Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta Journalistit

Pääsisältö

Teemme luotettavaa ja riippumatonta journalismia

Journalistiseen joukkoomme kuuluu muun muassa toimittajia, kuvaajia, graafikoita, kirjeenvaihtajia, koodareita, tuottajia ja päälliköitä. Olemme ihmistä lähellä sekä kotimaassa että maailmalla: Ylen toimittajana voit työskennellä yhtä hyvin Inarissa kuin vaikkapa Pekingissä.

Yleläisenä olet mukana toteuttamassa ainutlaatuista tehtäväämme: lisäämässä ymmärrystä toisistamme ja maailmasta sekä vahvistamassa suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria.

Tätä meillä tehdään

  • Uutisia ja ajankohtaisohjelmia paikallisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti. Toimimme 31 paikkakunnalla ympäri Suomen sekä neljässä eri maanosassa. Vastaamme uutisoinnista myös kriisi- ja poikkeusaikoina.

  • Suomen monipuolisimpia sisältöjä. Tuotamme ja välitämme muun muassa urheilu-, viihde-, draama-, kulttuuri-, tiede-, terveys- sekä politiikka-aiheisia sisältöjä – lasten- ja nuortenohjelmia unohtamatta.

  • Tasa-arvon, saavutettavuuden ja monimuotoisuuden kannalta merkittäviä ohjelmia ja palveluita – ainoana maassamme.

  • Monimediaista työtä. Pääset työssäsi tekemään sisältöjä niin verkkoon, televisioon, radioon, someen kuin myös Yle Areenaan.

  • Moniammatillista yhteistyötä. Kukaan ei tee juttuaan yksin, vaan yhden jutun tai tuotteen takana on aina joukko alansa huippuammattilaisia.

  • Suuria yhteisöllisiä elämyksiä. Esimerkiksi Linnan juhlat, Uuden Musiikin Kilpailu UMK ja erilaiset urheilun arvokisat kiinnostavat ja yhdistävät yleisöjä.