Hyppää pääsisältöön

Ympyrä 1

Ympyrä 2

Ympyrä 3

Yle on Suomen monipuolisin luovan työn yhteisö

Yle on julkisen palvelun mediayhtiö ja maan suurin luovan työn yhteisö. Teemme töitä ja sisältöjä monilla eri kielillä.

Työllistämme ammattilaisia toimittajista maskeeraajiin ja verkon kehittäjiin ympäri Suomen. Toimimme yhdessä kumppaneiden kanssa. Meillä pääset kehittämään osaamistasi.

Yle on media-alan edelläkävijä ja rohkea uudistaja.

Tee työtä, jolla on merkitys

Ylen tehtävänä on vahvistaa suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria.

Varmistamme, että kaikilla suomalaisilla on yhtäläiset mahdollisuudet saada tietoa, kokea elämyksiä, viihtyä sekä sivistää ja kehittää itseään. Suomalaiset luottavat Yleen ja pitävät meitä merkityksellisenä.

Olemme läsnä suomalaisten arjessa ja juhlassa.

Linkki avoimet työpaikat-listaukseen

Yleläiset kertovat

Aki Kekäläinen: Vaikea kuvitella firmaa, joka voisi puhutella minua enemmän kuin Yle

Aki Kekäläinen on Yle News Labin verkkokehityksen päällikkö.

"Me tehdään Uutisvahtia, yle.fi-uutisia, yle.fi:tä ja vaalikonetta sekä pienempiä, kokeilevia hankkeita kuten Voitto-robottia. Sillä, onnistunko työssäni vai en, on väliä parhaimmillaan miljoonille ihmisille ja tälle yhteiskunnalle. Työ on tosi merkityksellistä.”

– Aki Kekäläinen, verkkokehityksen päällikkö, Yle News Lab

Meillä töissä

Ylen arvot

Arvomme ovat riippumattomuus, luotettavuus ja ihmisen arvostaminen. Keskustelukulttuurimme on avoin ja tasa-arvoinen.

Seuraamme henkilöstön työtyytyväisyyttä säännöllisesti Hyvä työpäivä Ylessä -kyselyllä. Vuonna 2017 työntekijöiden antama kokonaisarvosana asteikolla 1–5 oli 3,74.

Tasa-arvo

Kiinnitämme huomiota tasa-arvon toteutumiseen sekä sisällöissä että henkilöstössä. Meillä naisten keskipalkka on 96,2 prosenttia miesten keskipalkasta. Vakinaisesta henkilöstöstä naisia on 49 prosenttia, esimiestehtävissä 50 prosenttia.

Olemme tehneet tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelman vuodelle 2018–2019.

Kokeilukulttuuri

Ylessä on rohkea kokeilemisen kulttuuri. Monipuolinen tehtäväkenttämme tarjoaa mahdollisuuksia kehittää osaamista yhdessä eri alojen ammattilaisten kanssa.

Meillä pääset haastamaan itsesi ja kehittymään vieläkin paremmaksi. Tuemme ketteriä työtapoja ja käytämme yhteisöllisiä työvälineitä.

Lue lisää

Tällainen Yle on työnantajana

Ylen yleisin tehtävä on toimittaja.

Työllistämme suoraan ja välillisesti tuhansia suomalaisia ja vahvistamme luovan alan elinvoimaa. Miten toteutuu tasa-arvo, miten tuemme työhyvinvointia, miten työstä palkitaan?

Ylen vastuullisuus

Yhteiskuntavastuun verkkokertomus

Vastuullisuus on Ylen julkisen palvelun tehtävän ja arvopohjaisen toiminnan ydintä. Kerromme näillä sivuilla Ylen vastuullisesta toiminnasta vuonna 2017 GRI G4-ohjeiston mukaan.