RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Yle Puheen erilainen joulu

Kyllästyttääkö joululaulut? Ei hätää, Yle Puhe tarjoaa vaihtoehdon! Kanavan joulunajan ohjelmisto on kuunneltavissa jo nyt.

 

Ali Show`n joululahja

Yle Puheen kesästä tuttu Ali Show nyt jouluversiona! Tässä ohjelmassa ei paahdeta manteleita, eikä paisteta kinkkua, vaan grillataan jouluvieraita. Jouluviikon iltapäivät kuluvat Alin ja vieraiden kiperässä, kuplivassa ja kepeässä seurassa.

22.-26.12. klo 16

22.12. vieraana Heikki Paasonen
23.12. vieraana Anne Kukkohovi
24.12. vieraana Koop Arponen
25.12. vieraana Meri-Tuuli Lindström
26.12. vieraana Ville Lång

 

Perttu Häkkisen Lappi-trilogia

Suomalaisen yhteiskunnan myytinmurtaja Perttu Häkkinen matkaa parivaljakkonsa Panu Hietanevan kanssa Pohjois-Suomeen luotaamaan lappilaista tapaa elää. Trilogiassa tapaamme lapinnoitia, kullankaivajia, poromiehiä sekä muita erikoishahmoja.

22.-24.12. klo 13

Kuuntele Lappi osa 1
Kuuntele Lappi osa 2
Kuuntele Lappi osa 3

 

Arto ”Viinipiru” Koskelo

Arto ”Viinipiru” Koskelo porautuu joulun mielekkyyteen ja mielettömyyteen hartaasti ja mitään säästelemättä ruoka- ja juomakulttuurin kautta. Arton johdolla studiossa suoritetaan jouluruokien ruumiinavaus sekä mutustellaan jeesus-pipareita. Viinipirun vierasrosterissa mm. viinihullu pappi ja drinkkimestari.

22.-24.12. klo 17

Osa 1: Ruumiinavaus jouluruoille
Osa 2: Sardiininmakuinen drinkki ja läski Joulupukki
Osa 3: Joulun perinteet ovat pakanallisia

 

Tommi Liimatta

"Joulupäivänä ei saa vierailla missään ja viimeistään tuolloin Taiwanissa valmistetut joululahjalelut ovat hajonneet". Tommi Liimatan suositut monologit palaavat Yle Puheelle joulunpyhiksi. Liimatta käsittelee oivaltavan lakonisella tyylillään kussakin tuntisessa ohjelmassa jouluaaton, joulupäivän ja tapaninpäivän erityispiirteitä ja vertailee tunnelmaltaan hyvin erilaisia päiviä. 

24.-26.12. klo 10

Kuuntele jouluaaton monologi
Kuuntele joulupäivän monologi
Kuuntele tapaninpäivän monologi

 

Mikko ”Peltsi” Peltola

Peltsin joulufiilis löytyy 90-nostalgiasta, baareista ja tanssilavoilta. Millaisia joulumuistoja on ysäritähdillä, jotka viettivät pyhänsä turuilla ja toreilla kansaa viihdyttäen? Millaiselta näyttää suomalainen joulu ravintoloissa ja tanssilavoilla?

24.-26.12. klo 11

Kuuntele Päivi Lepistön ja Waldon haastattelu
Kuuntele Mica Ikosen ja Jocka Träskbäckin haastattelu
Kuuntele DJ Anselmin ja DJ Ticon haastattelu

 

Noronen ja Kivelä:

Paula Noronen ja Minna Kivelä valmensivat syksyn kuluessa Yle Puheen kuuntelijat henkiseen bikinikuntoon. Mitäs nyt, kun masennusprosentit on tiristetty minimiin ja henkinen hauis sykkii täyttä elinvoimaa? Onnellisten joulu voi alkaa! Ja muistakaa kietoutua jouluvaloihin, nyt!

25.12. klo 13

Kuuntele: Vuoden 2014 rohkein Joulumuori

 

Lindgren ja Sihvonen: Boxing Day

Tapaninpäivä on urheilun juhlaa! Taistelupari Lindgren ja Sihvonen viettävät Boxing Day´tä Yle Puheen studiossa ja skannaavat urheilupäivän tapahtumia maailmalta. Boxing Dayn tuoksinassa kaksikko summaa myös urheilun supervuoden 2014 ja kurkistavat mitä ensi vuosi tuo tullessaan.

Tapaninpäivänä 26.12. klo 13

 

Ajankohtaista

Yle Puheen ohjelmatiedot

Yle Puheen ohjelmatiedot

 

Muualla Yle.fi:ssä