Hyppää pääsisältöön

Sisältöä aiheesta Nosteessa

Pääsisältö

Kolme kasvoa - jonka päällä teksti YleX Nosteessa.
Mikä on YleX Nosteessa?

YleX Nosteessa nostaa tuoreita artistilupauksia Yle Areenassa, Youtubessa, radiossa ja somessa. 

YleX Nostaa viikoittain uusia signaamattomia tai pienlevy-yhtiön artisteja radiosoittoon ja esittelee artisin somessa ja sivuillaan. Youtubessa ja Yle Areenassa julkaistavassa YleX Nosteessa -musiikkirealityssä uudet artistit kilpailevat voitosta ja hakevat omaa paikkaansa musiikkimaailmassa. 

Casting on päättynyt!

YleX Nosteessa on Youtubessa julkaistu musiikkireality, jossa haetaan uutta musamaailman nousevaa tähteä. Mukaan voi hakea niin kansainvälisestä kuin kotimaisesta urasta haaveileva artisti tai yhtye. Sarjassa ei haeta talent-kisalle tyypillisesti vain laulajaa, vaan vahvaa musiikintekijää. Kilpailija, joka taistelee tiensä viimeiseen jaksoon ja lopulta voittoon, saa oman biisinsä YleX:lle radiosoittoon ja pääsee esiintymään YleXPop -tapahtumaan Suomen eturivien artistien joukkoon!

Tubessa

Hae mukaan YleX Nosteessa -musiikkirealitysarjan toiselle tuotantokaudelle!

YleX Nosteessa -sarjan toinen tuotantokausi julkaistaan syksyllä ja casting on auki nyt! Youtubessa ja Yle Areenassa julkaistavassa sarjassa artistikilpailijat hakevat musa-alalta tuttujen mentorien avulla nostetta omalle uralleen. Hae mukaan ohjelmaan 7.6.2021 mennessä.

Radiossa

YleX nostaa viikoittain artisteja radiossa ja somessa!

YleX Nosteessa kuuluu radiossa ja somessa ympäri vuoden. YleX nostaa viikoittain yhden signaamattoman tai pienlevy-yhtiön artistin radiosoittoon sekä esittelee artistin somessaan ja sivuillaan. Lähetä sun biisi meille nyt!