipinä-kokeilu on tältä erää päättynyt

Kiitos kaikille Kipinä-kokeiluun osallistuneille! Kipinän voitti Juha Järän idea “Keskusteluohjelma lasten vieraannuttamisen lopettamisesta”. Idean jatkokehitys sisältökonseptiksi on käynnistymässä. Etenemistä voit seurata tällä sivustolla. Kipinän-palvelu sulkee ovensa viikolla. Kipinän anti on kuitenkin tallella (linkki materiaaliin on tulossa).

Kipinän käyttöehdot

Osallistumalla Kipinään olet mukana kehittämässä julkisen palvelun mediaa. Kipinä on avointa innovaatiota ja yhteiskehittelyä. Esittämiesi ja kehittelemiesi ideoiden ja ratkaisujen pohjalta muut - Yle, sen kumppanit ja muut Kipinän käyttäjät - voivat kehittää edelleen uusia ideoita, ideoiden erilaisia muunnelmia, ja lopulta tuotteita ja palveluja.

Ajankohtaista Kipinässä

Anna palautetta Yle Kipinästä

Teimme Yle Kipinän kevyen pilotin ennen kaikkea oppiaksemme mikä toimii ja ei toimi Kipinässä. Siksi Kipinään osallistujien palaute on äärimmäisen arvokasta, kun viemme Kipinä-konseptia eteenpäin Ylellä. Jos osallistuit Yle Kipinään, olisi hienoa, jos käyttäisit muutaman minuutin ja vastaisit lyhyeen palautekyselyyn viimeistään 9.3.2015 .

Seuraa Kipinää

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.

Info: Tässä oli aikaisemmin ulkoinen upotus. Se on valitettavasti nyt poistettu.