Hyppää pääsisältöön
Ylen lähetystekniikkan tiloja Pasilassa.
Ylen lähetystekniikkan tiloja Pasilassa. Yle Uutiset,studiot,lähetystekniikka,kamerat,näytöt,yleläisiä

Olemme kaikkia suomalaisia varten

Yle on suomalaisten oma julkisen palvelun mediayhtiö. Autamme ymmärtämään maailmaa, tarjoamme tietoa ja elämyksiä, viihdytämme ja sivistämme.
Tarjontamme on kaikkien saatavilla yhtäläisin ehdoin varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta. Tämä on tärkeä, meille asetettu tehtävä ja yleläisten yhteinen päämäärä. Tavoitamme kaikki suomalaiset joka päivä.

Yle näkyy, kuluu ja tuntuu

Meillä tehdään Suomen suosituimpia sisältöjä verkkoon, televisioon ja radioon. Tuomme suomalaisten koteihin Linnan juhlat, uutisia, urheilun arvokisoja, draamaa, asiaohjelmia ja viihdettä sekä tietenkin Pikku Kakkosen. Meillä on kunnia olla osa suomalaisten arkea ja juhlaa.

Yle <3 suomalaiset

Parasta työssämme ovat kohtaamiset suomalaisten kanssa ja vuoropuhelu heidän kanssaan – se inspiroi, uudistaa ja on työn suola.

Suomalaisetkin tuntuvat pitävän meistä. Olemme Suomen arvostetuin mediabrändi ja Yle Areena maan arvostetuin brändi verkossa. Suomalaisista 95 % katsoo meidän onnistuneen julkisen palvelun tehtävässämme. Haluamme kuitenkin palvella vieläkin paremmin.

Työ on tosi merkityksellistä, kun tajuaa että sillä on parhaassa tapauksessa väliä miljoonille ihmisille ja tälle yhteiskunnalle.― Aki, Yle News Lab
Tuntuu, ettei edes tekisi töitä, kun meillä on niin superporukka ja rautaisia ammattilaisia tiimissä. Meillä on joka päivä hauskaa, mutta töitä tehdään täysillä. Kaikkien ääni tulee kuuluviin ja yhteisö on tasa-arvoinen.― Emma, Yle Kioski
Det är vi som arbetar på Yle som ska stå för den aktiva sidan i dialogen med publiken.― Maria, Yle Hämeenlinna
Meidän pitää koko ajan miettiä, miten me voidaan paremmin kertoa asioita ihmisille.― Laura, Svenska Yle
Ylen arkistotyöntekijöitä Luovassa talossa
Ylen arkistotyöntekijöitä Luovassa talossa Yle,arkistot,yle arkisto
Toimittaja Ylen radio-toimituksessa
Toimittaja Ylen radio-toimituksessa Yle,radio-ohjelmat,toimittajat,radio-toimitus
Ompelija Ylen puvustamossa
Ompelija Ylen puvustamossa Yle,puvustamo

Maan monipuolisin luovan työn yhteisö

Meillä työskentelee toimittajia, kuvaajia, digikehittäjiä ja muita tekniikan- ja media-alan ammattilaisia. Töitä ja sisältöjä tehdään eri kielillä. Meille on tärkeää olla siellä, missä tapahtuu. Siksi vaikutamme 25 paikkakunnalla ympäri Suomen Tammisaaresta Inariin.

Meillä pääset kehittämään osaamistasi

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä media-alan näköalapaikalla. Meillä on rohkea kokeilemisen kulttuuri ja intohimoisia huippuosaajia. Tuemme ketteriä työtapoja ja joustavaa työtä. Palkitsemme tavoitteiden saavuttamisesta ja onnistumisista. Pidämme huolta työntekijöidemme jaksamisesta ja tarjoamme terveys- ja hammashuollon etuja, liikuntapalveluja ja kerhotoimintaa.

Luomme uutta

Olemme media-alan edelläkävijöitä ja mukana alan muutoksissa kotimaassa ja kansainvälisesti. Kehitämme uusia tapoja olla läsnä, kertoa tarinoita ja koskettaa. Palvelumme helpottavat median käyttöä ja sujuvoittavat arkea. Tavoitteemme on olla maailman paras julkisen palvelun media!

Millainen olisi Sinun tarinasi? Katso avoimet työpaikkamme.

Kesätyöt, harjoittelu ja TET Ylellä

Meille voit päästä kesätöihin, harjoitteluun tai TET:iin

Meille voit päästä kesätöihin, harjoitteluun tai TET:iin. Tutustu avoimiin kesätyö- ja harjoittelupaikkoihin tai lähetä meille avoin hakemus.

Lue lisää

Tällainen Yle on työnantajana

Ylen yleisin tehtävä on toimittaja.

Työllistämme suoraan ja välillisesti tuhansia suomalaisia ja vahvistamme luovan alan elinvoimaa. Miten toteutuu tasa-arvo, miten tuemme työhyvinvointia, miten työstä palkitaan?

Ylen vastuullisuus

Yhteiskuntavastuun verkkokertomus

Vastuullisuus on Ylen julkisen palvelun tehtävän ja arvopohjaisen toiminnan ydintä. Kerromme näillä sivuilla Ylen vastuullisesta toiminnasta vuonna 2017 GRI G4-ohjeiston mukaan.