Hyppää pääsisältöön
Tee työtä, joka lisää ymmärystä toisistamme ja maailmasta. Meillä teet Suomen kiinnostavimpia sisältöjä verkkoon, televisioon ja radioon.

Sisältöä aiheesta Kesätoimittajaksi

Pääsisältö

Miksi juuri Ylelle?

Kesätoimittajana teet uutisia verkkoon, radioon ja televisioon. Tuuraat lomailevaa, kokenutta toimittajakollegaasi kesälomien ajan, mutta ei hätää – saat työhösi kattavan perehdytyksen. Lisäksi saat reippaasti vastuuta sekä upean mahdollisuuden kehittyä ammattilaisena omien vahvuuksiesi ja kiinnostuksesi mukaisesti.

Pääset osaksi Suomen monipuolisinta luovan työn yhteisöä, jossa työkavereinasi toimivat maamme parhaat ammattilaiset Tammisaaresta Inariin. Saat työsi tueksi kannustavan työyhteisön, modernit työvälineet sekä jatkuvan oppimisen kulttuurin, jossa kokeillaan rohkeasti uutta.

Toteutat kanssamme ainutlaatuista tehtäväämme – lisäämme ymmärrystä toisistamme ja maailmasta, vahvistamme suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria. Työlläsi on merkitystä kaikille suomalaisille, niin arjessa kuin juhlassa.

Mitä odotamme sinulta?

Sytyt journalismista ja olet perillä yhteiskunnallisista tapahtumista sekä ilmiöistä. Tunnistat merkityksellisiä uutisaiheita, osaat hankkia tietoa monipuolisesti ja ymmärrät lähteiden sekä kontekstoinnin tärkeyden uutistyössä. Teet työtäsi journalististen periaatteiden ja arvojemme mukaisesti: riippumattomasti, luotettavasti ja ihmistä arvostaen.

Opiskelet journalismia tai viestintää korkeakoulussa joko pää- tai sivuaineena, tai olet vastavalmistunut alalle. Lisäksi sinulle on jo kertynyt kokemusta vastaavista tehtävistä, esimerkiksi aiemman kesätyön kautta.

Olet myös kiva työkaveri, valmis oppimaan ja jakamaan osaamistasi muille.

Uutisia taloudesta, kulttuurista, politiikasta, urheilusta, ilmiöistä...

Hae Uutis- ja ajankohtaistoimintaan

Tule kesätöihin Ylen Uutis- ja ajankohtaistoiminnan sykkeeseen! Pääset tekemään uutisia monipuolisesti eri julkaisualustoillemme ja eri aiheista, tehtävän ja toimituksen mukaan. Aiheet vaihtelevat terveydestä tieteeseen, ilmastonmuutoksesta työelämään, taloudesta kulttuuriin ja politiikasta ilmiöihin – Suomesta ja maailmalta.

Pasilan suomenkielisiä toimituksiamme ovat: talous ja arki, politiikka ja yhteiskunta, tiede, terveys ja elämäntapa, kulttuuri, maailma, uutisdeski, aamun prime time -toimitus sekä ajankohtaistoimitus. Haemme myös kesätoimittajia aluetoimituksiimme Helsingissä, Kuopiossa, Kokkolassa, Joensuussa, Lappeenrannassa, Kotkassa, Vaasassa ja Jyväskylässä.


Haku päättyi 16.1.2022. Löydät muut avoimet tehtävämme osoitteesta rekry.yle.fi.

Hae urheilutoimitukseen

Tule tekemään Ylen urheilukesää 2022! Tuleva kesä tuo mukanaan paljon kohokohtia, kun kalenterissa ovat jalkapallon naisten EM-kisat ja kahdet yleisurheilun arvokisat. Teemme Yle Urheilussa uusia digitaalisia palveluita ja kunnianhimoisia verkkototeutuksia sekä suomalaisten arvostamia klassikoita, kuten Urheiluruutua, Urheiluradiota ja teksti-tv:tä.

Kesätoimittajana pääset välittämään yleisöillemme urheilun merkittävät uutiset ja puheenaiheet, sykähdyttävimmät hetket ja kiehtovat tarinat. Teet sisältöjä niin ilmiöistä, lajeista kuin ihmisistä kaikille alustoillemme verkkoon, televisioon ja radioon.

Tehtävä sijoittuu Ylen urheilutoimitukseen Helsingin Pasilaan. Tukenasi on osaava ja kokenut tiimi, jonka tekemistä yhdistää intohimo urheiluun ja innostunut joukkuehenki.


Haku päättyi 16.1.2022. Löydät muut avoimet tehtävämme osoitteesta rekry.yle.fi.