Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta Yle Visiitti

Pääsisältö

Vierailulle Yleen!

Tervetuloa kurkistamaan kulissien taakse Yle Visiitti -kierroksille etäyhteyksin.

Uudistunut Yle Visiitti avaa katsojille ohjelmien tekemisen ja toimitusten mielenkiintoista maailmaa. Virtuaalisille Yle Visiitti -kierroksille pääsee osallistumaan kuka tahansa, mistä tahansa. Oppaina toimivat Ylen parhaat asiantuntijat eli yleläiset oman työnsä ohessa.

Jokaisella Yle Visiitillä tutustutaan yhteen tai useampaan Ylen toimitukseen. Suorana lähetettäville kierroksille pääsee mukaan Yle Areenassa. Kierroksen aikana voit vuorovaikuttaa yleläisten kanssa Yle Chatin kautta.

Koronatilanteesta johtuen kierroksia järjestetään tällä hetkellä ainoastaan etäyhteyksin.


Hyvä tietää Yle Visiitistä

Yle Visiitti käynnistyi ensimmäisen tutustumisen merkeissä huhtikuussa 2022, jolloin vierailtiin YleX:n ja Kioskin toimituksissa. Keväällä 2022 järjestimme yhteensä kolme kierrosta eri toimituksissa.

Yle Visiitielle voi osallistua joko suorana tai katsoa tallenteen jälkikäteen Yle Areenasta.

Kierroksille voi ilmoittautua etukäteen ja lähettää kysymyksiä lomakkeen kautta. Ilmoittautuminen Yle Visiitille ei ole pakollista, mutta antaa meille paremman kuvan yleisön koosta ja mahdollisuuden poimia ennakkokysymyksiä kierrokselle.

Voit osallistua vierailuun lähettämällä kysymyksesi tai terveisesi striimin esiintyjille Yle Chatin kautta. Kommentointia varten tarvitset Yle Tunnuksen.

Auta meitä kehittämään Yle Visiittiä!

Osallistuitko Yle Visiittiin etänä? Anna meille palautetta, miten vierailu sujui. Jokaiselle kierrokselle on oma palautelomakkeensa. YleX ja Kioski 26.4., Puoli seitsemän 5.5. ja Yle Uutiset 12.5..

Tulevat Yle visiitit

Keväällä 2022 tutustuttiin neljään Ylen toimitukseen: YleX:ään, Kioskiin, Puoli seitsemään ja Yle Uutisiin. Kierrosten tallenteet ovat katsottavissa Yle Areenassa.

Kerromme syksyn Yle Visiiteistä mahdollisimman pian tällä sivulla.

Aiemmat visiitit

Yle Visiitti Uutisissa

Lähde Yle Visiitin vierailulle Yle Uutisiin seuraamaan viikon mielenkiintoisinta ja kiireisintä uutispäivää, jonka iso uutisaihe on presidentin ja pääministerin Nato-kanta. Mitä kaikkea kulisseissa tapahtuu? Vierailulla kurkistetaan myös uutisstudion ja ohjaamon puolelle. Vierailulle Yle Uutisiin johdattaa yleisötoimittaja Marcus Ziemann ja vierailun juontaa Inkeri Alatalo.

Yle Visiitti Puoli seiskassa

Yle Visiitti vierailee Venla-palkitun Puoli seitsemän -ohjelman kulisseissa. Mitä toimituksessa ja studiossa tapahtuu juuri ennen suoraa lähetystä? Juontaja Olli-Pekka Kursi ja ohjelman muut tutut tekijät johdattavat kierrokselle Ylen Mediataloon. Pääoppaana toimii juontaja Inkeri Alatalo.

Yle Visiitti YleXssä ja Kioskissa

Yle Visiitti kurkistaa Ylen nuorten medioiden YleX:n ja Kioskin kulissien taakse. Oppaina kierroksella toimivat vuoden musiikkimediana palkitun YleX:n radiojuontaja Aino “Aikku” Kurkinen ja Yle Kioskin toimittaja Matti Riitakorpi, joka tunnetaan uutisaiheita käsittelevistä animaatiovideoistaan. Vierailun juontaa Inkeri Alatalo.

Kysyttävää?

Autamme mielellämme. Ole yhteydessä Yle Visiittiin sähköpostitse yle.visiitti@yle.fi.