Hyppää pääsisältöön

Entisten nuorten sävellahja - keräyskohde

Tammikuussa: Syyrian lapset tarvitsevat apuasi

11,7 miljoonaa ihmistä Syyrian sisällä tarvitsee pikaisesti humanitaarista apua. Lähes puolet heistä on lapsia. Sota on vienyt monelta perheeltä kaiken. Lapsia kuolee ja vammautuu pommi-iskuissa jatkuvasti. Perheet ovat joutuneet pakenemaan kodeistaan, ja he ovat ajautuneet köyhyyteen menetettyään elinkeinonsa. Pelon, puutteen ja väkivaltaisuuksien keskellä eläminen traumatisoi lapsia syvästi.

Yli 7 000 lasta on surmattu vuosien 2013-2018 välillä, yli 3 000 lasta on värvätty aseellisiinryhmiin ja yli kaksi miljoonaa lasta ei pääse käymään koulua. Avun tarve on valtava.

UNICEFilla on yli 70 vuoden kokemus työskentelystä Syyrian kaltaisissa äärimmäisen vaikeissa olosuhteissa. Sodasta huolimatta työ on jatkunut myös Syyriassa. UNICEF johtaa maassa monia hätäaputyön osa-
alueita, kuten vesihuoltoa ja lasten koulutus- ja ravitsemustyötä.  

Sinä voit olla mukana antamassa Syyrian lapsille paremman tulevaisuuden. Auta lapsia kriisin keskellä ja toimi nyt. Lähetä tekstiviesti LAHJA numeroon 16110 ja lahjoita 10 euroa.

Voit myös lahjoittaa netissä osoitteessa unicef.fi.

Jokaisesta lahjoitetusta eurosta 73 senttiä käytetään lasten auttamiseen. Vain 27 senttiä menee keräysten toteuttamiseen ja välttämättömään hallintoon.

Lämmin kiitos avustasi.