Hyppää pääsisältöön

Keräämme Barbie-muistoja!

Teemalauantait

Paholaisen palvelijoita

Scott Walker 1943–2019

David Bowie

David Bowien ensimmäiset vuodet olivat täynnä epäonnistumisia – uusi dokumenttielokuva kertoo mutkikkaasta tiestä tähtiin

Bowie-teemaillassa myös Cracked Actor ja A Reality Tour.

David Bowielle alkuvuonna omistettava pitkä Teemalauantai on jo rakas traditiomme. Vuoden 2019 illan avaa Bowien uran hapuilevista alkuvuosista kertova aivan tuore dokumenttielokuva. Sen jälkeen nähdään kuuluisa mutta Suomessa aiemmin esittämätön tv-dokumentti Cracked Actor vuodelta 1975. Illan täydentävät konserttitaltio A Reality Tour ja video Where Are We Now?

Teeman muotiviikko

André Leon Talleyn suuri kauneus ei sulaudu tapettiin

Uusi dokumentti kertoo tyylitaiturin voimauttavan tarinan.

André Leon Talley on iso musta mies, elämää suurempi hahmo ja tyylitaituri. Hänen nousunsa muodin huipulle on vaatinut ennakkoluulojen ja raja-aitojen murtamista. Uusi eloisa dokumenttielokuva kertoo hänen voimauttavan tarinansa.

Draamasarjoja

Minna Canth 175 vuotta

Elokuvia Teemalla

Hedy Lamarr

Mestarin menestysvinkit

American Epic

Laulumies

Merkkien jäljillä

Graalin maljasta emojeihin – uusi sarja avaa symbolien salat

Ella Kanninen ja Liisa Väisänen matkalla merkkien maailmaan.

Uusi sarja vie matkalle symbolien saloihin. Oppaina toimittaja Ella Kanninen ja tutkija Liisa Väisänen. Jaksot Teemalla keskiviikkoisin 30.1.2019 alkaen klo 21 ja TV1:ssä torstaisin klo 20. Koko sarja Areenassa pysyvästi. Kolmiot, emojit, paholaiskuvat, käsimerkit ovat ikivanhaa symbolien kieltä.

Elvis elää!

Parhaat musiikkidokumentit

Parrasvalot

Teema tanssii talvella 2019

Teeman jokavuotinen tanssifestivaali 20.1.–17.2.

Teema tanssii taas! Tanssia ruudussa sunnuntai-iltapäivisin 20.1.–17.2.

Ammatti: kirjailija

Egenland

Festarien tulevaisuus? Suosiotaan kasvattavalla hyvinvointifestivaalilla humallutaan vain rakkaudesta ja joogasta

"Krapulassa kotiin palaaminen on so last season."

Naurujoogaa, tantratyöpajoja, laulua ja vegaaniruokaa: Natural High Healing Festival kutsuu kävijät juhlimaan hyvinvointielämyksien parissa ja selvin päin. Digiaika ei tunnu vähentävän ihmisten tarvetta kokoontua yhteen, mutta vedetäänkö festareilla tulevaisuudessa viinin sijaan vihersmoothieita?

Romu-Heikki jahtasi pirtutrokareita, keräili roinaa ja rompetta ja oli paha suustaan – jätti jälkeensä luonnonsuojelualueen joka on vertaansa vailla

Romu-Heikki oli paitsi suuri persoona myös luonnonsuojelija.

Kuinka monesta suomalaisesta on kirjoitettu oma ooppera? Heikki Häyrynen oli Kerimäen legendaarinen nimismies, joka myös Romu-Heikkinä tunnetaan. Hänen ja Lilli-vaimonsa perintö, Hytermänsaarten luonnonsuojelualue, tarjoaa uniikin yhdistelmän historiaa ja luontoa – sekä räävittömiä tarinoita.

Tilaa Teeman kirje

Tilaa itsellesi Teeman Areena-poiminnat

Näin tilaat itsellesi Teeman kirjeen ja muuta Areena-infoa

Teeman kirje tuo sähköpostiisi säännöllisesti parhaita poimintoja Teeman tarjonnasta Areenassa, myös vain Areenassa katsottavia ohjelmia. Sen voit tilata helposti Yle Tunnuksen avulla. Tässä ohjeet!

Batman

Batman tulee taas

Batkanava on Teema ja Bat-aika tiistai kello 12.

Vaviskaa Gotham Cityn konnat ja Batmanin arkkiviholliset! Batman valtaa taas Teeman. Keväällä 2019 uusitaan sarjan 2. tuotantokausi. Joka tiistai kello 12 kaksi jaksoa kerrallaan samaan lepakkoaikaan samalla lepakkokanavalla.

Teema Twitterissä ja Facebookissa