RADIOSSA NYT:
Seuraava ohjelma:

Lähde ja Hämäläinen

Jussi Lähde ja Unto Hämäläinen. Lähde ja Hämäläinen -ohjelma.
Jussi Lähde ja Unto Hämäläinen Kuva: Yle

Jussi Lähde saa parikseen Unto Hämäläisen. Jussi Lähteen ja Unto Hämäläisen ensimmäinen ohjelma kuullaan perjantaina 3.11. Ohjelma kuullaan Leikola ja Lähde -ohjelman tilalla klo 10.05 ja uusintana klo 17.15.

Jussi Lähteen ja Unto Hämäläisen ohjelma taustoittaa ja syventää politiikan ja yhteiskunnan ilmiöitä ja henkilöitä sekä selvittää, miten prosessit toimivat. Ohjelmassa on sekä yllättäviä että tuttuja vieraita politiikan maailmasta ja myös sen liepeiltä.

Lähde ja Hämäläinen -ohjelma kuullaan Yle Radio 1:ssä perjantaisin klo 10.05 - 11.00 ja uusintana klo 17.15. Ensimmäisessä ohjelmassa pe 3.11.2017 käsitellään presidentinvaaleja.

Siirry Lähde ja Hämäläinen -ohjelman sivuille Yle Areenaan.

Lähde ja Hämäläinen kuullaan Markus Leikolan ja Jussi Lähteen ohjelman tilalla. Leikola ja Lähde -ohjelma on loppuvuoden 2017 tauolla, kun Markus Leikola on pois muiden töidensä ja sitoumustensa takia.

Unto Hämäläinen on mm. Helsingin Sanomien pitkäaikanen politiikan toimittaja. Hän jäi eläkkeelle keväällä 2017. Unto Hämäläinen on myös yksi Ykkösaamun kolumnisteista.

Yle Radio 1

Muualla Yle.fi:ssä