Hyppää pääsisältöön

Ylen teknologiatiimit varmistavat, että sisältömme tavoittavat kaikki suomalaiset

Yle on suomalaisten oma julkisen palvelun mediayhtiö ja maan monipuolisin luovan työn yhteisö. Teemme sisältöjä ja palveluita kaikille suomalaisille televisioon, radioon ja verkkoon katseltaviksi ja kuunneltaviksi eri laitteilla.

Yle on edelläkävijä

Yle on yksi maailman innovatiivisimmista julkisen palvelun mediayhtiöistä. Meillä tehdään maailman mittakaavassa rohkeita ratkaisuja. Haluamme hyödyntää uusia teknologioita tavalla, joka auttaa meitä palvelemaan yleisöjä entistä paremmin.

Teknologinen kehitys ja muutokset sisältöjen ja palveluiden kuluttamisessa vaikuttavat myös media-alaan. Haluamme olla suomalaisen mediakentän veturi myös tulevaisuudessa.

Tee työtä, jolla on merkitys

Ylen teknologiatiimit kehittävät Suomen suosituimpia ja arvostetuimpia digitaalisia palveluita. Tavoitteenamme on, että Ylen sisällöt ovat kaikkien suomalaisten käytettävissä vaivattomasti ja juuri siellä, missä he haluavat niitä käyttää.

Siksi meidän on ymmärrettävä Ylen yleisöjä ja käyttäjiä. Kilpailemme ihmisten ajasta globaalien jättiyritysten kanssa. Verkkopalveluidemme on oltava kansainvälisellä tasolla!

Kiinnostuitko? Tule meille töihin!

Asiantuntijan puheenvuoro

Ylellä tehdään Suomen suosituimpia verkkopalveluita!

Abitreeneistä potkua ylioppilaskirjoituksiin!

Abitreenit on Suomen tunnetuin lukiolaisten verkkopalvelu, joka tavoittaa vuosittain lähes kaikki abiturientit.

Sivuilla voi tehdä harjoituksiatehtäviä tai testata taitoja aikaisempien vuosien ylioppilaskokeilla.

Parhaat tekijät, haastavat tehtävät

Yle on erityinen ICT-talo

Teknologiaosaajamme työskentelevät verkko- ja mobiilipalveluiden, ICT-infran, tietojärjestelmien, television ja radion lähetystoiminnan tuotantotekniikan alueilla. Tärkeä osa työtä on myös palveluiden ja palvelutoimittajien hallinta.

Erityisasemamme velvoittaa meidät varautumaan poikkeusoloihin, ja se vaatii erityisosaamista myös teknologiapuolella.

Pilvipalveluita, hybridiympäristöjä, eri teknologioita...

ICT-ympäristömme on poikkeuksellisen monimuotoinen ja haastava. Volyymit ovat suuret, käytettävyysvaatimukset korkeat ja käytössä on kymmenittäin erilaisia teknologioita, kuten pilvipalveluita, hybridiympäristöjä, IOT:ta...

Seuraamme teknologian kehitystä ja tutkimme, mitä muutokset merkitsevät Ylelle. Uusia innovaatioita hyödynnetään Ylen sisältöjen ja palveluiden kehittämisessä.

Usein kysyttyä Ylen tekniikasta

Tule Yleen töihin tai harjoitteluun

Kesätyöt, harjoittelu ja TET Ylellä

Meille voit päästä kesätöihin, harjoitteluun tai TET:iin

Meille voit päästä kesätöihin, harjoitteluun tai TET:iin. Tutustu avoimiin kesätyö- ja harjoittelupaikkoihin tai lähetä meille avoin hakemus.