RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Viikon 25 / 2017 uutuudet

warnermusiclive.fi
Millähän tavalla se Wiskarin Arttu tällä kertaa hätkähdyttää uutuusjulkaisullaan? Muistissamme on säilynyt kirkkaana kahden vuoden takainen mielipiteitä kirvoittanut Kahvimaito-laulunsa. Kuva: warnermusiclive.fi

ARTTU WISKARI  Meidän biisi  Spotify  YouTube

Mökkitie-kappaleellaan itsenä vuonna 2010 läpilyöneen ja Kahvimato-biisillä pari vuotta sitten kohahduttaneen Arttu Wiskarin uutuussingle Meidän biisi on esittäjän luonnehdinnan mukaan kesäinen ja raikas rakkauslaulu, jossa laulun sanomaa on höystetty kesäisellä kompilla.

(Jahas…. tuohon kuulostaa aivan samalta kuin Pirkko Liinamaan arviot vuosikymmenten takaisissa Levyraadeissa.)

 

SAMAE KOSKINEN  Aurinko, ystävä ja kaljaa  Spotify

Tuotteliaan laulaja-lauluntekijä Samae Koskisen kesäsvengaava uutuustuote Aurinko, ystävä ja kaljaa on Samaen itsensä kertoman mukaan ’ylistys elämän hyvin yksinkertaisille iloille ja ettei aina tarvitse keksiä pyörää kun nähdään’.  Laulu on syntynyt seuraavista aineksista:  jääkaapissa oli muutama muutama olut, joita Samae siemaili odotellen ystäväänsä.  Samae harrasti matemaattisia toimenpiteitä laskien 1 + 1 +1 ja laulu oli valmis.

(Jaa, että tätä lajia... Creedence Clearwater Revival-yhtyeen Down on the corner on saattanut myös pyöriä tekijän alitajunnassa)

 

JONSU  Valloita maailma  Spotify  YouTube

Indica-yhtyeen solistina tunnetun Jonsun ura sooloartistina urkenee voimalauluksi luonnehditun Valloita maailma-sävelmän myötä.  Jonsu on ollut tietoisesti poissa musiikkiympyröistä joitakin aikoja, mutta teki sitten paluupäätöksen puhtaasta ikävöinnistä musiikkimaailmaan.

(PS. Se Jonsun vokalisoima ja 2000-luvun alussa perustettu Indica-yhtye on ehtinyt julkaista peräti seitsemän albumia)  

 

MICHAEL MONROE  One foot outta the grave  Spotify 

Michael Monroen uutuussingle One foot outta the grave on hänen kokoelma-albuminsa sisältöä, mikä sai ensiesityksensä huhtikuussa The Voice of Finlandin suorassa lähetyksessä.  Nythän  olemme saaneet kuulla, että Michael Monroe on ottanut vastaan pestin X Factor Suomi-ohjelman tuomaristossa.

(PS. Onneksi olkoon Michael Monroen syntymäpäiväsi 17.6. 2017 johdosta. Onneksi ikä on vain numeroita…)

 

RITA ORA  Your song  Spotify  YouTube

Rita Ora on 26-vuotias brittilaulaja, joka tunnetaan myös muoti-ikonina.  Rita Oralla on niin ikään myös tuomarointi- ja valmentajakokemusta.  Valmentaja hän toimi brittien The Voice-ohjelmassa vuonna 2015 ja samana vuonna myös tuomarina X Factor-ohjelmassa.

(PS. Rita Oran Your song ei ole se Elton Johnin rakkausballadiklassikko Your song; otsikko nyt sattuu olemaan vaan sama…)

Muualla Yle.fi:ssä