RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Marko Maunuksela

Marko Maunuksela
Marko Maunuksela Kuva: Jukka Lintinen/Yle Kuvapalvelu

Energiapommi

"Taito määrää sen, mitä kykenee tekemään. Motivaatio ratkaisee, mitä tekee. Asenteesta riippuu, kuinka hyvin sen pystyy tekemään."

Mistä tuota sun energiaa riittää?

Tuon kysymyksen kuulen usein. Se on rakkaus tekemäänsä työtä kohtaan. Se on hillitön intohimo ja uteliaisuus haastaa itsensä. Se muuttuu voimaksi! Siihen kun vielä lisätään mausteeksi tällainen "ilman itsesuojeluvaistoa oleva Pohojalaanen", niin hupsista! ..ja taas mennään!

Elämä on niin täynnä upeita hetkiä, että niistä pitää nauttia. Enkä mä tuota Pohjalaisuutta korosta, paitsi tietenkin silloin jos siitä on hyötyä!

Joskus olen sanonut ääneen, että ammattini on autoilija. Teen siinä autoilun ohessa myös laulukeikkoja, teatteria, konsertteja ja konserttikässäreitä, juontokeikkoja, ja nyt myös pienen tauon jälkeen taas radiota. Jes! Radiomaailmahan imaisi minut mukaansa jo silloin kauan sitten, kun pikkupoikana kuuntelin korva kiinni radiossa Noita Nokinenää. Oi että ne oli jännittäviä aikoja. Viime vuonna radio imaisi minut taas, tällä kerralla tekijäpuolelle, kun toimin Ylen aamujuontajana Yle Kajaanissa.

Virallisten rekisteritietojen mukaan asun Ilmajoella. Sieltä aina lähden ja sinne aina lopulta palaan.

Suhaan maata ristiin rastiin n. 70 000 km vuosivauhdilla.

Enkä mä mitään ehdi harrastaa. Paitsi lumilautailua yhden viikon talvessa. Joku sanois sitä laiskuudeksi, mutta mukavuudenhaluahan se on. Aika kuluu kyllä muutenkin, meinaa jopa loppua kesken.

"Uneksi huomisesta. Muista eilinen. Elä tänää."

Nautin kesästä ja lämmöstä. Haaveilen vaikka mistä. Kukapa meistä ei haveilisi.

Siitä tulikin mieleen edesmenneen Topi Sorsakosken sanat:

" Ensin on haave. Sen jälkeen aletaan rakentaa pieniä puroja, joista tulee iso joki. Jos ei rakenna pieniä puroja, haave ei toteudu. Jos se toteutuu liian nopeasti, joki tulvii yli ja häviää pelloille".

Instagram: https://www.instagram.com/markomaunuksela

Facebook: https://www.facebook.com/maunuksela.marko

Twitter: @MarkoMaunuksela

Snapchat: markomaunuksela

Kuuntele Yle Areenassa: Paikka auringossa - lauluja Pohjantähden alta: Tunti kotimaista musiikkia Marko Maunukselan seurassa

 

sähköposti: ext-etunimi.sukunimi@yle.fi

Yle Radio Suomi

Muualla Yle.fi:ssä