RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

KulttuuriCocktail ja Mikko Hannula palkittiin KOURA-palkinnoilla

Koulutusrahasto KOURA jakoi KOURA-palkinnot ja kunniamaininnat kuudessa sarjassa vuoden 2016 parhaille televisio-, radio- ja verkkosisällöille.

 

Kulttuurisisällöt-sarjassa palkittiin Yle Teeman KulttuuriCocktail  -kokonaisuus.

Työryhmä on rakentanut oman tunnistettavan tavan tehdä kulttuurijournalismia, jossa sisältöjen monipuolisuus ja vahva näkökulmittaminen yhdistyy monimediaiseen uudenlaista tekemistä kokeilevaan toimitustyöhön. Projekti konkretisoi miten kulttuurijournalismin tunnusmerkki voi olla intohimoinen, ennakkoluuloton ja tarkkaotteinen käsittelytapa eikä vain kulttuurigenren perinteinen sisältö. Toimituksen juttuja yhdistää halu tehdä uusia kulttuurisia havaintoja oli aihe animaatio tai poliittinen neuvottelumetodi, Simo Salminen tai diktaattori, Oscar-gaalan kiitospuheet tai suomalaisen itsekritiikin tuhoavuus.

KulttuuriCocktail kuullaan perjantaisin myös Yle Puheessa klo 15.05.

 

Urheilutoimittaja Mikko Hannula palkittiin uutis-, urheilu- ja ajankohtaissisällöt -sarjassa Yle Puheella kuultavasta Sen selostuksen haluaisin kuulla -ohjelmasta.

Tässä nerokkaasti ideoidussa ohjelmassa kiteytyy sykähdyttävästi radion voima paitsi tiedon välittäjänä myös voimakkaiden tunnetilojen ja mielikuvien luojana. Ohjelma tuo ainutlaatuisella tavalla yhteen suuret urheilutapahtumat, selostajat, urheilijat ja yleisön. Huolellisesti valitut ja koostetut arkistomateriaalit herättävät eloon vuosikymmeniäkin vanhat urheilutapahtumat ja ohjelma onnistuu hienosti yhdistämään ja jopa herkistämään monet penkkiurheilusukupolvet yhteisten unohtumattomien kokemusten ja elämysten - joskus myös karvaiden pettymysten äärelle.

Kesän kynnyksellä luvassa kaksi selostustoivekonserttia - toiveita kaivataan.

 

Yle Puhe onnittelee!

Muualla Yle.fi:ssä