Hyppää pääsisältöön

Yle ja tietosuoja

Huolehdimme suomalaisten tietosuojasta palveluissamme parhaiden käytäntöjen mukaisesti. Lue vastauksia Ylen tietosuojaan liittyviin kysymyksiin!

Mihin tietojani käytetään?

Tietojasi käytetään palveluidemme toteuttamiseen ja kehittämiseen. Näin siksi, että Ylen palvelut toimisivat kaikilla laitteillasi sujuvasti ja voimme vaikkapa suositella sinua mahdollisesti kiinnostavia sisältöjä.
Lue lisää

Mitä tietoja minusta kerätään?

Saatamme kysyä tietojasi eri palveluiden käytön yhteydessä ja kun luot oman Yle Tunnuksen. Nämä tiedot voit antaa Ylelle halutessasi. Keräämme palveluiden käytön yhteydessä myös automaattisesti jotakin tietoa, kuten tietoa käyttämistäsi laitteista.
Lue lisää

Mitkä ovat oikeuteni?

Sinulla on oikeus mm. tietää mitä tietoja sinusta kerätään ja mihin tarkoitukseen niitä käytetään. Voit myös tarkistaa sinusta kerätyt tiedot, oikaista niitä tai pyytää ne poistettavaksi.
Lue lisää

Ovatko tietoni turvassa?

Yksityisyydensuojasi on meille tärkeä. Siksi kiinnitämme erityistä huomiota tietosuojaan ja tietoturvaan palveluidemme suunnittelussa, toteuttamisessa ja ylläpidossa.
Lue lisää

Tietosuoja ja arvot

Henkilötietojesi käsittelyä ohjaavat Ylessä tietosuojaan liittyvät lait sekä yhtiön arvot. Arvomme ovat luotettavuus, riippumattomuus ja ihmisen arvostaminen. Sisältömme ja palvelumme ovat sinua varten.
Lue lisää