Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta Yle Tapahtumat

Pääsisältö

Artikkelit

Pinja Pinkku Pinsku Sanaksenaho Aurora-tapahtumassa

Somevaikuttaja Pinkku Pinsku sai 13-vuotiaana enemmän häirintäviestejä kuin nyt: ”Mulle on kasvanut aika paksu nahka”

Ylen Aurora-tulevaisuustapahtuman yhtenä teemana oli tasa-arvo. Perjantaisessa keskustelussa käytiin läpi sosiaalisen median ahdistavaa puolta.

 Tommie Smith ja John Carlos palkintokorokkeella.

Miten urheilun kentillä taistellaan tasa-arvon puolesta? Testaa tietosi urheiluhistorian merkittävistä ihmisoikeusvoitoista

Urheilun kentillä tapahtuu paljon ihmisoikeusrikoksia niin maailmanlaajuisella kuin yksilölliselläkin mittakaavalla. Eri lajien parissa on kuitenkin tehty paljon työtä ihmisoikeuksien toteutumisen puolesta.

Ilmastoahdistuksen asiantuntija, lääkäri Hanna Rintala kaislikossa.

Lääkäri Hanna Rintala on ilmastoahdistuksen asiantuntija: "Ahdistus on viesti muutoksen tarpeesta"

Jopa kolme neljäsosaa nuorista tuntee surua luonnon monimuotoisuuden heikkenemisestä. Huoli ympäristöstä on kasvanut merkittävästi viime vuosien aikana. Ilmiö näkyy myös lääkäreiden vastaanotolla.

Ihminen puhuu mikrofoniin.

Merja Ylä-Anttila: "Ylen pitää keskustelun kautta hälventää pelkoja" – Aurora-tapahtuman teemoina tänä vuonna tasa-arvo ja ilmasto

Tapahtumassa on mukana yli 30 asiantuntijaa keskustelemassa. Voit lähettää kysymyksesi asiantuntijoille jo etukäteen. Keskustelua voi seurata paikan päällä Levillä tai Yle Areenassa.

Christoffer Strandberg ulkona villapaidassa kädet auki.

Vuoden positiivisin suomalainen on näyttelijä-juontaja Christoffer Strandberg – ”Aiemmin tällainen huomionosoitus olisi ollut taakka”

Christoffer Strandberg tunnetaan ainakin Masked Singer Suomesta, Putouksesta ja Tanssii tähtien kanssa -ohjelmasta. Hymyilevän hauskuuttajan rooli ei enää aiheuta paineita, mutta aiemmin on ollut toisin.

Aurora tapahtuma Levillä vuonna 2021.

Yle järjestää tulevaisuustapahtuman tunturissa – Auroran teemoina tänä vuonna ilmasto ja tasa-arvo

Levillä perjantaina 18.11. järjestettävä keskustelutapahtuma kokoaa merkittäviä puhujia kertomaan ratkaisuista tulevaisuuden suuriin kysymyksiin. Yle pyrkii Aurorassa luomaan tulevaisuuteen toivoa tiedon avulla.

Mikko Kekäläinen asuntoauton ratissa. Auton kyljessä värikkäät tarrat, joissa omenoita ja sieniä.

Kekäläisen kiertueella vietettiin yli 100 tuntia kotimaisen ruoan taitajien, tuottajien ja vaikuttajien kanssa

Mikko Kekäläinen kiersi syyskuun lopussa viisi päivää ympäri Suomen oppien muun muassa kotimaisesta satokaudesta, ruoan alkuperästä ja turvallisuudesta sekä ruokatuotannosta. Lähetys on nyt päättynyt.

Yle Areena logo.

Ystävät ja kollegat muistelivat Vesa-Matti Loirin elämää – "Veskun ansiosta tulevilla taiteilijoilla on helpompi hengittää"

Voit katsoa tästä artikkelista Vesa-Matti Loiri – taiteilija -muistolähetyksen parhaat palat.

Näytä lisää Olet sivulla 1, siirry seuraavalle sivulle