Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta Olet osa jotain suurempaa

Pääsisältö

Eri ihmisiä kuvassa. Alhaalla teksti Olet osaa jotain suurempaa. Du är en del av något större.

Olet osa jotain suurempaa

Olet osa jotain suurempaa on Ylen kampanja, jolla haluamme herättää ajattelemaan mikä meitä kaikkia lopulta yhdistää. Merkityksellisyyden luominen ja yhteenkuuluvuuden tunne ovat Ylen julkisen palvelun tehtävän ytimessä.

Kampanja kestää muutaman vuoden ja sen aikana teemme tekoja yhdessä suomalaisten kanssa. Haluamme lisätä suomalaisten ymmärrystä toisistaan sekä vahvistaa demokratiaa.

Tällä sivulla voit tutustua kampanjan materiaaleihin, jotka näkyvät ja kuuluvat Ylen kanavilla ja verkossa.

Du är en del av något större

Du är en del av något större är Yles kampanj genom vilken vi vill väcka tankar kring det som slutligen förenar oss alla. Att skapa relevans och en känsla av samhörighet är kärnan i Yles public service-uppdrag.

På denna sida kan du bekanta dig med kampanjens material som syns och hörs på Yles kanaler och på webben.

Julkista palvelua poikkeusoloissa

Yle kertoo uniikeilla animaatioilla teoista, joita yhtiö on tehnyt tukeakseen suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria poikkeusoloissa.

Tilasimme kampanjan visuaalinen toteutuksen suomalaisilta kuvittajilta. Kampanja näkyy Ylen tileillä sosiaalisessa mediassa kevään aikana.

12 s

Musiikki

Monelleko keikalla olet osallistunut viime viikkoina kotisohvaltasi? Kun korona tyhjensi keikkalavat, lisäsimme kotimaisen musiikin määrää kanavillamme ja kutsuimme maan ykkösartistit esiintymään Olohuoneeseen, jotta sinä voisit nauttia olosta omassasi.

Tämän animaation on kuvittanut Ilona Partanen.

14 s

Uutiset

Tiesitkö, että koronasta liikkuu ennätysmäärä valeuutisia? Oikea tieto on paras mahdollinen suoja myös heille, jotka tekevät työtään altistumisuhassa. Sen vuoksi lisäsimme sekä uutislähetystemme määrää että kieliä, joilla uutisia teemme.

Tämän animaation on kuvittanut Jenna Seikkula.

14 s

Etäopiskelu

Onneksi koronteeni ei tarkoita sitä, ettei voisi opiskella. Oppimisen materiaaleja löydät Yle Areenasta. Etäkoulu tukee etäopetukseen siirtyneitä opettajia ja oppilaita. Yle Triplet -palvelusta löytyy opetusmateriaalia peruskoululaisille ja toisen asteen opiskelijoille.

Tämän animaation on kuvittanut Matti Pikkujämsä.

12 s

Lisää jumppaa

Kaipaatko lyhyitä taukojumppia päivään tai innostutko 80-luvun jumppaklassikoista? Haluamme auttaa sinua pitämään huolta itsestäsi. Siksi olemme lisänneet useita erilaisia jumppaohjelmia ruutuihin.

Tämän animaation on kuvittanut Mika Lietzén.

14 s

Lapset ja etätyö

Monessa kodissa tehdään nyt samaan aikaan aikuisten ja lasten töitä. Lisäsimme lapsille tarkoitettujen sisältöjen määrää kanavillemme. Tarjolla on jumppaa, askartelua, katseltavaa ja kuunneltavaa.

Tämän animaation on kuvittanut Anna Emilia Laitinen.

Yle on olemassa sinua varten

Ylessä tehdään työtä, jolla on merkitystä. Yleläisiä innostaa, että saamme tehdä merkityksellisiä sisältöjä ja tarjota elämyksiä kaikille suomalaisille. Autamme ymmärtämään maailmaa, tarjoamme tietoa, viihdytämme ja sivistämme.

Tehtävämme on vahvistaa suomalaista yhteiskuntaa ja kulttuuria.

Kuuntele tuokiokuvia Ylestä

Minun tarinani -podcastissa kohdataan ammattilaisia, jotka tekevät Ylessä ohjelmia, sisältöjä ja palveluita suomalaisille – tai työtä niiden takana.

13 min

Minun tarinani -podcast: Krista Siegfridsin vuoden kohokohta on Euroviisut

Juontaja Krista Siegfridsin kertoo millaista on juontaa ja selostaa Euroviisuja ja millainen hauska tapahtuma nähdään vuodesta toiseen muiden maiden selostajien välillä.

24 min

Minun tarinani -podcast - Käyttömestari Jouni Salonen: "Teemme ohjelmaa yhtä hyvin, katsoo sitä kymmenen ihmistä tai sata miljoonaa"

Käyttömestari Jouni Salonen on vastannut Linnan juhlien tekniikasta Ylessä koko 2000-luvun ajan. Kuuntele hetkiä kulissien takaa.

28 min

Minun tarinani -podcast - Pukusuunnittelija Outi Harjupatana: "Ison talon etu on se, että tehdään niin monenlaista"

Ylen Puvustossa valmistuvat asut mm. syksyn suuriin tv-lanseerauksiin. Tervetuloa kierrokselle pukusuunnittelja Outi Harjupatanan seurassa!

26 min

Minun tarinani -podcast - Radiotoimittaja Petri Julkunen: “Tämä työ on mahdollisuuksien taidetta”

Petri Julkunen on tuttu ääni Yle Radio Suomessa Itä-Suomen alueella. Kuuntele, kun reportteri valmistautuu iltapäivän lähetykseen.

26 min

Minun tarinani -podcast - Ylen Puheen toimittaja Juuso Pekkinen: "Haluan tarjota parasta mahdollista vastinetta verorahoille joka päivä”

Mistä Yle Puheen toimittaja Juuso Pekkinen kerää rohkeutensa haastaa korkeankin profiilin asiantuntijoita näiden omilla aloilla?

24 min

Minun tarinani -podcast - Uutisten sisältöpäällikkö Kirsi Teräväinen: “Se oli koko Suomea ravisuttava asia ja ihan ykköspäivä olla tässä roolissa”

Yle Uutisten sisältöpäällikkö Kirsi Teräväinen luotsaa toimitusta, joka tuottaa suomalaisille ajankohtaisia uutisia päivittäin.