RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Uusi Yle Puhe

Yle Puheelle uusia ohjelmia - mm. Jussi Heikelä äänessä maanantaisin 30.1. alkaen!

Puhelias, rohkea ja hyväntuulinen Yle Puhe tuo kaavioonsa tammi-helmikuun vaihteessa joukon uusia ohjelmia. Heti maanantaina 30.1. tulee mukaan myös ihan uusi tekijä, kun kärkkäästä tyylistään ja muilta radiotaajuuksilta tuttu radiopersoona Jussi Heikelä aloittaa Yle Puheella. Maanantaisin klo 13-14 lähetettävissä ohjelmissa on Jussin seurassa studiossa myös vaihtuvia kanssajuontajia ja luvassa vauhtia, jännitteitä ja ristiriitoja - ja mahdollisesti myös pyörähdyksiä  henkilökohtaisuuksiin.

Uusia ohjelmia ovat myös Juuso Pekkinen, joka lupaa tarjota nesteytystä intohimoiseen tiedonjanoon, Nosto, joka tutkii ja ihmettelee tämän päivän ja huomisen ilmiöitä sekä Akti, joka arki-iltapäivisin avaa tunniksi puhelinlinjan kuumimman puheenaiheen käsittelyyn. Myös esineiden evoluutio, huomispäivän rakentamisen ratkaisut ja hyvä elämä saavat nyt omat viikoittaiset ohjelmansa.

Ja se päivän tärkein ohjelma on tietysti aamuohjelma. Puheen Aamun kattaus on tarjolla joka arkipäivä seitsemästä kymmeneen. Kuuntelijoita uuteen päivään herättelevät Matti Ylönen, Miia Krause ja Jere Pehkonen.

 

YLE PUHEEN KEVÄÄN UUTUUKSIA:

 

Puheen Aamu
Maanantaista perjantaihin klo 7-10

Päivän tärkein radio-ohjelma. Anna ajatuksesi herätä tähän päivään Matti Ylösen, Miia Krausen ja Jere Pehkosen seurassa. Joka arkiaamu seitsemästä kymmeneen.

 

Juuso Pekkinen
Maanantaista torstaisin klo 10-11

Kohtaamisia syvässä päässä. Juuso Pekkinen etsii suurempaa ymmärrystä ympäröivästä todellisuudesta. Hydraatiota intohimoiseen tiedonjanoon maanantaista torstaihin kello kymmenestä yhteentoista.

 

Kevyet mullat
Perjantaisin klo 10-11

Katukuvastamme, käytöstämme ja ajatuksistamme on vuosikymmenien aikana hävinnyt melkoinen määrä asioita ja tarve-esineitä. Tietosanakirjojen, puhelinluetteloiden ja paperikarttojen tiedot löytyvät nykyään yhdestä ja samasta paikasta, verkosta. Tieto- ja viestintäteknologia on suurin tekijä, kun aletaan ihmetellä, missä ovat puhelinkopit, pankkikirjat tai pornolehdet. Kevyet mullat -ohjelma luo katsauksen menneiden vuosien merkkipaaluihin. Kulttuurihistorian ja nostalgian lisäksi ohjelmassa perehdytään esineiden evoluutioon. Toimittajana on Jarmo Laitaneva.

 

Nosto
Maanantaista perjantaihin klo 11-12

Nosto selvittää tämän päivän ja huomisen ilmiöt arkiaamupäivisin. Popparit, papit, gaalat, reivit ja ravit tutkitaan innostuneesti ja ihmetellen. Toimittajina Alina Kulo ja Suvi Puukangas. Twitter @ylepuhe Instagram @ylepuhe

 

Jussi Heikelä
Maanantaisin klo 13-14

Kärkkäästä tyylistään tunnettu radiopersoona Jussi Heikelä perkaa ajankohtaiset ilmiöt ja puheenaiheet vaihtuvien kanssajuontajien kanssa vauhdikkaasti. Luvassa on jännitteitä ja ristiriitoja. Uutisvirrassa tuulastamisen lisäksi ohjelmassa "ennustetaan" viikon tulevat tapahtuvat, sekä mennään mahdollisesti henkilökohtaisuuksiin.

Muina päivinä klo 13-14: Perttu Häkkinen (ti), Tuija Pehkonen (ke), Mahadura & Özberkan (to) ja Lindgren & Sihvonen (pe).

 

Akti
Maanantaista perjantaihin klo 14-15

Päivän kuumin puheenaihe käsittelyssä. Onko kaikilla muilla aina väärä mielipide? Onko maailma mustavalkoinen? Onko asiallinen kansalaiskeskustelu mahdollista? Totuus on teillä. Nyt saa sanoa. Puhelinnumero studioon 020 690 001. WhatsApp 040 1638 586. Twitter #akti. Toimittajina Samppa Korhonen, Alina Kulo ja Suvi Puukangas.

 

Arjen tulevaisuus
Maanantaisin klo 15-16

Millä tavalla suomalaiset asuvat viidenkymmenen vuoden kuluttua? Kiistelemmekö edelleen omistus- ja vuokra-asumisen eduista? Hoitavatko robotit siivouksen, kokkauksen ja muut kotityöt? Asummeko kaikkien palvelujen pilvenpiirtäjissä kuvun alla, vai maakuopassa periferiassa, omavaraisuutta vaalien? Arjen tulevaisuus -ohjelma kertoo huomispäivän rakentamisen ratkaisuista. Oman näkemyksensä tulevaisuuden asumisesta kertovat niin suunnittelijat, rakentajat että asujat. Toimittajana on Jarmo Laitaneva.

 

Tiina Lundbergin huoltamo
Torstaisin klo 15-16

Liiku, syö hyvin, nuku hyvin ja elä omien arvojen mukaista elämää. Pidä huolta ihmissuhteista ja muista että useimpien onnellisten parisuhteiden taustalla on toimivaa seksiä. Tällä reseptillä meille luvataan pitkää, onnellista ja hyvinvoivaa elämää. Joogaa, akrobatiaa, salitreeniä, mindfullnessia, raakaruokaa tai vähähiílarista ruokavaliota sekä metsän ja musiikin positiivisia vaikutuksia. Tiesitkö että aivot ja suolisto toimivat yhdessä? Tai sen että pitkän matkan juoksu kehittää aivoja? Ja metsässä samoilu vähentää stressitasoja - sama efekti voi olla myös käsitöillä. Tiina Lundberg esittelee ja tutkii tarinoita, näkökulmia ja vaihtoehtoja hyvinvointiin. Namaste!

Muina päivinä klo 15-16: Mikko ”Peltsi” Peltola (ti), Politiikkaradio-extra/Pörssipäivä (ke) ja Kulttuuricocktail (pe).

 

Maailma paranee puhumalla!

Ajankohtaista

Yle Puheen ohjelmatiedot

Yle Puheen ohjelmatiedot

 

Muualla Yle.fi:ssä