Hyppää pääsisältöön

Teemalauantait

Punk!

Musiikkidokumentit

Scott Walker 1943–2019

Teeman elokuvafestivaali 2019

Jazzia!

HandMade Films – käsin tehtyä

Peter Sellers

Cary Grant

Keräsimme Barbie-muistoja!

Paholaisen palvelijoita

Parhaita elokuva- ja kulttuuridokumentteja

24 tuntia Euroopassa 25.–26.5.

Ville ja Loviisa ovat 24 tuntia Euroopassa -megadokumentin suomalaistähdet – lue, mitä heille kuuluu vuosi kuvausten jälkeen!

Luontokuvaajan ja cheerleaderin kuulumisia vuotta myöhemmin.

24 tuntia Euroopassa -megadokumentissa seurataan kahden suomalaisen, Villen ja Loviisan vuorokautta. Ville on intohimoinen luontokuvaaja Kainuusta, Loviisa maajoukkuetason cheerleader Helsingistä. Eurovaaliviikonloppuna Suomessa esitettävän dokumentin kuvauksista on kulunut noin vuosi. Mitä Villelle ja Loviisalle kuuluu nyt?

Teeman muotiviikko

André Leon Talleyn suuri kauneus ei sulaudu tapettiin

Uusi dokumentti kertoo tyylitaiturin voimauttavan tarinan.

André Leon Talley on iso musta mies, elämää suurempi hahmo ja tyylitaituri. Hänen nousunsa muodin huipulle on vaatinut ennakkoluulojen ja raja-aitojen murtamista. Uusi eloisa dokumenttielokuva kertoo hänen voimauttavan tarinansa.

Laulumies

Merkkien jäljillä

Graalin maljasta emojeihin – uusi sarja avaa symbolien salat

Ella Kanninen ja Liisa Väisänen matkalla merkkien maailmaan.

Uusi sarja vie matkalle symbolien saloihin. Oppaina toimittaja Ella Kanninen ja tutkija Liisa Väisänen. Jaksot Teemalla keskiviikkoisin 30.1.2019 alkaen klo 21 ja TV1:ssä torstaisin klo 20. Koko sarja Areenassa pysyvästi. Kolmiot, emojit, paholaiskuvat, käsimerkit ovat ikivanhaa symbolien kieltä.

Elvis elää!

Parhaat musiikkidokumentit

Ammatti: kirjailija

Egenland

Festarien tulevaisuus? Suosiotaan kasvattavalla hyvinvointifestivaalilla humallutaan vain rakkaudesta ja joogasta

"Krapulassa kotiin palaaminen on so last season."

Naurujoogaa, tantratyöpajoja, laulua ja vegaaniruokaa: Natural High Healing Festival kutsuu kävijät juhlimaan hyvinvointielämyksien parissa ja selvin päin. Digiaika ei tunnu vähentävän ihmisten tarvetta kokoontua yhteen, mutta vedetäänkö festareilla tulevaisuudessa viinin sijaan vihersmoothieita?

Romu-Heikki jahtasi pirtutrokareita, keräili roinaa ja rompetta ja oli paha suustaan – jätti jälkeensä luonnonsuojelualueen joka on vertaansa vailla

Romu-Heikki oli paitsi suuri persoona myös luonnonsuojelija.

Kuinka monesta suomalaisesta on kirjoitettu oma ooppera? Heikki Häyrynen oli Kerimäen legendaarinen nimismies, joka myös Romu-Heikkinä tunnetaan. Hänen ja Lilli-vaimonsa perintö, Hytermänsaarten luonnonsuojelualue, tarjoaa uniikin yhdistelmän historiaa ja luontoa – sekä räävittömiä tarinoita.

Tilaa Teeman kirje

Tilaa itsellesi Teeman Areena-poiminnat

Näin tilaat itsellesi Teeman kirjeen ja muuta Areena-infoa

Teeman kirje tuo sähköpostiisi säännöllisesti parhaita poimintoja Teeman tarjonnasta Areenassa, myös vain Areenassa katsottavia ohjelmia. Sen voit tilata helposti Yle Tunnuksen avulla. Tässä ohjeet!

Batman

Batman tulee taas

Batkanava on Teema ja Bat-aika tiistai kello 12.

Vaviskaa Gotham Cityn konnat ja Batmanin arkkiviholliset! Batman valtaa taas Teeman. Keväällä 2019 uusitaan sarjan 2. tuotantokausi. Joka tiistai kello 12 kaksi jaksoa kerrallaan samaan lepakkoaikaan samalla lepakkokanavalla.

Teema Twitterissä ja Facebookissa