RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Tulevat urheilulähetykset

Yle Puheen Jääkiekkokierros seuraa SM-liigaa alusta loppuun.

Jääkiekkokierrosta kuullaan Yle Puheessa tällä kaudella silloin, kun vähintään kolmessa kaukalossa pelataan. Yksittäisiä otteluita tai kahden ottelun iltoja ei radioida.

- Tämä on meidän osaltamme paluuta alkuperäiseen ajatukseen. Jääkiekkokierros edellyttää, että on useita otteluita käynnissä. Se tuo lähetykseen sähköä ja dynamiikkaa, keskustelua eri paikkakuntien välillä sekä nimenomaan Jääkiekkokierrokselle ominaisia siirtymiä paikasta toiseen, perustelee Yle Urheilun toimituspäällikkö Joose Palonen.

- Muutenkin tavoitteemme on keskittyä entistä vaikuttavamman sisällön tekemiseen. Radiossa Jääkiekkokierros on Yle Urheilun ehdottomia kärkituotteita, mutta meidän täytyy pystyä seuraavina vuosina myös kehittämään konseptia 2020-luvulle.

 

Maanantai 9.10. klo 18.03

Urheiluilta: Vieraina Palander & Nieminen
Korkealla käyneet ja välillä syväänkin sukeltaneet olympiavoittaja Toni Nieminen ja maailmanmestari Kalle Palander haluavat laittaa itsensä likoon. Nyt he kertovat, mitä virheitä ei kannata tehdä ja toisaalta puhuvat myös siitä, miten voisivat nykyurheilijoita auttaa. Toimittajana Mikko Hannula.

 

Maanantai 9.10. klo 21.30

Jalkapallon MM 2018 karsinta: Suomi - Turkki
Selostus Jarmo Lehtinen.

 

Keskiviikko 11.10. klo 18.03

Jääkiekkokierros
Ilves-Jukurit, SaiPa-Sport, Ässät-Pelicans. Toimittajana Teemu Tammilehto, asiantuntijana Juha Lind.


Torstai 12.10. klo 18.03

Jalkapallokierros
FC Lahti-IFKM, HIFK-PS Kemi, JJK-Ilves, KuPS-RoPS, VPS-Inter, SJK-HJK. Toimittajana Simo Leinonen, asiantuntijana Esa Pekonen.

 

Perjantai 13.10. klo 18.03

Jääkiekkokierros
HPK-Sport, Jukurit-Lukko, JYP-Ässät, KalPa-KooKoo, Pelicans-TPS, Tappara-Kärpät. Toimittajana Teemu Tammilehto, asiantuntijana Juha Lind.

 

Lauantai 14.10. klo 16.30

Jääkiekkokierros
Ilves-Pelicans, Kärpät-KalPa, SaiPa-Lukko, Ässät-HPK, KooKoo-Tappara, TPS-HIFK. Toimittajana Sami Laine.

Muualla Yle.fi:ssä