Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta Tietosuoja

Pääsisältö

Tietosuoja

Huolehdimme suomalaisten tietosuojasta palveluissamme parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Tällä sivulla kerromme tarkemmin Ylen tietosuojasta.

Symbolikuva jossa tietokone ja näyttö

Mihin tietojani käytetään?

Tietojasi käytetään palveluidemme toteuttamiseen ja kehittämiseen. Näin siksi, että Ylen palvelut toimisivat kaikilla laitteillasi sujuvasti ja voimme vaikkapa suositella sinua mahdollisesti kiinnostavia sisältöjä. Lue lisää siitä, mihin käytämme tietojasi.

Symbolikuva joka näyttää sormenjäljeltä

Mitä tietoja minusta kerätään?

Saatamme kysyä tietojasi eri palveluiden käytön yhteydessä ja kun luot oman Yle Tunnuksen. Nämä tiedot voit antaa Ylelle halutessasi. Keräämme palveluiden käytön yhteydessä myös automaattisesti jotakin tietoa, kuten tietoa käyttämistäsi laitteista. Lue lisää siitä, miten keräämme tietojasi.

Symbolikuva missä silmä suurennuslasin sisällä

Mitkä ovat oikeuteni?

Sinulla on oikeus mm. tietää mitä tietoja sinusta kerätään ja mihin tarkoitukseen niitä käytetään. Voit myös tarkistaa sinusta kerätyt tiedot, oikaista niitä tai pyytää ne poistettavaksi. Lue lisää oikeuksistasi.

Symbolikuva jossa wifi-symboli

Ovatko tietoni turvassa?

Yksityisyydensuojasi on meille tärkeä. Siksi kiinnitämme erityistä huomiota tietosuojaan ja tietoturvaan palveluidemme suunnittelussa, toteuttamisessa ja ylläpidossa. Lue lisää siitä, miten suojaamme tietojasi.

Symbolikuva jossa maapallo sydämen sisällä

Tietosuoja ja arvot

Henkilötietojesi käsittelyä ohjaavat Ylessä tietosuojaan liittyvät lait sekä yhtiön arvot. Arvomme ovat luotettavuus, riippumattomuus ja ihmisen arvostaminen. Sisältömme ja palvelumme ovat sinua varten. Lue lisää tietosuojasta ja Ylen arvoista.

Ylen tietosuojalauseke ja evästeet

Tietosuojalauseke

Tietosuojalauseke kuvaa Ylen henkilötietojen keräämistä ja käsittelyä koskevat käytännöt. Tutustu Ylen tietosuojalausekkeeseen.

Oikeutesi käyttäjänä

Opastamme sinua tietoihisi liittyvissä oikeuksissa. Lue millaisia oikeuksia sinulla on omiin tietoihisi.