RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Toivo kuuntelemattomia tähtihetkiä - 8. selostustoivekonsertti itsenäisyyspäivänä!

Kahdeksanteen Sen selostuksen haluaisin kuulla -selostustoivekonserttiin mahtuu vielä muutama arkistoherkku. Kolmetuntinen lähetys kuullaan Yle Puheessa itsenäisyyspäivänä 6.12.2017 klo 10.03-13.00.

Ohjelmassa puretaan kertyneiden toiveiden sumaan ja kuullaan tuttuun tapaan niin toivojia kuin urheilun sankareita. Sinulla on vielä mahdollisuus esittää oma selostustoiveesi. Erityisesti toivotaan niitä tähtihetkiä, joita ei ole vielä kuultu edellisissä toivekonserteissa.

Suomalaisesta olympiahistoriasta löytyy yhä läpikäymättömiä kohokohtia ihan viime vuosiltakin. Naisten hiihtolajit ovat tarjonneet paljon menestystä, myös toivekonserteissa vielä kuulematonta. Kävelyurheilun kohokohdista vain Sari Essayahin EM-kulta on päässyt lähetyksiin. Naisten ja miesten keihäänheitosta löytyy yhä selostustoivekonserteissa hehkuttamattomia makupaloja. Samoin soudun suomalaisloistosta. Uintiurheilussa elettiin ainutlaatuisia hetkiä 1990-luvulla. Iso osa näistä makaa paikallaan yhä YLE:n arkistossa. Palloilu on kovassa nosteessa ja sykähdyttäviä hetkiä löytyy. Voimistelun loisto ei jäänyt sotien jälkeiseen aikaan. Yllätysmestareita meinaa hautautua hyllyjen kätköihin muutenkin. Kuka löikään hopeamitalimies Thomas Wassbergin MM-kisojen 15 kilometrillä peräti 13 sekunnin erolla, viisi vuotta sen kuuluisan sadasosatappion jälkeen?

Kaikkea voi ja pitää toivoa, mutta etusijalle pääsevät toistaiseksi kuulemattomat tähtihetket. Itsenäisyyspäivästä huolimatta myös ulkomaalaisia urheilijoita koskevat parhaat selostuspätkät nousevat lähetykseen mukaan.

Kerro, toivo ja perustele oheisella kaavakkeella. Toimi nopeasti. Ikkuna on avoin ainoastaan marraskuun puolella.

Olen sinuun yhteydessä!

Mikko Hannula
toimittaja
Yle Urheilu

Vastaa alla olevaan kysymykseen. Kysymyksen on tarkoitus varmistaa, että lähetetty kommentti ei ole tietokoneella automaattisesti luotu häiriöviesti.

Muualla Yle.fi:ssä