RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Draama

Viivi "Vipe" Rantakiiski (Miitta Sorvali), Pertti "Pertsa" Jokinen (Jari Salmi), Markus "Pomo" Moilanen (Ville Myllyrinne) ja Anna "Ansku" Punapelto (Pia Andersson).

Töissä täällä

Töissä parasta ovat mukavat ja reilut työtoverit! Vaan miten sinua kuitenkin on kahvihuoneessa vastassa aina tyhjä pannu ja juuri sinä joudut kahvinkeittäjäksi? Miksi joku syö keksejäsi, vaikka olet kirjoittanut nimesi laatikkoon? Miksi Pirjolla on parempi istumapaikka ja Martilla suurempi näyttö kuin sinulla? Ja jos nyt haluat pitää lomasi aina juhannuksena, miksi se on työtovereillesi niin kovin vaikeaa? Töissä täällä on komedia, joka kertoo juuri sinun työyhteisöstäsi. Pertti, Viivi ja Anna kohtaavat arkipäivän haasteet Markus Moilasen johtamassa pienyrityksessä. 10-osainen komediasarja pienen tulitikkutehtaan konttorista, Radioteatterille kirjoittanut Juha-Pekka Koskinen. Ohjaus: Matti Ijäs.

Kadonnutta aikaa etsimässä. Radioteatterin luenta. Lukijana Erja Manto.

Äänikirja: Kadonnutta aikaa etsimässä

Radioteatteri lukee Marcel Proustin Kadonnutta aikaa etsimässä, kymmenestä niteestä koostuvan upean romaanisarjan, jonka Proust kirjoitti vuosina 1908 - 1922. Kadonnutta aikaa etsimässä julkaistiin ensimmäisen kerran Ranskassa vuosina 1913 - 1927. Se on kehityskertomus, kertoo elämästä äärimmäisen yksityiskohtaisesti ja analyyttisesti mutta myös assosiatiivisesti ja hauskasti. Proustin kieli on ilmaisevaa, hurjaa ja kaunista koruommelta mutta samalla tarkkaa ja älykästä. Lukija on Erja Manto.

Yle Radio 1

Ajankohtaista

Muualla Yle.fi:ssä