Hyppää pääsisältöön

Entisten nuorten sävellahja - keräyskohde

Heinä- ja elokuussa 2019: SOS-Lapsikylä

SOS-Lapsikylän tavoitteena on auttaa heikoimmassa asemassa olevia lapsia ja nuoria sekä lisätä lapsiperheiden hyvinvointia Suomessa ja maailmalla. SOS-Lapsikylän ensisijaisena tavoitteena on tukea lapsia ja perheitä niin, että lapset voivat elää omassa kodissaan.

Silloin, kun tämä ei ole mahdollista, SOS-Lapsikylä tarjoaa lapselle mahdollisuuden kasvaa sijaisperheessä. Viime vuonna yli 200 lasta on saanut kauttamme sijaiskodin ja yli 500 lasta on saanut muita lastensuojelupalveluita.

SOS-Lapsikylän avulla apua tarvitseva lapsi voi elää tavallista, hyvää arkea ja saada tarvittaessa tukea traumaattisiin kokemuksiinsa. SOS-Lapsikylä on merkittävä lastensuojelujärjestö, joka toimii yli 130 maassa.

Osallistu keräykseen kotimaan lasten hyvinvoinnin edistämiseksi, lähetä tekstiviesti SOS numeroon 16499 (10€).

Syys- ja lokakuussa: Suomen Punaisen Ristin Nälkäpäivä-keräys

Nälkäpäivänä kerätään varoja Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Varoilla autetaan luonnonmullistusten ja sotien uhreja eri puolilla maailmaa sekä äkillisten onnettomuuksien uhreja Suomessa.

Voit osallistua lahjoittamalla rahaa esimerkiksi MobilePaylla numeroon 10900. Lue lisää osoitteessa nälkäpäivä.fi. Tule mukaan!

Tadzhikistanilainen tyttö vesiämpärien kanssa.
Tadzhikistanilainen Lailo haaveilee puhtaasta vedestä. Tadzhikistanilainen tyttö vesiämpärien kanssa. Kuva: Sakari Piippo Nälkäpäivä,Tadžikistan