Hyppää pääsisältöön

Olemme kaikkia suomalaisia varten

Yle on suomalaisten oma julkisen palvelun mediayhtiö. Autamme ymmärtämään maailmaa, tarjoamme tietoa ja elämyksiä, viihdytämme ja sivistämme.

Tarjontamme on kaikkien saatavilla yhtäläisin ehdoin varallisuudesta ja asuinpaikasta riippumatta. Tämä on tärkeä, meille asetettu tehtävä ja yleläisten yhteinen päämäärä. Tavoitamme suomalaisista 96 % joka viikko.

Yle näkyy, kuuluu ja tuntuu

Meillä tehdään Suomen suosituimpia sisältöjä verkkoon, televisioon ja radioon. Tuomme suomalaisten koteihin Linnan juhlat, uutisia, urheilun arvokisoja, draamaa, asiaohjelmia ja viihdettä sekä tietenkin Pikku Kakkosen.

Meillä on kunnia olla osa suomalaisten arkea ja juhlaa.

Yle <3 suomalaiset

Parasta työssämme ovat kohtaamiset suomalaisten kanssa ja vuoropuhelu heidän kanssaan – se inspiroi, uudistaa ja on työn suola.

Suomalaisetkin tuntuvat pitävän meistä. Olemme Suomen arvostetuin mediabrändi ja Yle Areena maan arvostetuin brändi verkossa. Suomalaisista 92 % katsoo meidän onnistuneen julkisen palvelun tehtävässämme. Haluamme kuitenkin palvella vieläkin paremmin.

Ylen arkistotyöntekijöitä Luovassa talossa
Ylen arkistotyöntekijöitä Luovassa talossa Yle,arkistot,yle arkisto
Miehiä ja naisia palaverissa pöydän ääressä Yle Uutisissa
Miehiä ja naisia palaverissa pöydän ääressä Yle Uutisissa Kuva: Ilmari Fabritius Yle,Yle Uutiset,yleläisiä
Ylen kameramies kuvaa ulkona.
Ylen kameramies kuvaa ulkona. Kuva: Ilmari Fabritius / Yle Kameramies,kamerat,yleläisiä

Maan monipuolisin luovan työn yhteisö

Meillä työskentelee toimittajia, kuvaajia, digikehittäjiä ja muita tekniikan- ja media-alan ammattilaisia. Töitä ja sisältöjä tehdään eri kielillä. Meille on tärkeää olla siellä, missä tapahtuu. Siksi vaikutamme 25 paikkakunnalla ympäri Suomen Tammisaaresta Inariin.

Meillä pääset kehittämään osaamistasi

Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä media-alan näköalapaikalla. Meillä on rohkea kokeilemisen kulttuuri ja intohimoisia huippuosaajia. Tuemme ketteriä työtapoja ja joustavaa työtä. Palkitsemme tavoitteiden saavuttamisesta ja onnistumisista. Pidämme huolta työntekijöidemme jaksamisesta ja tarjoamme terveys- ja hammashuollon etuja, liikuntapalveluja ja kerhotoimintaa.

Luomme uutta

Olemme media-alan edelläkävijöitä ja mukana alan muutoksissa kotimaassa ja kansainvälisesti. Kehitämme uusia tapoja olla läsnä, kertoa tarinoita ja koskettaa. Palvelumme helpottavat median käyttöä ja sujuvoittavat arkea. Tavoitteemme on olla maailman paras julkisen palvelun media!

Kesätyöt, harjoittelu ja TET Ylellä

Meille voit päästä kesätöihin, harjoitteluun tai TET:iin

Meille voit päästä kesätöihin, TET-jaksolle tai korkeakouluharjoitteluun! Voit hakea paikkoja keskitetysti kolmesti vuodessa: helmikuussa, toukokuussa ja lokakuussa.

Lue lisää

Vastuullinen toiminta

Vastuullisuus on Ylen julkisen palvelun tehtävän ja arvopohjaisen toiminnan ydintä. Tutustu vastuulliseen toimintaamme.