Hyppää pääsisältöön

Info

Info

YleX Nosteessa laajenee uudeksi ohjelmaksi Youtubeen! Osaatko sä räpätä, laulaa tai tuottaa ja teetkö omia biisejä? Oletko sä Suomen musiikkiskenen seuraava iso nimi? Hae mukaan!

YleX Nosteessa on musiikkireality, jossa haetaan uutta musiikkimaailman nousevaa tähteä. Uudessa ohjelmassa kilpailijan pääsevät kokeneiden coachien avulla hakemaan uralleen nostetta ja kokemaan sekä artistiuden haasteet että onnistumiset. Sarjassa halutaan tuoda jokainen artisti esille omana itsenään edustivat he mitä musiikkigenreä hyvänsä ja auttaa heitä eteenpäin omien biisien ja urahaaveiden kanssa.

Kilpailija, joka taistelee tiensä viimeiseen jaksoon ja lopulta voittoon, saa oman biisinsä YleX:lle radiosoittoon ja pääsee esiintymään YleXPOP:iin Suomen eturivien artistien joukkoon!

Perinteinen YleX Nosteessa jatkuu myös Uuden musiikin ohjelmissa radiossa. Lähetä biisi ja tutustu ohjeisiin täällä!

Hakuehdot ja kilpailuohjeet

Hakuehdot ja kilpailuohjeet

Osallistuaksesi sinulla pitää olla vähintään kolme omaa biisiä pöytälaatikossa ja ikää mittarissa 18-vuotta. Lue alla olevat ohjeet tarkasti ja muista toimittaa hakemuksen mukana kaikki pyydetyt liitteet.

Täytä kaavakkeeseen yhteystiedot sekä linkit omiin sosiaalisen median kanaviisi (esim. YouTube, Instagram, TikTok, Facebook tai Twitter).

Liitä hakemukseen videohakemus tai linkki videohakemukseen, jossa kerrot lyhyesti itsestäsi ja musataustastasi, lyhyt bioteksti, yksi kuva sekä linkki 1-3 demobiisiin.

Video: Videon tulee olla vähintään 1 min pituinen. Hakijan täytyy näkyä videossa selkeästi. Liitetty tiedosto voi olla max 25mb kokoinen. Tuetut tiedostomuodot ovat: *.mov, *.flv, *.f4v, *.m4v, *.mp4, *.av

Demot: Älä lähetä mp3:sia, vaan linkki, josta biisit voi käydä kuuntelemassa. Liitä mukaan biisien tekstit ja tekijätiedot, jos kappaleet sisältävät muiden osapuolten osuuksia sävellyksen ja/ tai sanoituksen osalta omana liitetiedostona (word).

Hakuprosessissa eteneviin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti. Haku päättyy 31.12.2019.

Hae mukaan ohjelmaan

Uusimmat sisällöt - Nosteessa radio