Hyppää pääsisältöön
Suomen suosituimpia sisältöjä verkkoon, televisioon ja radioon. Tee työtä, jolla on merkitystä kaikille suomalaisille.

Sisältöä aiheesta Kesätoimittajaksi

Pääsisältö

Miksi meille?

Pääset työskentelemään Suomen suurimpaan ja monipuolisimpaan mediataloon. Yhteinen tehtävämme on lisätä ymmärrystä toisistamme ja maailmasta sekä vahvistaa suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria. 

Tässä työssä teet uutisia Suomen suosituimpiin kanaviin verkkoon, radioon ja televisioon. Sisältömme tavoittavat 96 prosenttia suomalaisista joka viikko.

Tarjoamme modernit työvälineet sekä jatkuvan oppimisen kulttuurin, jossa innostetaan luovuuteen ja annetaan tilaa uusille ideoille.

Oletko etsimämme tekijä?

Tunnistat merkityksellisiä uutisaiheita, osaat hankkia tietoa monipuolisesti ja ymmärrät lähteiden sekä kontekstoinnin tärkeyden uutistyössä. 

Olet perillä yhteiskunnallisista tapahtumista sekä ilmiöistä. Jaat kanssamme tärkeimmät arvomme ja periaatteemme, joita ovat riippumattomuus, luotettavuus, reiluus ja ihmisen arvostaminen.

Sinulla on mahdollisesti journalismin tai viestinnän korkeakoulututkinto tai olet alan opiskelija. Tärkeintä on kuitenkin palo uutisjournalismia kohtaan, joten voit hakea tehtävään myös muulla soveltuvalla koulutustaustalla.

Uutisia taloudesta, kulttuurista, politiikasta, urheilusta...

Hae uutis- ja ajankohtaistoimintaan

Tule kesätöihin Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan sykkeeseen Helsingin Pasilaan. Teemme uutisia kaikille julkaisualustoille, kaikista aiheista: ilmastonmuutoksesta työelämään, rahankäytöstä kulttuuriin, Suomesta ja maailmalta. 

Työskentelet Pasilan suomenkielisissä toimituksissa, joita ovat talous ja arki, politiikka ja yhteiskunta, tiede, terveys ja elämäntapa, kulttuuri, maailma, keskustoimitus, Yle Helsinki sekä ajankohtaistoimitus. Sinulla on mahdollisuus päästä toimittajaksi myös TV- ja radiolähetyksiin. 

Työssäsi kerrot uutisia suomalaisille yhteiskuntamme kehityksestä, elämänmenon muutoksista ja ihmiskunnan isoista haasteista.

Haku päättyi 17.1.2021. Löydät muut avoimet tehtävämme osoitteesta rekry.yle.fi.

Hae urheilutoimitukseen

Tule kesätöihin Ylen urheilutoimitukseen Helsingin Pasilaan. Meillä pääset tekemään uutisia ja nostamaan urheilumaailman puheenaiheita verkossa, radiossa ja televisiossa.

Urheiluvuosi 2021 on täynnä isoja odotuksia, kun kesän kalenterissa ovat historialliset jalkapallon EM-kisat ja maailman suurin urheilujuhla, kesäolympialaiset Tokiossa. Sinulla on mahdollisuus päästä kertomaan suurelle yleisölle urheilukesän kohokohdista digitaalisissa palveluissa ja lähetyksissä. 

Yle Urheilussa tehdään suomalaisten arvostamia klassikoita, kuten Urheiluruutua, Urheiluradiota ja teksti-tv:tä, mutta myös uusia digitaalisia palveluita ja kunnianhimoisia verkkototeutuksia.

Haku päättyi 17.1.2021. Löydät muut avoimet tehtävämme osoitteesta rekry.yle.fi.