Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta Ohjelmistokehitys- ja data-asiantuntijat

Pääsisältö

Tule rakentamaan suomalaisten rakastamia palveluita, jotka naapurisikin tietää!

Oli kyseessä sitten olympialaiset, vaalit, Linnan juhlat, merkittävimmät uutistapahtumat tai Euroviisut, meidän porukalla on siinä näppinsä pelissä. Mistään pienen piirin hommasta ei ole kyse, sillä palvelumme tavoittavat lähes 4 miljoonaa suomalaista viikoittain.

Näistä olemme erityisen ylpeitä:

  • Miljoonaluokan palvelut. Teemme digitaalisia palveluita koko kansalle ja mahdollistamme Ylen sisällöt uutisista Areenan asia- ja viihdeohjelmiin. Haluamme tehdä järjestelmämme viimeisen päälle hyvin. Kaikki tietysti sanovat niin, mutta esimerkiksi uutispalveluidemme ja Areenan pitää oikeasti toimia tilanteessa kuin tilanteessa. Tämä tarkoittaa sitä, että meillä on suuri vastuu tehdä asiat oikein.

  • Hyvä devauskulttuuri, joka on kehittäjiemme rakentama. Toimimme yhteisöohjautuvasti ja tiimimme ovat autonomisia. Tiimit päättävät itse työskentelytavoistaan, teknologiavalinnoistaan sekä teknisten haasteiden ratkomisesta. Palveluista vastataan kokonaisvaltaisesti aina konseptoinnista ja designista tuotantoonvienteihin ja arkkitehtuuriin asti.

  • Reilu palkitseminen. Toisin kuin usein luullaan, maksamme alan isojen toimijoiden kanssa linjassa olevaa palkkaa. Lisäksi palkitsemme kollegoitamme muun muassa kulttuurimme ja yhteisömme kehittämisestä, toisten auttamisesta sekä omalla vastuualueella tehdystä hyvästä työstä.

  • Mahdollisuus kasvaa ja kehittyä. Työkavereiksi saat alansa osaavimpia ammattilaisia ja vastuuta juuri sen verran kuin tuntuu sopivalta. Urautumista ei tarvitse pelätä, sillä siirtyminen tiimistä toiseen on tehty helpoksi ja urakehityksestä pidetään huolta. Esimerkkeinä mainittakoon kasvu kehittäjästä arkkitehdiksi ja polku devaajasta valmentajan rooliin. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden osallistua haluamiisi koulutuksiin niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

  • Aikaa tärkeille asioille. Haluamme, että elämääsi mahtuu muutakin kuin työ. Hommia tehdään joustavasti muun elämän ehdoilla, etätyöt onnistuvat mainiosti eikä projektikohtaisista tunneista tarvitse pitää kirjaa. Asiantuntevat PO:mme puolestaan pitävät huolen siitä, että meillä on aikaa tehdä työmme laadukkaasti.

  • Maailmanluokan OPS-tiimi, jonka ansiosta meillä on helppo toimia kehittäjänä. Koodipohjainen inframme on viety pitkälle ja OPS-tiimimme huolehtii siitä, että työkalut vastaavat tarpeeseen. Sinun ei tarvitse murehtia, kuinka viet softasi tuotantoon, vaan voit keskittyä olennaiseen.